הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יכול להיות שאני עולה מסת שריר ויורד א"ש?

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
שלום אנשים קורה לי לאחרונה משהו מוזר....אני אוכל מאזן קלורי חיובי+400 ומשלב פעם בשבוע HIIT ועוד פעם משחק כדורסל.
(מתאמן ABC 4 פעמים בשבוע....הולך לשנות לAB)
כל יום שני על בבוקר אני שוקל את עצמי ובזמן האחרון אני יורד במישקל אפילו שאני במאזן חיובי....ובמקביל אני עולה משקלים בחדר כושר וממשיך לגדול במסת שריר(לפי מה שהמראה אומרת לי P=).
יכול להיות שבנתונים שלי שהם גיל 20 גובה 1.87 מישקל 88 (מעריך כ-18~19% שומן) אני יורד א"ש ועדיין עולה מסת שריר? כי אני קראתי שזה קורה במשקלים יותר גבוהים עם א"ש יותר גבוהה....

תודה רבה מראש לכולכם D=

ממממ....אולי אתה לא באמת במאזן חיובי?
השיפור במראה ובמשקלים לא בהכרח מעיד על ירידה באחוזי שומן בשלבים הראשונים העליה ב'שריר' מורגשת יותר לעומת העליה בשומן.
אם המטרה שלך לעלות במשקל, תאכל יותר. אתה לא בפלוס קלורי

• פותח/ת השרשור
ממממ....אולי אתה לא באמת במאזן חיובי?
השיפור במראה ובמשקלים לא בהכרח מעיד על ירידה באחוזי שומן בשלבים הראשונים העליה ב'שריר' מורגשת יותר לעומת העליה בשומן.
אם המטרה שלך לעלות במשקל, תאכל יותר. אתה לא בפלוס קלורי
אני עוקב אחרי מה שאני מכניס לפי.....כל יום במאזן קלורי חיובי....(ואני מחשב את מה שהפעילות לוקחת)
ולא יודע אם זה ניקרא שלבים ראשונים....אני מתאמן חמש חודשים כבר (מודע לזה שזה לא הרבה אבל זה לא התחלה....)
וגם עד עכשיו עליתי בארבע חודש ראשונים 8 קילו....רק בחודש הזה התחלתי לרדת משום מה....

תלוי בפעילות שלך, +400 לא הכרח יגרום לעליה במשקל, לפחות לא בתקופה קצרה. היו לי זמנים שהייתי בפלוס קלורי של 1000 ועדיין הייתי נתקע על אותו משקל.
כמו כן ככול שאתה גדל יותר, אתה שורף יותר, ויכול להיות שיש לך קצת טעויות חישוב בBMR שגורמת לסטייה.

• פותח/ת השרשור
תלוי בפעילות שלך, +400 לא הכרח יגרום לעליה במשקל, לפחות לא בתקופה קצרה. היו לי זמנים שהייתי בפלוס קלורי של 1000 ועדיין הייתי נתקע על אותו משקל.
כמו כן ככול שאתה גדל יותר, אתה שורף יותר, ויכול להיות שיש לך קצת טעויות חישוב בBMR שגורמת לסטייה.
אממממ יכול מאוד להיות שקלעת בול....כי עליתי הרבה במסת שריר ובמשקל בכלל אז יכול להיות שהBMR שלי עלה.....
אוווףףףף גם ככה קשה לי לאכול! אני לוקח פעמיים ביום שייק כבר...חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית