הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ SS או 5*5??

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
שלום אני בן 17 שוקל 65 גובה 171 עשיתי SS והגעתי למשקלים של:
סקואט 100
בנץ 67.5
דדליפט 105
פרס 45
לעשות SS עוד פעם או שאתם אומרים לעבור ל5*5 אני מרגיש שאני יכול לשפר את הסקואט בטיפה ולתת גג 102.5 גג זהו בשאר מיציתי את התוכנית אתם אומרים לעבור ל5*5 המטרה מסה וכוח

מה קשור ויגנייט לכל דבר?
אתה אמרת לי פעם קודמת שלפי מה שלמדת רמת מתאמן זה לפי הותק מספר אימונים בשבוע וכלמיני רק רציתי להבהיר שלא התכוונתי לזה כשאמרתי ״מתאמן מתחיל״ 😃

אתה אמרת לי פעם קודמת שלפי מה שלמדת רמת מתאמן זה לפי הותק מספר אימונים בשבוע וכלמיני רק רציתי להבהיר שלא התכוונתי לזה כשאמרתי ״מתאמן מתחיל״ 😃

אמרתי לך שאני מסכים גם עם ההגדרה הזאתי
בגלל זה אני עושה שילוב של הכל

אני לא מומחה בSS,יכול להיות שאני אנסה אותה בקרוב
אבל לפי מה שאני יודע עליה,המטרה שלך להגיע למשקלים הרבה יותר גבוהים מזה,באזור ה150 לסקוואט,לדדליפט אפילו יותר
וגם בשאר משקלים יותר גבוהים
אפשר להגיע איתה לכ-180 דדליפט ו-160 סקוואט, אם אתה עושה הכל כמו שצריך.
להגיד שמשקלים של 150 סקוואט אלה משקלים הרבה יותר גבוהים זה בולשיט.
זה שיש מלא ילדים שמסיימים אותה עם סקוואט 100-120, בנץ' 90~ ודדליפט 140 בשיא השיאים וישר קופצים לטקסס\ליניארית\5\3\1, זה לא אומר שאלה התוצאות המירביות של התוכנית הזאת.

• פותח/ת השרשור
מוט אחד?
אתה חייב למצוא מכון חדש במהירות[/quoet

יש כלוב אחד שמשתמשים בו לסקואט ודדליפט וכדומה עם מוט אחד ועוד 2 מוטות שאחד לבנץ ואחד לincline אבל לא משתמשים בהם לדדליפט אלה אם ממש תפוס אז אני מוציא מאחד מהם עד שצועקים עלי
יש כלוב אחד שמשתמשים בו לסקואט ודדליפט וכדומה עם מוט אחד ועוד 2 מוטות שאחד לבנץ ואחד לincline אבל לא משתמשים בהם לדדליפט אלה אם ממש תפוס אז אני מוציא מאחד מהם עד שצועקים עלי

תעבור מכון
אם אתה לא יכול להשתמש במוטות כמו שצריך איזה מין מכון זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית