הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הגבלת המשקל המותר בדדליפט ע"י מכון הכושר

כשאני התאמנתי ברשת הזאת לפני שנה לא היה שום סעיף בחוזה שלהם שאפשר להם לשנות את זה. לדעתי לא צריך עורך דין ,תתבע אותם בבית משפט לתביעות קטנות ויכול להיות שאפילו תוציא מהם פיצוי.

אה וסוף סוף מצאתי את זה:

זה רלוונטי גם לדדליפט

נערך לאחרונה:
הייתי באותה הבעיה ואני מתאמן באותה הרשת , שים 2 מזרוני יוגה סגולים שיש בסטודיו. הם בעובי של חצי ס''מ בערך, גם לא מגביהים את המוט יותר מדי, וגם בולמים בצורה די טובה את המשקל.
אני אישית התכוננתי בחודש האחרון בצורה הזאת לתחרות, שלשות ודאבלים כבדים ואף אחד לא העיר ולא כלום.
מה שכן תמיד תהיה הבעיה של חוסר בפלטות.

תצעק שאתה עושה גם יד קדמית ויד אחורית ותראה אם מוציאים את זה מהחוק

• פותח/ת השרשור
במקרה כזה לך תבקש את הכסף שלך חזרה ותגיד שזו בגלל ההגבלה הזו. אם יגידו לך שהם לא מסכימים, תגיד שאתה תעבור על התקנון שלהם ותעשה בלאגן עד שזה יקרה (זה עבד לכמה אנשים בעבר).

את הכסף ששילמתי שנה וחצי?
כי כסף של שבועיים מנוי לא ממש מעניין אותי

שהרעש מפריע
זה אתה!? האמת זה באמת מיצר בומים על קוליים אבל עדיין מגוחך.
חדר הכושר הזה פשוט התחרפן.
לא מספיק שעשו איזה מבצע לteenagers שבגללו מגיעים חבורות של ילדודים שמתאמנים ביחד - 17 על מכשיר אחד ואתה יכול להמתין 24 שעות עד שיסיימו את הסטים שלהם
המדריכים בקומה, שום מילה אחרת לא מתארת את חוסר המעש
ואוכלוסיית הנשים נחלקת בין כוסיות בנות 15 שבאות להראות לאקס-כוסיות בנות חמישים שבאות לרייר
פשוט העברתי את המנוי למודיעין. מה זה 20 דק נסיעה בשביל השלווה?

• פותח/ת השרשור
יותר פשוט בשבילי לנדוד פעם בשבוע למכון עם אנשים שבאים להתאמן

זה אתה!? האמת זה באמת מיצר בומים על קוליים אבל עדיין מגוחך.
חדר הכושר הזה פשוט התחרפן.
לא מספיק שעשו איזה מבצע לteenagers שבגללו מגיעים חבורות של ילדודים שמתאמנים ביחד - 17 על מכשיר אחד ואתה יכול להמתין 24 שעות עד שיסיימו את הסטים שלהם
המדריכים בקומה, שום מילה אחרת לא מתארת את חוסר המעש
ואוכלוסיית הנשים נחלקת בין כוסיות בנות 15 שבאות להראות לאקס-כוסיות בנות חמישים שבאות לרייר
פשוט העברתי את המנוי למודיעין. מה זה 20 דק נסיעה בשביל השלווה?

מדהים איך אתה צוחק על ילדים שגם הם לא מתים על הרעש ובלאגן שילדים עושים שם
ואני מדבר על עצמי
הלוואי והייתי יכול לבוא לשם לבד

לנושא
ניסית לשים את המזרונים האדומים האלה מתחת לפלטות? אולי זה יפתור את הבעיה

ברגעים כאלו אני אומר לעצמי .. כמה טוב שאני מתאמן במכון עממי ששם אף אחד לא מסתכל אם שמת מגבת או לא , ובכל אופן בתור אחד ששהה בארהב 3 שנים- והתאמנתי בהרבה מכוני כושר ביניהם גם המפורסם Gold's Gym , אף אחד מהם לא הגביל , לא העיר , ולא התבכיין על רעשים.

רק הולמס פלייס עפים על עצמים וחושבים שהם מדורגים במקום השני בעולם באיכות חדר הכושר שלהם והצוות המקצועפלצני שלהם , שהם אומרים לי ״ אדוני, אתה לא יכול לדבר בפלאפון באזור המשקולות״

- אוקיי.. אני אשים אוזניה אלחוטית...תחשוב שאני מזמזם איזה שיר.... Faggot

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית