הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מרשם לטסטוסטרון

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
אז כך אני שמעתי שבארץ גברים לקראת גיל 40 (ללא זיקה לספורט כמובן) שסובלים מירידה בטסט יכולים לקבל דרך קופת החולים מרשם לטסט לזריקה פעם בחודש בערך
רציתי לדעת אם באופן כללי אני (בן 31 אוטוטו) אלך לקופ״ח ואתלונן על ירידה בחשק המיני ,עייפות וחוסר מצב רוח... אוכל תאורטית לקבל מרשם לטסט ?
מישהו מקיר את התופעה ?

אז כך אני שמעתי שבארץ גברים לקראת גיל 40 (ללא זיקה לספורט כמובן) שסובלים מירידה בטסט יכולים לקבל דרך קופת החולים מרשם לטסט לזריקה פעם בחודש בערך
רציתי לדעת אם באופן כללי אני (בן 31 אוטוטו) אלך לקופ״ח ואתלונן על ירידה בחשק המיני ,עייפות וחוסר מצב רוח... אוכל תאורטית לקבל מרשם לטסט ?
מישהו מקיר את התופעה ?
אתה תצטרך לעשות בדיקות לפני עם רופא המשפחה שלך במידה וכן ייתנו לך אבל גם לפעמים לא תמיד נותנים מרשם כשיש ירידה בטסט , הרופאים טוענים שזה לא הפתרון היחידי להעלות את הטסטוסטרון

מישהו מקיר את התופעה ?
מה זה ייתן לך?
המטרה בטיפול לייצב רמות נורמליות. לא יהיה לכך השפעה אנאבולית משמעותית...

• פותח/ת השרשור
צודק.. אני לא בונה לקבל סייקל מהבית מרקחת. אבל אם נניח אקבל מרשם לשנה , 12 זריקות - אחת לחודש אוכל לשחק אם התדירות אך שאבחר..
ואוכל להוסיף עוד דברים משלי..
אתה תצטרך לעשות בדיקות לפני עם רופא המשפחה שלך במידה וכן ייתנו לך אבל גם לפעמים לא תמיד נותנים מרשם כשיש ירידה בטסט , הרופאים טוענים שזה לא הפתרון היחידי להעלות את הטסטוסטרון
אם זה קיים בסל ואני עונה לקטגוריה של המטופלים אוכל לדרוש זאת !!

צודק.. אני לא בונה לקבל סייקל מהבית מרקחת. אבל אם נניח אקבל מרשם לשנה , 12 זריקות - אחת לחודש אוכל לשחק אם התדירות אך שאבחר..
תבקש גם טרן לשנה... תבדוק, אולי גם הטרן שלך עונה לקריטריונים... 🤣

אל תהיה כל כך בטוח שתקבל לא כל כך מהר משחררים מרשם לטסט אני אומר לך מחברים שניסו ובאמת היו זקוקים

בנאדם בן 38 שאני מכיר הצליח להוציא טיפול של טסטוסטרון מהרופא שלו די בקלות. אמפולה אחת בשבוע. ואין לו צורך אמיתי בזה הוא רוב הזמן יושב על חומרים
יהיה לך קשה יותר בגלל שאתה יחסית צעיר כדי שיפול לך כך הטסט אבל שווה לנסות

בנאדם בן 38 שאני מכיר הצליח להוציא טיפול של טסטוסטרון מהרופא שלו די בקלות. אמפולה אחת בשבוע. ואין לו צורך אמיתי בזה הוא רוב הזמן יושב על חומרים
יהיה לך קשה יותר בגלל שאתה יחסית צעיר כדי שיפול לך כך הטסט אבל שווה לנסות
אמפולה של 250 מ״ג/1CC בשבוע ע״י רופא? בחלומות אולי.

אני לא יודע מה המינון לא שאלתי. הוא מקבל מרשם לאמפולה אחת בשבוע וזה מסובסד גם מהקופה זה עולה לו רק 17 שקל.

אתה הולך להמתין שנה שלמה בשביל לקבל 12 זריקות? קצת טיפשי לא?
אם אתה כל-כך רוצה רפואי פשוט תרכוש רפואי וזהו.

• פותח/ת השרשור
מין הסתם כשאתה מקבל מרשם לאטיביוטיקה למשך 10 ימים אתה לא הולך כל יום לקחת מרשם מהרופא לכדור אחד מהבית מרקחת אתה מקבל מרשם לחבילה ל 10 יום , אני מניח שאותה המתכונת לסוסטנון, מקבלים מרשם ל12 (או לכמה שיקבע לך) זריקות הולכים קונים הכל במכה וזהו.
בלי שום קשר זו היתה שאלה תאורטית להרחבת הידע שלי בנושא...

מי הסתם כשאתה מקבל מרשם לאטיביוטיקה אתה לא הולך כל יום לקחת כדור מהרופא אתה מקבל חבילה ל10 יום , אני מניח שאותה המתכונת לסוסטנון, מקבלים מרשם ל12 זריקות הולכים קונים הכל במכה וזהו.
בלי שום קשר זו היתה שאלה תאורטית להרחבת הידע שלי בנושא...

אתה לא עושה השוואות נכונות. כשאתה מקבל מרשם לGH או ויאגרה אתה לא מקבל מרשם לשנה. אתה מקבל לחודש בחודשו.
כמו-גם לריטלין וכך גם לטסטוסטרון.

• פותח/ת השרשור
גבר הכל דינמי בחיים יש כאלה שמקבלים חודש בחדשו ויש שמקבלים אחד לרבעון ויש כאלה אחד לשנה, תלוי ברופא ,ובך
בדוק !

גבר הכל דינמי בחיים יש כאלה שמקבלים חודש בחדשו ויש שמקבלים אחד לרבעון ויש כאלה אחד לשנה, תלוי ברופא ,ובך
בדוק !
זה מסלול מאוד פתלתל ועקלקל להוציא טסט רפואי במינון נמוך.
לגבי ה-אחד לשנה, אם אתה אומר שזה בדוק זה מאוד מפתיע. זה לא מסוג הטיפולים שנותנים אחד לשנה ויאללה לך תזריק.
אני בדיעה שאם אתה מעוניין ב-TRT, "תיאבק" על זכותך לרמות טסט תקינות. אם אתה מעוניין בסייקל למטרת פיתוח גוף, אין לך מה לפנות למסלול הזה. זה יהיה ארוך, מתיש ולבסוף תקבל מרשם מוגבל ומינונים נמוכים.

בדוק !
לא יאשרו לרופא לרשום מרשם של טסט לשנה מראש מבחינת המיחשוב שיש לבית המרקחת/קופה, ככה שזה בלתי אפשרי הן טכנית והן מעשית.

טסטוירון נותנים בן אחת לשבועיים לאחת לחודש. ניתן רק על ידי האחיות כאשר היא חותמת בדף של הרופא. ההפניה.בכל מיקרה בודקים דם ומנסים להגיע לרמות פיזיולוגיות. לסייקל זה לא יעיל עדיף ליהיות טיבעי. מי שסובל מתסמינים של טסט נמוך זה סיפור אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית