הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 235 קילו דדליפט מהתחרות

• פותח/ת השרשור liav
  • פורסם בתאריך

liav

משתמש מתחיל
167
70
נק' מוניטין:
805
167
70
היום הייתה התחרות הראשונה שלי, התחריתי רק בבנצ' ודדליפט בגלל כאבים במפרק הירך.
התחלתי להתאמן לפני כ9 חודשים עם השיחרור שלי מהצבא, מבסוט מאוד מהתוצאה
כמובן שהרבה בזכות המאמן התותח שתמך בי לאורך כל הדרך, אושר הוולקנו סופטי.

יאללה חיטוב

שכחתי לציין, השופטים יצאו איתי גברים רצח, לא שמתי לב וזרקתי את המוט, העבירו אותי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דדליפט מטורף לזמן שאתה מתאמן!
כמה היו הבנצ' וסקוואט?
כמו שאמרתי, בסקוואט לא התחריתי בגלל שהתחילו כאבים ממש מעצבנים במפרק הירך כשאני שובר מקביל, החלטתי שיהיו לי עוד הזדמנויות לקרב 3 ושלא צריך להחמיר את המצב שיכול אחר כך להזיק בדדליפט
בכל מקרה, התחריתי רק בבנצ ודדליפט, בנצ עשיתי 100 ובגלל שאיבדתי ריכוז ב110, המוט לא עלה, לא נורא אני אישית מבסוט, שמעתי כמה התלחששויות על זה שאני לא ארים בגלל ההוק גריפ, אבל המוט עלה יופי

כמו שאמרתי, בסקוואט לא התחריתי בגלל שהתחילו כאבים ממש מעצבנים במפרק הירך כשאני שובר מקביל, החלטתי שיהיו לי עוד הזדמנויות לקרב 3 ושלא צריך להחמיר את המצב שיכול אחר כך להזיק בדדליפט
בכל מקרה, התחריתי רק בבנצ ודדליפט, בנצ עשיתי 100 ובגלל שאיבדתי ריכוז ב110, המוט לא עלה, לא נורא אני אישית מבסוט, שמעתי כמה התלחששויות על זה שאני לא ארים בגלל ההוק גריפ, אבל המוט עלה יופי

רק הוק גריפ!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית