הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ, חיטוב או מסה ותכנית אימונים?

• פותח/ת השרשור onobb
  • פורסם בתאריך

onobb

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני מתחילה וחדשה למכון כושר ואשמח אם תוכלו לעזור
אני בת 21, גובה 164 סנטימטרים ומשקל 53 ק"ג, אני רוצה לבנות שרירים ולרדת ב%שומן, המטרה הסופית שלי, מאוד רחוק כמובן אבל משהו כזה heidi somers‏ - חיפוש ב-Google: או אפילו יותר muscle mass.

קראתי לגבי מסה/חיטוב כך שאני יודעת מה הם אבל לא בטוחה במה אני צריכה להתחיל? (ניחוש שלי יהיה חיטוב, אבל עד איזה משקל?)
ושאלה נוספת היא האם התכנית הזאת טובה:

סקוואט עם משקל גוף/מוט 3X12
דדליפט רומני עם מוט קטן/בודיבר 3X10
לחיצת חזה עם משקולות(לנשים)/מוט(לגברים) 3X12
מתח בסופינציה בגרביטון/אם אין גרביטון אז משיכת פולי עליון רחב לפנים 3X12
לחיצת כתפיים עם משקולות יד בישיבה,שיפוע 80 מעלות 3X12
בישיבה,שיפוע 80 מעלות, כפיפת מרפקים עם משקולות יד 2X15
מקבילים צר בגרביטון2X15
בשכיבה על מזרן כפיפות גו 3XMAX
בשכיבה על הבטן,פשיטות גו 3X12

תודה רבה

היי ברוכה הבאה לפורום

בתור התחלה - הבחורה שהבאת בתמונה דוגמנית פיטנס ככה שלרוב כנראה שהיא לוקחת תוספים חיצוניים ואני לא מתכוון לאבקת חלבון.

דבר שני בנוגע לפרמטרים האישיים שלך : את במשקל 53KG על גובה של 1.64 - זה בהחלט די גבולי לחטב בגובה הזה במשקל כזה.

אם זה בסדר מבחינתך תוכלי להעלות תמונת(ללא פנים) גוף כדי שנוכל לעזור לך לקבוע ממה להתחיל - חיטוב או מסה.

בכלליות אגיד ממה שאני רואה על התכנית שלך שאני לא ממש רואה צורך לכזה נפח של תכנית עם 12-15 חזרות ל-3 סטים

• פותח/ת השרשור
היי ברוכה הבאה לפורום

בתור התחלה - הבחורה שהבאת בתמונה דוגמנית פיטנס ככה שלרוב כנראה שהיא לוקחת תוספים חיצוניים ואני לא מתכוון לאבקת חלבון.

דבר שני בנוגע לפרמטרים האישיים שלך : את במשקל 53KG על גובה של 1.64 - זה בהחלט די גבולי לחטב בגובה הזה במשקל כזה.

אם זה בסדר מבחינתך תוכלי להעלות תמונת(ללא פנים) גוף כדי שנוכל לעזור לך לקבוע ממה להתחיל - חיטוב או מסה.

בכלליות אגיד ממה שאני רואה על התכנית שלך שאני לא ממש רואה צורך לכזה נפח של תכנית עם 12-15 חזרות ל-3 סטים

אז על איזה תכנית FBW היית ממליץ? (החדר לא שלי <_<)
לא בטוח שרואים בתמונה אבל הגוף תחתון שלי גדול (%שומן אני מניחה) בהרבה מגוף עליון. הinner thigh שלי גדולה בצורה לא פרופורציונלית יחסית לגוף עליון.

נערך לאחרונה:
אז על איזה תכנית FBW היית ממליץ? (החדר לא שלי <_<)
לא בטוח שרואים בתמונה אבל הגוף תחתון שלי גדול (%שומן אני מניחה) בהרבה מגוף עליון. הinner thigh שלי גדולה בצורה לא פרופורציונלית יחסית לגוף עליון.

מציע לך למחוק את התמונה הראשונה ובתמונה השנייה אי אפשר לראות יותר מדי.

הייתי ממליץ על תכנית FBW שמורכבת מתרגילים מורכבים לחזרות נמוכות ומשקלי עבודה שעולים בהדרגה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מציע לך למחוק את התמונה הראשונה ובתמונה השנייה אי אפשר לראות יותר מדי.

הייתי ממליץ על תכנית FBW שמורכבת מתרגילים מורכבים לחזרות נמוכות ומשקלי עבודה שעולים בהדרגה.
כן התכוונתי למחוק אחרי שאקבל תשובה אבל ציטטת את הלינק לכן זה נשאר פה גם אחרי שמחקתי.
ועדיין, אני לא יודעת האם מסה/חיטוב.

כן התכוונתי למחוק אחרי שאקבל תשובה אבל ציטטת את הלינק לכן זה נשאר פה גם אחרי שמחקתי.
ועדיין, אני לא יודעת האם מסה/חיטוב.

מסה ואז חיטוב

• פותח/ת השרשור
מסה ואז חיטוב
זה לא כזה קריטי כי לא יודעים מי אני וזה גם ככה ישאר בtinypic אבל אתה יכול לערוך את הציטוט שלך ולמחוק את הלינקים בכל מקרה?
ותודה.
לא משנה, מחקתי לבד. לצפות מזרים שיהיו decent human beings במצב בו הם לא חייבים להיות decent זה פשוט טיפשי.

Back
למעלה תחתית