הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS

Great Shaped

משתמש מתחיל
218
66
נק' מוניטין:
350
218
66
גרייט שייפ רחובות
היום אני בדיוק שבועיים בתכנית,חוזר אחרי פציעה בגב.
בינתיים:
סקוואט- 80->125
בנצ׳- 60->75
דדליפט- 100->130
פרס- 40->50
(המספרים לא ממש מדויקים כי במכון שלי הכל בפאונד)
מתח- בינתיים 7 חזרות למשקל גוף במיד פוזישן
עד היום העלתי את הסקוואט ב7 קילו כל אימון ובאתי היום בתחושה שזה האימון האחרון שלי עם העלאה כזו. להפתעתי היה קל מהמצופה,אבל החלטתי שאני בכל זאת חותך ל4.5 כל אימון. מספיק להיות גרידי.
דדליפט עד היום 9.2 כל אימון והיה קשה היום, אני מתלבט אם לחתוך ל7 או ל4.5 ק״ג כל אימון.
בנצ׳ בינתיים 4.5 בתקווה שימשיך כך, פרס 2.3.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
🤬😡🙁🤦‍♂️😭😵😣
לפני שנכנסתי למכון ידעתי שיהיה אימון חרא.

סקוואט
130*4F חשדתי שזה יקרה כשבחימום 100 ו110 הרגיש כבד
125*3
100*5
פרס
52*3*5
מתח
עושה את התכנית של 50Pullups, אין טעם לפרט

יכולות להיות כמה סיבות לכשל; אולי זה שלא אכלתי בשר אתמול, אולי אני צריך כבר חגורה, אולי זה בגלל שהייתי עייף (ישנתי 8 שעות, אבל במהלך האימון פיהקתי המון, כנראה זה בגלל שהפעילות הכי עצימה מאז שקמתי בבוקר היתה להביא אוכל מהמטבח למחשב), אולי צריך להכניס סקוואט קל באמצע השבוע
בכל מקרה, אני אחכה ליום שישי לבדוק אם הכשל חוזר.
😵

• פותח/ת השרשור
כמה התקדמת בסקוואט מהאימון הקודם?
4.5 קילו
זה לא הגיוני שנתקעתי בגלל זה, כי אימון שעבר הוספתי 7 ולא היה קשה. היום הרגשתי חרא גם לפני האימון, לפי דעתי זה פשוט יום רע

4.5 קילו
זה לא הגיוני שנתקעתי בגלל זה, כי אימון שעבר הוספתי 7 ולא היה קשה. היום הרגשתי חרא גם לפני האימון, לפי דעתי זה פשוט יום רע

אז תחזור על המשקל. בכל אופן, אל תוסיף סקוואט קל או חגורה לפני שחתכת ל2.5.

• פותח/ת השרשור
אז תחזור על המשקל. בכל אופן, אל תוסיף סקוואט קל או חגורה לפני שחתכת ל2.5.
אני לא מבין ת'הגיון של זה. אם אני מוריד ל2.5 אז אני מתקדם 7.5 קילו בשבוע. אם אני מוסיף סקוואט קל עם 4.5 קילו (ומצליח) כל אימון, אני מתקדם 9 קילו. יותר מתגמל לעשות סקוואט קל עם 5~ קילו הוספה בכל אימון כבד

אני לא מבין ת'הגיון של זה. אם אני מוריד ל2.5 אז אני מתקדם 7.5 קילו בשבוע. אם אני מוסיף סקוואט קל עם 4.5 קילו (ומצליח) כל אימון, אני מתקדם 9 קילו. יותר מתגמל לעשות סקוואט קל עם 5~ קילו הוספה בכל אימון כבד

אני מבין מה אתה אומר. נתתי לך את הטיפ הקונבנציונלי. תן לישון על זה.

• פותח/ת השרשור
שכחתי לציין - משקל גוף 81~
אני תקוע על המשקל הזה מתחילת התכנית, ואוכל מלא (דוגמא: ביומיים האחרונים 4 ליטר חלב + שוקולית במצטבר)

• פותח/ת השרשור
6.12.13
סקוואט 130
5
4f
5f
אני די בטוח שהטכניקה בסקוואט נוראית. אין לי איך לצלם כי הפלא בתיקון.
החלטתי שאני מכניס חגורה מאימון הבא ומעלה 2.5. אני צריך ריסט או פשוט להתקדם כרגיל ל132.5?

בנצ' 80
5
5
5f איבדתי ריכוז

דדליפט
134*5
הטכניקה בחזרה האחרונה היתה נוראית, אז הייתי קורא לזה 5f

• פותח/ת השרשור
10.12.13
אתמול היה לי יום הכנה לצבא עם ספרינטים, זחילות אלונקות וכו' אז עשיתי סקוואט קל
סקוואט 105
3X3

פרס 54
3X5

מתח

• פותח/ת השרשור
12.12.13
אימון נוראי.

סקוואט 134
5
5 הספוטר בסט הזה היה ממש מטומטם והתחיל לדבר איתי באמצע הסט, הוציא אותי מריכוז ולכן החזרות היו גבוליות בעומק
1F הראש שלי היה למעלה בסטים הקודמים אז הדבקתי מדבקה על המראה מול הכלוב וניסיתי להתרכז בה. אולי נכשלתי כי לא שמתי במקום הנכון ואולי פשוט כי אני לא רגיל לזה
1 עשיתי עוד חזרה והיה לי מקסימום שלשה ולא רציתי להגיע לכשל סתם אז הפסקתי.

בנצ' 84
5F
5 למרות שזה ממש לא 5, ב3 החזרות האחרונות הספוטר הטיפש לא רצה לעזוב את המוט
3 עוד פעם השלישית הייתה איטית מאוד ולא רציתי להגיע לכשל עם כזה ספוטר מטומטם. (לפחות הפעם לא נגע)

דדליפט
138X3F אפילו לא התנתק.

אני צריך להפיק לקחים מהאימון הזה, היום נשקלתי 81 קילו שזה טיפה פחות ממה שהתחלתי את התכנית, חייב להתחיל לאכול (הרגע הזמנתי המבורגר כפול וצ'יפס), היום לא היתה לי ממש פחמימה לפני האימון (בגט 5 שעות לפני האימון, ועוד זו פחמימה סופר פשוטה, כמעט שעתיים לפני האימון בערך 300 גרם קציצות) אבל למרות זאת לא הרגשתי חלש לפני האימון.
בנוגע לחגורה - החלטתי שכשאגיע ל3 פלטות אני אשים אותה (זה יוצא 143 קילו במכון שלי)

בבנצ' ודדליפט אני די בטוח שאני צריך ריסט, לא יודע מה לעשות בסקוואט, אני ממש אשמח לייעוץ פה.

נערך לאחרונה:
12.12.13
אימון נוראי.

סקוואט 134
5
5 הספוטר בסט הזה היה ממש מטומטם והתחיל לדבר איתי באמצע הסט, הוציא אותי מריכוז ולכן החזרות היו גבוליות בעומק
1F הראש שלי היה למעלה בסטים הקודמים אז הדבקתי מדבקה על המראה מול הכלוב וניסיתי להתרכז בה. אולי לא שמתי במקום הנכון ואולי פשוט כי אני לא רגיל לזה
1 עשיתי עוד חזרה והיה לי מקסימום שלשה ולא רציתי להגיע לכשל סתם אז הפסקתי.

בנצ' 84
5F
5 למרות שזה ממש לא 5, ב3 החזרות האחרונות הספוטר הטיפש לא רצה לעזוב את המוט
3 עוד פעם השלישית הייתה איטית מאוד ולא רציתי להגיע לכשל עם כזה ספוטר מטומטם. (לפחות הפעם לא נגע)

דדליפט
138X3F אפילו לא התנתק.

אני צריך להפיק לקחים מהאימון הזה, היום נשקלתי 81 קילו שזה טיפה פחות ממה שהתחלתי את התכנית, חייב להתחיל לאכול (הרגע הזמנתי המבורגר כפול וצ'יפס), היום לא היתה לי ממש פחמימה לפני האימון (בגט 5 שעות לפני האימון, ועוד זו פחמימה סופר פשוטה, כמעט שעתיים לפני האימון בערך 300 גרם קציצות) אבל למרות זאת לא הרגשתי חלש לפני האימון.
בנוגע לחגורה - החלטתי שכשאגיע ל3 פלטות אני אשים אותה (זה יוצא 143 קילו במכון שלי)

בבנצ' ודדליפט אני די בטוח שאני צריך ריסט, לא יודע מה לעשות בסקוואט, אני ממש אשמח לייעוץ פה.
למה אתה צריך ספוטר בסקוואט?

• פותח/ת השרשור
אימון חרא. חוסר בשינה בגלל מבחן במתמטיקה שמתקרב. הרגשתי עייף מהבוקר.

סקוואט 134
5 חזרות לא שוברות
5F שתי גבוליות, השאר לא שוברות
3F לא היתה מוטיבציה להילחם.

פרס 56
5
4F
3F

מתח

לוקח ריסט בסקוואט ל120 בבנצ' ל72.5
בדדליפט ל120, בפרס מחכה לאימון הבא לנסות שוב, ופאקינג מתחיל לאכול. בכמעט חודש שאני בתכנית לא עליתי גרם, למרות שלפי דעתי אני אוכל די והותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית