ייעוץ SS או 5*5??

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
שלום אני בן 17 שוקל 65 גובה 171 עשיתי SS והגעתי למשקלים של:
סקואט 100
בנץ 67.5
דדליפט 105
פרס 45
לעשות SS עוד פעם או שאתם אומרים לעבור ל5*5 אני מרגיש שאני יכול לשפר את הסקואט בטיפה ולתת גג 102.5 גג זהו בשאר מיציתי את התוכנית אתם אומרים לעבור ל5*5 המטרה מסה וכוח

לדעתי אתה ממש לא מיצית את התוכנית SS
יש לך עוד הרבה לאן להתקדם בתקווה ותאכל נכון

אני באותו גובה כמו שלך בן 16 ושוקל 90(יש קצת כרס אבל סה''כ לא רואים שאני שמן)
ואני ביום שישי מגיע כבר ל140 קילו סקוואט+דדליפט

ממליץ לך להמשיך SS אם אתה תאכל טוב

יש לך גם חרא טכניקה אם אני זוכר נכון אז גם את המשקלים האלו, אתה לא באמת מרים וזה גם הסיבה שאתה לא מתקדם.

במשקלים האלה לא חושב שכדאי לך להתקדם לתוכנית אחרת.

כדאי שתבדוק מדוע אתה נתקע (לא אוכל מספיק/לא ישן מספיק/לא מבצע נכון את התוכנית/תרגיל).

5*5 היא תוכנית מתקדמת ואם לא התקדמת בss הרבה לא חושב שתצליח בה יותר.

• פותח/ת השרשור
במשקלים האלה לא חושב שכדאי לך להתקדם לתוכנית אחרת.

כדאי שתבדוק מדוע אתה נתקע (לא אוכל מספיק/לא ישן מספיק/לא מבצע נכון את התוכנית/תרגיל).

5*5 היא תוכנית מתקדמת ואם לא התקדמת בss הרבה לא חושב שתצליח בה יותר.
העלתי לסקואט 45 קילו אבל הטכניקה חרא אין מי שיעזור לי במכון, אני יודע מה לא טוב אבל לא יודע לישם את זה

העלתי לסקואט 45 קילו אבל הטכניקה חרא אין מי שיעזור לי במכון, אני יודע מה לא טוב אבל לא יודע לישם את זה
אתה צריך למצוא מישהו שילמד אותך היטב או תסתכל על סרטוני הסברה עד שתנשום את הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך למצוא מישהו שילמד אותך היטב או תסתכל על סרטוני הסברה עד שתנשום את הטכניקה.
אני חורש אותם כל היום פשוט המוט זז לי והוא לא יציב בשיט אני לא יודע איך לסדר את זה וגם טרפז אחד בפיגור אחרי השני אצלי אז המוט יושב עקום

אני חורש אותם כל היום פשוט המוט זז לי והוא לא יציב בשיט אני לא יודע איך לסדר את זה וגם טרפז אחד בפיגור אחרי השני אצלי אז המוט יושב עקום
אימון אישי אחד או שניים, יוכלו לסדר לך את הטכניקה, זאת תהיה השקעה טובה של דמי החנוכה 😃

אני לא מומחה בSS,יכול להיות שאני אנסה אותה בקרוב
אבל לפי מה שאני יודע עליה,המטרה שלך להגיע למשקלים הרבה יותר גבוהים מזה,באזור ה150 לסקוואט,לדדליפט אפילו יותר
וגם בשאר משקלים יותר גבוהים

• פותח/ת השרשור
אימון אישי אחד או שניים, יוכלו לסדר לך את הטכניקה, זאת תהיה השקעה טובה של דמי החנוכה 😃
אין באזור שלי, לפחות לא שאני יודע על כך.. אני גר בכרמיאל יש לך מושג על משהו באזור?

ממליץ להמשיך את התכנית ולשפר טכניקה/לנצל את התכנית כמו שצריך, אתה בערך בנקודה שהיא מתחילה להיות מאתגרת.

נ.ב
יש את הסמינר שאני ואופק(איש הלילה) מארגנים בדיוק לאנשים במצב שלך שצריכים את התיקונים שישפרו להם את הטכניקה.
יש רכב שיוצא מחיפה ויש מקומות פנויים עדיין(הסעה מחיפה וחזרה לחיפה ללא תוספת תשלום), אם רלוונטי יש לך פרטים בחתימה שלי, צור קשר עם אופק והוא יסגור לך את כל הפרטים

• פותח/ת השרשור
ממליץ להמשיך את התכנית ולשפר טכניקה/לנצל את התכנית כמו שצריך, אתה בערך בנקודה שהיא מתחילה להיות מאתגרת.

נ.ב
יש את הסמינר שאני ואופק(איש הלילה) מארגנים בדיוק לאנשים במצב שלך שצריכים את התיקונים שישפרו להם את הטכניקה.
יש רכב שיוצא מחיפה ויש מקומות פנויים עדיין(הסעה מחיפה וחזרה לחיפה ללא תוספת תשלום), אם רלוונטי יש לך פרטים בחתימה שלי, צור קשר עם אופק והוא יסגור לך את כל הפרטים
זה המון כסף.. אני יבדוק מדריך מדריך אצלי עד שמישהו יסכים ללמד אותי סקואט כמו שצריך.. אם לא אני ישקול את זה

אני מבטיח לך שלא תמצא מאמן שיוכל ללמד אותך ברמה של אופק ואביב. מתחייב לך.

במקרה היותר סביר הוא רק יהרוס לך ויקנה לך הרגלים רעים ואתה משום מה תסמוך עליו ותפקפק באנשים כאן.

זה המון כסף.. אני יבדוק מדריך מדריך אצלי עד שמישהו יסכים ללמד אותי סקואט כמו שצריך.. אם לא אני ישקול את זה
אין לך מה להשוות רמה של אנשים שמשכילים וממוקדים מאוד דווקא בתחום הזה, לבין איזה "מדריך" שכאמור אמור ללמד אותך סקוואט.
מהיכרות האישית שלי עם כלכך הרבה "מדריכים", אני יכול להגיד לך בלב שלם שאתה תבזבז הרבה יותר זמן על תמרון בין מדריכים שונים, שלרוב המוחלט מהם לא באמת יהיה מושג בתרגילי הבסיס.
לדעתי מי שבאמת רוצה להשקיע בתחום האימונים ורוצה להתחזק ולשפר בצורה משמעותית את הטכניקה בתרגילים שהם התורה לכל דבר, חייב ללכת לסמינר שכזה ללא פשרות(מה גם, שהוא לא באמת יקר יחסית לתמורה שלו).
אני בזבזתי בזמנו המון שעות על למידה באינטרנט, וזה זמן שיכל להסתכם באימון אישי או שניים עם בן אדם שבאמת מבין ויודע ללמד כמו שצריך.
אם בתקופה שלי, כשהייתי SSניק, הייתה סדנא כזאת גם, לא הייתי חושב פעמיים והייתי רץ להרשם.

לא המצאנו מחיר, אימון אישי עולה בממוצע 150 שקל לשעה ופה אנחנו נותנים 4 שעות ב250.

עכשיו בלי קשר לטכניקה, אם המטרה כח ומאסה אין לך מה לסיים את SS, רק הגעת לחלק שבו היא נהיית מעניינת(ואתה גם די קטן פיזית וחלש מכדי לסיים אותה, יש עוד הרבה מה לנצל)

• פותח/ת השרשור
טוב הבנתי שאם אני לא כוסית אין לי מה לשאול את המאמנים משהו קטן אפילו.. אבל חבר עזר לי ושיפרתי את הטכניקה בקרוב אני יעלה סירטון לבדוק אותה ואם היא סבבה אני יתחיל SS עוד פעם

טוב הבנתי שאם אני לא כוסית אין לי מה לשאול את המאמנים משהו קטן אפילו.. אבל חבר עזר לי ושיפרתי את הטכניקה בקרוב אני יעלה סירטון לבדוק אותה ואם היא סבבה אני יתחיל SS עוד פעם
גם אם אתה כוסית, תקבל יחס, אבל עדיין ברמה של שקל.

אני לא מומחה בSS,יכול להיות שאני אנסה אותה בקרוב
אבל לפי מה שאני יודע עליה,המטרה שלך להגיע למשקלים הרבה יותר גבוהים מזה,באזור ה150 לסקוואט,לדדליפט אפילו יותר
וגם בשאר משקלים יותר גבוהים
אין מטרה מוגדרת אפשר להגיע ל-200 ואפשר ל-80 העיקר זה למצות את השלב של המתאמן המתחיל (לא השטות של וינגייט אלא לפי יכולות התקדמות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית