הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת אחוזי שומן במשך חצי שנה

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
אהלן חברים.

אני כבר כמה חודשים שלא הזזתי תצמי בגלל פציעה ועכשיו אני חוזר לפעילות כשאני לא בכושר בכלל ועם משקל עודף מאוד.
אני שוקל 93 על גובה 180 בלי מסת שריר, מאמין שסביבות ה30% שומן.

אני נרשם לאימוני MMA שכוללים:
ימי ראשון ורביעי - אימון לחימה בקרקע שעה ואז אימון איגרוף תאילנדי שעה (גם בראשון וגם ברביעי)
ימי שני וחמישי - MMA שעה-שעה וחצי.

מעבר לזה, יש לי אפשרות להרים שם משקולות (רק חופשי, אין מכונות. יש משקולות קטלבלס, ראק, ספת לחיצה, ספסלים רגילים, פלטות בערך חצי טון, צמיגים, פטישים, מתח, מקבילים, מוטות כמעט מכל הסוגים (אולימפים)..) ואני מניח שבתור התחלה יהיה לי מאוד קשה גם בלי משקולות כי זה אימונים אינטנסיבים ואני ממש לא בכושר.
יש לי ידע בהרמת משקולות (הייתי מרים פעם), יודע את המורכבים הבסיסיים: סקוואט, דדליפט, בנצ' פרס, מיליטרי פרס. פאוור קלין לא יודע, הייתי עושה BOR במקום.

יש לי דדליין עד אמצע יוני להגיע לגוף חטוב יחסית, המטרה שלי היא בערך משקל 77 על 12%, גוף של לוחם.
אפשרי? לא אפשרי? אם לא - אז מה מטרה ריאלית לזמן הקצוב הזה?

מאמין שהמסה שהייתה לי תחזור קצת כשאחזור להרים משקולות אפילו שאהיה בתקופת חיטוב כי השריר "זוכר" וגם כי יש לי את היתרון של מתחיל לכל דבר.

מה דעתכם? כמובן שאני רוצה לעשות את זה עם יעוץ מקצועי ומעקב וכו'.
תודה. מישהו??
דרך אגב, אלה תמונות שלי מהתקופה ששקלתי 74-5 אחרי דיאטה של 15 קילו לפני שנתיים (הייתי גם על גובה 180),
כמו שרואים הייתי פשוט שחיף עם שומן עדיין.. אני ממש לא רוצה לחזור למצב הזה, מה הסיכוי שבחצי שנה אפשר לשקול ככה (אולי 2 3 קילו יותר) אבל להראות עם אחוז שומן יותר נמוך (אפילו עם רמז לקוביות) ומסת שריר יותר גדולה?

מה שעצוב שבתמונה של הגב אני פורס אותו וזה רק מראה כמה הוא קטן חחח

קבצים מצורפים

• IMG_1362.JPG
    IMG_1362.JPG
    KB 32.2 · צפיות: 235
  • IMG_1363.JPG
    IMG_1363.JPG
    KB 29.4 · צפיות: 223
אפשרי בהחלט. תעבור על המדריך לחיטוב בפורטל המאמרים, ואני ממליץ שתתאמן לפי תכניות כוח בנפח נמוך. הליניארית של ביל סטאר הניבה תוצאות מצוינות בחיטוב מבחינת ההתקדמות במשקלי העבודה להמון חברים מהפורום בזמן חיטוב.

• פותח/ת השרשור
אפשרי בהחלט. תעבור על המדריך לחיטוב בפורטל המאמרים, ואני ממליץ שתתאמן לפי תכניות כוח בנפח נמוך. הליניארית של ביל סטאר הניבה תוצאות מצוינות בחיטוב מבחינת ההתקדמות במשקלי העבודה להמון חברים מהפורום בזמן חיטוב.
ליניארית בתור מתחיל? לא עדיף fbw מורכבים אחי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית