הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטונים מהתחרות.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
היה פשוט זבל. עבר עליי יום זבל, תחרות זבל.
באתי עם החברה/אקסית שמהרגע הראשון הורידה לי את הביטחון ואת מצב הרוח לאורך כל התחרות עם הטענות והעקיצות שלה, ופשוט לא הייתי מפוקס. לפקודות פשוטות לא הייתי מחכה [ראק בסקוואט, ראק בבנצ', דדליפט אשכרה שחררתי את המוט אחרי נעילה!!!], לא הייתי מרוכז בשיט וממש חלש. בהמשך גם רבתי איתה וזה הגיע למצב של פרידה אז תמרנתי בין להחזיק אותה שם ולריב איתה מול כולם לבין הכניסות שלי, כל פעם שהיא לקחה את התיק וניסתה ללכת הייתי רב איתה ורודף אחריה להחזיק אותה שלא תיעלם ותברח משם והייתי רץ לעשות את הכניסה לא מרוכז בגללה, לא יודע אם הלכה או לא.. פשוט נורא.. כל התחרות נהרסה לי בגלל זה.

משקל גוף 65.9 ק"ג.
סקוואט 150 ק"ג.
בנצ' 95 ק"ג.
דדליפט 200 ק"ג [שיא אישי 205 ק"ג], 210 ק"ג עלה אבל לא ננעל [שונא את עצמי על זה].

מיד אחרי ההרמה השלישית אספתי את הדברים והלכתי הביתה, לא הייתי במצב נפשי טוב. ואם כל זה והפרידה הקשה לא מספיקים, אז התקשרו אליי מכוח אדם ואמרו לי שהבוס הבן זונה ש"פירגן לי ונתן לי יומיים חופש בשביל התחרות" פיטר אותי מאחורי הגב ושעכשיו אני מובטל, ואז גיליתי גם שאיבדתי את הרצועות ידיים של אינזר שעלו לי 200 ש"ח. כן אני יודע שכל זה לא קשור לפה, אבל באמת שהייתי חייב לפרוק את כל זה. עבר עליי יום קשה, אז בבקשה מכם לא לעשות צחוק מהעניין.

סקוואט 150 ק"ג

דדליפט 200 ק"ג V [אפשר לראות כמה אני אדיש למה שקורה מסביב ושאני לא במצב טוב].

דדליפט 210 ק"ג X

נערך לאחרונה:
רואים שעבר עליך יום קשה, רואים שאתה מרים את ה210 המחשבות שלך במקום אחר.. על כל מצב מוניטין על המשקל.

לא כזההההההה נורא, סה"כ יש לך טוטאל(לא היה BOMB OUT) ויש לך כניסות קרובות מאוד לשיאים אישיים שלך

היתה לך תחרות טובה
היה קרב קשה מול אחי
כל הכבוד !
אתה תעבור את הבעיות שיש לך עכשיו ותמשיך להפציץ

• פותח/ת השרשור
לא כזההההההה נורא, סה"כ יש לך טוטאל(לא היה BOMB OUT) ויש לך כניסות קרובות מאוד לשיאים אישיים שלך
לא מתבאס על הדברים האחרים, בסקוואט זה אותו שיא אישי שלי רק 5 ק"ג פחות משקל גוף, בנצ' שברתי את השיא ב-5 ק"ג מהתחרות האחרונה גם על 5 ק"ג פחות משקל גוף, אבל הדדליפט הרס לי הכל. לא יתכן שיהיה לי 190X3 ואני אסיים רק עם 200, שזה פחות 5 ק"ג מהשיא שלי, ושזה משקל שכבר עשיתי לפני חודש וחצי במכון והתחזקתי מאוד מאז. הדדליפט זה הדבר הכי חשוב לי בתחרות ואני בא כדי לשבור את השיא בו, אם אני בא לתחרות והרמתי פחות מתחרות קודמת מבחינתי זה אוטומטית כישלון חרוץ. לא משנה מה תגידו, מבחינתי זה פשוט ככה. לא נורא, בפעם הבאה לא אחזור על הטעות הזו, ובכללי איתה לא אחזור על הטעות הזו, אחרי שנה של גיהינום איתה אני סופסוף מוכן לשחרר כי הפנטזיה הזו של "חברה שלי תבוא איתי לתחרות" נגמרה.

היה לי דדליפט של 195 -3 חזרות ותראה השיא גם במכון וגם בתחרות רק 205 ככה שזה הגיוני קורה

בכל מקרה מרוצה לא מרוצה כל הכבוד !!

לא מתבאס על הדברים האחרים, בסקוואט זה אותו שיא אישי שלי רק 5 ק"ג פחות משקל גוף, בנצ' שברתי את השיא ב-5 ק"ג מהתחרות האחרונה גם על 5 ק"ג פחות משקל גוף, אבל הדדליפט הרס לי הכל. לא יתכן שיהיה לי 190X3 ואני אסיים רק עם 200, שזה פחות 5 ק"ג מהשיא שלי, ושזה משקל שכבר עשיתי לפני חודש וחצי במכון והתחזקתי מאוד מאז. הדדליפט זה הדבר הכי חשוב לי בתחרות ואני בא כדי לשבור את השיא בו, אם אני בא לתחרות והרמתי פחות מתחרות קודמת מבחינתי זה אוטומטית כישלון חרוץ. לא משנה מה תגידו, מבחינתי זה פשוט ככה. לא נורא, בפעם הבאה לא אחזור על הטעות הזו, ובכללי איתה לא אחזור על הטעות הזו, אחרי שנה של גיהינום איתה אני סופסוף מוכן לשחרר כי הפנטזיה הזו של "חברה שלי תבוא איתי לתחרות" נגמרה.
מבין שהייתה לך פנטזיה שהיא תבוא, אבל מה כל כל הפריע לה במקום שהיא רבה איתך?

• פותח/ת השרשור
מבין שהייתה לך פנטזיה שהיא תבוא, אבל מה כל כל הפריע לה במקום שהיא רבה איתך?
אין צורך לפתוח את זה כאן.
פשוט הבנתי שזו הייתה טעות להביא אותה איתי, ושאביא לתחרות רק חברה שבאמת אסמוך עליה בעיניים עצומות שתוסיף לי 20 ק"ג על המוט ולא תוריד לי 20 ק"ג. היינו שנה ביחד ואנחנו פרודים כבר חודש וחצי, אבל ניסינו לחזור בפרופיל נמוך וחשבנו שהתחרות שדיברנו עליה במשך כל השנה הזו אולי תחבר בינינו שוב - רק שהבנתי שהיא לא הטייפ של בחורה שאתה מביא איתך לתחרות, ועכשיו כשהפנטזיה הזו נעלמה הבנתי שסופית צריך לחתוך כי אין לי כבר טעם להיות איתה.

רק כפה פותחת ברפלקסיביות את העיניים ופתאום אתה מבין מול מה אתה מתמודד. רק במקום לעמוד במקום ולשפשף את הלחיים שלך מהכאב, תרים את הרגליים קדימה

נשים ... לא נורא מאור , תחרות גרועה יש לכולם היו לא מעט שעשו בכלל בומבד אאוט. אתה לא כזה מקרה גרוע!! בקשר לרצועות בטוח ימצאו ויחזירו לך אף אחד לא יגנוב לך אותם.

אין צורך לפתוח את זה כאן.
פשוט הבנתי שזו הייתה טעות להביא אותה איתי, ושאביא לתחרות רק חברה שבאמת אסמוך עליה בעיניים עצומות שתוסיף לי 20 ק"ג על המוט ולא תוריד לי 20 ק"ג. היינו שנה ביחד ואנחנו פרודים כבר חודש וחצי, אבל ניסינו לחזור בפרופיל נמוך וחשבנו שהתחרות שדיברנו עליה במשך כל השנה הזו אולי תחבר בינינו שוב - רק שהבנתי שהיא לא הטייפ של בחורה שאתה מביא איתך לתחרות, ועכשיו כשהפנטזיה הזו נעלמה הבנתי שסופית צריך לחתוך כי אין לי כבר טעם להיות איתה.
אהבתי (צריך בחורה שתוסיף 20 קילו למוט).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית