הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספים ותזונה לצבא

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
שלום התגייסתי בשני האחרון לקרבי והתזונה פה ממש לקויה מגיעים בשיא ל1400~ קלוריות ו50 גרם חלבון ממש כלום. עכשיו בכללי לקחתי אגוזים וזה עוזר קצת ואני אמשיך להביא אבל אני צריך רעיונות לעוד דברים יבשים שאפשר לסחוב לצבא.
עוד משהו, חשבתי לקנות גם חטיפי חלבון זה נייד ואוכלים אך זה מהר ובסתר אז נראלי שזה יעבוד יותר מאבקות למיניהן. בקשר לסוג אני אסתכל בנעוץ רק רוצה לבקש המלצה לחנויות זולות שעושות משלוחים.

תודה מראש.

אבל כמה מה טונה אפשר לאכול זה כספית לא? אם אני אכנס באמת לשגרה של קופסא ביום.
לא יקרה לך כלום...
אני אוכל טונה ביום מגיל 16 בערך(כבר 7 שנים)
הכספית פוגעת אם אתה אוכל כמויות מטורפות, קופסא ביום זה כלום

קופסה ביום זה גם מעל לכמות המומלצת ואפילו הרבה מעל, לטווח האחרון זה מסוכן ועדיף שלא לעבור את ה-3 טונות בשבוע.

מה שכן אין מה לעשות גם אני התגייסתי לקרבי אתה תאכל טונה והרבה. לפחות בהתחלה ובהרבה מקרים יותר מאחת ביום.
ובהקשר לתוספי תזונה ששאלת אז בטירונות לטעמי זה די מיותר גם ככה לא תוכל להתאמן ואין מה לעשות זה אחת ההקרבות בשירות... עם הפז"ם כנראה יהיה לך יותר אופציה להתאמן ולהשקיע בתזונה עד אז פשוט תנסה לעשות יורת מתח ושכיבות סמיכה במהלך היום

קופסה ביום זה גם מעל לכמות המומלצת ואפילו הרבה מעל, לטווח האחרון זה מסוכן ועדיף שלא לעבור את ה-3 טונות בשבוע.

מה שכן אין מה לעשות גם אני התגייסתי לקרבי אתה תאכל טונה והרבה. לפחות בהתחלה ובהרבה מקרים יותר מאחת ביום.
ובהקשר לתוספי תזונה ששאלת אז בטירונות לטעמי זה די מיותר גם ככה לא תוכל להתאמן ואין מה לעשות זה אחת ההקרבות בשירות... עם הפז"ם כנראה יהיה לך יותר אופציה להתאמן ולהשקיע בתזונה עד אז פשוט תנסה לעשות יורת מתח ושכיבות סמיכה במהלך היום
זאת המלצה לארצות הברית ושם הקופסאות מכילות הרבה יותר כספית וגדולות פי 3

WTF?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית