הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב גבוה

Liran25

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי,
אני רוצה להתייעץ לגבי הגעה לחיטוב גבוה. גובה 1.70 משקל 57 21% שומן, מתאמנת כפעמיים עד שלוש בשבוע ריצה משולבת עם הליכה כשעה, עוד 2 אימוני ספיניג ופעמיים כוח, שכולל עבודה על כל הגוף ותרגילי סקוואט עם משקולות 4-5 קילו. הפלג גוף העליון מחוטב מאוד, והמטרה היא להתחטב יותר ברגליים . יש לציין שהנקודת התחלה שלי טובה ואני כבר עכשיו דיי חטובה, רוצה עוד קצת.. שמתי לב שדווקא ריצה מביאה אותי למראה המחוטב שאני מעדיפה, לעומת ספיניג שמנפח את הארבע ראשי ( עובדת עם עומס יחסית גבוה) . המראה המבוקש מבחינתי הוא לא השרירי והמנופח מידי, אלא החטוב ורזה יותר. יש לי נטייה להתנפחות בטוסיק וביריכיים ולכן מפחדת להגזים עם המשקולות שלא אקבל מראה מנופח עוד יותר באזורים אלו. יש לציין שאני אוכלת הרבה פחמימות ( ניסתי להפחית בעבר- היה לי מאוד קשה כי זה הדבר היחיד שמשביע אותי) אך גם הרבה ירקות וחלבון. למרות כל העבודה הקשה איני מצליחה לרדת, אני רוצה בסביבות ה2 קילו שומן . מה דעתכם ? בנוסף לאחרונה אני מרגישה קצת כאבים בברכיים, מפחדת להמשיך באימונים כרגיל ולפתח פציעה.. אשמח לתגובתכם וסורי על החפירה=)

את לא יכולה ״להתנפח״ כשאת בדיאטה... או בעצם אוכלת פחות קלוריות ממה שאת שורפת ביומיום.
גם אי אפשר להוריד שומן מאזור אחד בגופך ואת תצטרכי להמשיך בדיאטה והאימונים כדי שהשומן ירד מהמקומות שאת רוצה שהוא ירד מהם.
תרגילים לא מורידים שומן, דיאטה כן.
בכל מקרה מבחינת הגובה והמשקל שלך, נראה שחסרה לך מסת שריר. אם תמשיכי לרדת בשומן את תהיי רזה מידי וסביר להניח שזה לא יראה יפה..

• פותח/ת השרשור
את לא יכולה ״להתנפח״ כשאת בדיאטה... או בעצם אוכלת פחות קלוריות ממה שאת שורפת ביומיום.
גם אי אפשר להוריד שומן מאזור אחד בגופך ואת תצטרכי להמשיך בדיאטה והאימונים כדי שהשומן ירד מהמקומות שאת רוצה שהוא ירד מהם.
תרגילים לא מורידים שומן, דיאטה כן.
בכל מקרה מבחינת הגובה והמשקל שלך, נראה שחסרה לך מסת שריר. אם תמשיכי לרדת בשומן את תהיי רזה מידי וסביר להניח שזה לא יראה יפה..
היי, קודם כל תודה רבה על התגובה=) למה את מתכוונת כשאת אומרת שלפי המשקל נראה שחסרה לי מסת שריר? שאני כביכול אמורה לשקול יותר? כי כבר עכשיו אני לא מאוד רזה וכמו שציינתי יש ירכיים וטוסיק..

היי, קודם כל תודה רבה על התגובה=) למה את מתכוונת כשאת אומרת שלפי המשקל נראה שחסרה לי מסת שריר? שאני כביכול אמורה לשקול יותר? כי כבר עכשיו אני לא מאוד רזה וכמו שציינתי יש ירכיים וטוסיק..
יש לך כנראה יריכיים וטוסיק כי מסת השריר באזור נמוכה ורואים יותר שומן מאשר שריר. כדי שזה יטמצק ויראה טוב יותר, את צריכה להעלות במסת השריר (לעלות במשקל הגוף על ידי אימון משקולות בחדר הכושר) ולאחר מכן לחטב. זו הדרך להראות איך שאת רוצה להראות. לחטב עוד יותר רק יביא אותך למצב של שלד ועצמות וזה יראה ממש נורא...

Back
למעלה תחתית