הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגבלת המשקל המותר בדדליפט ע"י מכון הכושר

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
אני עושה דדליפט יותר משנה ותמיד היו סביב זה הערות שהרעש מפריע .

בשלב מסויים מנהלת הסניף ( הולמס פלייס מבשרת ) פנתה למנהלת האזורית בשביל לשאול אותה אם אפשר לפקוד עליי להפסיק , ונענתה שזה תרגיל מוכר ולגיטימי .

כעת המנהלת והמנהלת האזורית החליטו פה אחד להגביל לי את המשקל שאיתו אני יכול לעבוד בדדליפט .
עוד משהו מפגר - הם קיבלו אישור להביא משטח ייעודי אבל הם לא רוצים לשנות את אופי המכון כביכול .
יש משהו שאני יכול לעשות או שאני חייב לעבור מכון?

אלא אם אתה עושה 400-500 ק"ג דדליפט המוט אמור להחזיק. תשאל אותם מאיזה טעמים הם מגבילים לך את המשקל. בגדול במקומך הייתי עובר מכון.
אגב תלוי איזה סוג של אדם אתה..סקנדליסט או רגוע.
אם אומנות הסקנדל היא משהו מוכר לך, אתה יותר ממוזמן לעשות להם סצינה.

אלא אם אתה עושה 400-500 ק"ג דדליפט המוט אמור להחזיק. תשאל אותם מאיזה טעמים הם מגבילים לך את המשקל. בגדול במקומך הייתי עובר מכון.
אגב תלוי איזה סוג של אדם אתה..סקנדליסט או רגוע.
אם אומנות הסקנדל היא משהו מוכר לך, אתה יותר ממוזמן לעשות להם סצינה.

הוא אמר שזה בגלל הרעש. אתה לא מסוגל לקרוא?

אני עושה דדליפט יותר משנה ותמיד היו סביב זה הערות שהרעש מפריע .

בשלב מסויים מנהלת הסניף ( הולמס פלייס מבשרת ) פנתה למנהלת האזורית בשביל לשאול אותה אם אפשר לפקוד עליי להפסיק , ונענתה שזה תרגיל מוכר ולגיטימי .

כעת המנהלת והמנהלת האזורית החליטו פה אחד להגביל לי את המשקל שאיתו אני יכול לעבוד בדדליפט .
עוד משהו מפגר - הם קיבלו אישור להביא משטח ייעודי אבל הם לא רוצים לשנות את אופי המכון כביכול .
יש משהו שאני יכול לעשות או שאני חייב לעבור מכון?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אז אין לך הרבה מה לעשות אם הם לא רוצים להביא את המשטחים האלה

• פותח/ת השרשור
דדליפט זה תרגיל מרעיש וזה חדכ , מכוח מה יכולים להגביל את המשקל ? זה פועל כמו עסק פרטי שבו הבעלים קובע מה שבא לו?

מכוח זה שבד"כ בכל מקום שאתה נרשם אתה חותם שבגדול הם יכולים לעשות מה שבזין שלהם...

תמצא כמה "בילדרים" שגונחים בזמן שהם עושים כפיפות מרפק ואז תעשה דדליפט. אם יגידו לך שזהמרעיש מדי אז תגיד להם שאתה תפסיק עם דדליפט בתנאי שהם יפסיקו לגנוח בזמן סט

זה מצב קקא.
שאלת אותם אם תניח בשקט את המוט, אז זה יהיה בסדר?

תבקש לראות את החוזה שחתמת עליו בזמן רישום למכון כושר ותראה אם יש שם תנאי שיכול איכשהו להגביל אותך עם המשקל שאיתו אתה עובד. אני מניח שיש בסוף החוזה סעיף שאומר שהם יכולים לשנות את התקנון מבלי להודיע מראש ואתה תהיה כפוף לו. במידה ויש סעיף כזה, אין לך שום דבר שאתה יכול לעשות ואתה חייב לפעול לפי כל ההוראות של חדר הכושר. אם אין סעיף כזה, אתה בהחלט יכול לתבוע ולנצח, אבל זה יעלה לך בשכר טירחה לעורך דין (שאם תנצח, יוחזר לך).

• פותח/ת השרשור
זה מצב קקא.
שאלת אותם אם תניח בשקט את המוט, אז זה יהיה בסדר?

מן הסתם שזה יהיה בסדר , אבל זה ממש ישנה לי את הגישה בתרגיל
אני חושב שאנסה את זה כי כרגע נוח לי להישאר שם

אצלנו אחד החברה הביא משטחי גומי ממש עבים והופכים את הרעש של הדדליפט לנסבל. ככה זה גם לא פוגע בריצפה

• פותח/ת השרשור
תבקש לראות את החוזה שחתמת עליו בזמן רישום למכון כושר ותראה אם יש שם תנאי שיכול איכשהו להגביל אותך עם המשקל שאיתו אתה עובד. אני מניח שיש בסוף החוזה סעיף שאומר שהם יכולים לשנות את התקנון מבלי להודיע מראש ואתה תהיה כפוף לו. במידה ויש סעיף כזה, אין לך שום דבר שאתה יכול לעשות ואתה חייב לפעול לפי כל ההוראות של חדר הכושר. אם אין סעיף כזה, אתה בהחלט יכול לתבוע ולנצח, אבל זה יעלה לך בשכר טירחה לעורך דין (שאם תנצח, יוחזר לך).

זו הרשת אולי הכי פלצנית אז אני מתאר לעצמי שהם מכוסים כמה שרק אפשר

במקרה כזה לך תבקש את הכסף שלך חזרה ותגיד שזו בגלל ההגבלה הזו. אם יגידו לך שהם לא מסכימים, תגיד שאתה תעבור על התקנון שלהם ותעשה בלאגן עד שזה יקרה (זה עבד לכמה אנשים בעבר).

the-fuck-is-this-shit.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית