הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Black Friday נעליים של אדידס

• פותח/ת השרשור b_s1
  • פורסם בתאריך
גאד, 83$ לנעליים ששילמתי עליהם 150$, אתה לא יודע איך ביאסת עכשיו.

נעליים, סינגלטים, סלינגשוט המחירים האלה לא הגיוניים.

אני יכול לעשות הזמנה קבוצתית כמו פעם.
כל מה שאתם תצטרכו לעשות זה לאסוף מישהו (כנראה במהירות שיא) עם חשבון פייפאל/כרטיס אשראי ולרכוש X זוגות נעליים.
אני יכול לשלוח את זה בקופסה דיי גדולה. פעם שעברה נכנסו 6-7 זוגות נעליים לקופסה והמשלוח עלה $110.
יצא לכל אחד באזור ה 650 ש״ח ל
Adidas Adipower Weightlifting Shoes
ובאזור ה 470 ש״ח ל
Adidas Power Perfect II Weightlifting Shoes

זה כולל משלוח, מע״מ ומיסים.

שמעו, אתמול עזרתי למאור שומינוב להזמין את ה-PP2.
הוא מזמין דרך BUY2USA. כל מה שצריך לעשות זה להרשם לאתר שלהם ולקבל כתובת להזמנות.
אח"כ לעשות הזמנה של הנעליים לכתובת, במשלוח ההכי זול(חינם) ואז כשהחברה מקבלת את הזוג, הם שולחים אותו לישראל ואתה משלם להם על משלוח.
באתר שלהם כתוב שבישביל נעליים יוצא 20$ סה"כ, שזה מחיר בדיחה.
כמובן שמשה מציע פתרון מעולה ובתאכלס גם אולי זול יותר, אבל קשה לי להאמין שתוכלו להתארגן על רשימה של אנשים ממש ברגעים אלו, עד שהמבצע קיים.
מה גם, שלא כיף כשכל הנעליים אצל מישהו אחד וצריך עוד לחכות עד שיכל גם לשלוח את זה ברחבי הארץ.
לדעתי השיטה עם BUY2USA הכי נוחה, בלי לשבור את הראש יותר מדי. 😃 P.S

ואגב, אם כבר נעליים...

http://www.lbs.co.il/threads/47510/

שמעו, אתמול עזרתי למאור שומינוב להזמין את ה-PP2.
הוא מזמין דרך BUY2USA. כל מה שצריך לעשות זה להרשם לאתר שלהם ולקבל כתובת להזמנות.
אח"כ לעשות הזמנה של הנעליים לכתובת, במשלוח ההכי זול(חינם) ואז כשהחברה מקבלת את הזוג, הם שולחים אותו לישראל ואתה משלם להם על משלוח.
באתר שלהם כתוב שבישביל נעליים יוצא 20$ סה"כ, שזה מחיר בדיחה.
כמובן שמשה מציע פתרון מעולה ובתאכלס גם אולי זול יותר, אבל קשה לי להאמין שתוכלו להתארגן על רשימה של אנשים ממש ברגעים אלו, עד שהמבצע קיים.
מה גם, שלא כיף כשכל הנעליים אצל מישהו אחד וצריך עוד לחכות עד שיכל גם לשלוח את זה ברחבי הארץ.
לדעתי השיטה עם BUY2USA הכי נוחה, בלי לשבור את הראש יותר מדי. 😃 P.S

ואגב, אם כבר נעליים...

http://www.lbs.co.il/threads/47510/
ומה עם מכס ומע"מ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית