הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט של מתחיל (בדיקת טכניקה)

• פותח/ת השרשור volan
  • פורסם בתאריך
רציתי לכתוב לך את זה בתוך מוניטין חיובי אבל אין לי בקנה. לא מסכים. הפיסוק מצוין והמהירות בירידה מצוינת. פשוט אין באונס בכלל.

מעניין. מה הקריטריון שלך כשאתה חושב שהעמידה לא רחבה מדי?
אני יודע לפי מה אני שופט, אני אגיד אחרי שתענה.

אתה יכול להסביר קצת מה ההבדל בין עמידה רחבה ועמידה קצת יותר צרה משל פותח האשכול?
והאם יש משהו רע בעמידה רחבה

שאלה יפה שאני אענה עליה בתשובה יפה: לפי מיקום המוט ביחס לכף הרגל. וזווית הגב והברכיים כמובן. הכוונה מיקום המוט ביחס לכף הרגל כשהתנועה הכללית נכונה.

נערך לאחרונה:
אתה יכול להסביר קצת מה ההבדל בין עמידה רחבה ועמידה קצת יותר צרה משל פותח האשכול?
והאם יש משהו רע בעמידה רחבה

אין שום דבר רע בעמידה רחבה. אם המטרה היא להרים משקל מקסימלי, אז עומדים בעמידה שבה מרימים הכי הרבה.
אם המטרה היא להתחזק באופן כללי, בלי מטרות תחורתיות, אז עומדים בעמידה שיש בה טווח תנועה גדול בכל המפרקים.

שאלה יפה שאני אענה עליה בתשובה יפה: לפי מיקום המוט ביחס לכף הרגל. וזווית הגב והברכיים כמובן. הכוונה מיקום המוט ביחס לכף הרגל כשהתנועה הכללית נכונה.

אז מה אתה אומר על מיקום הברך ביחס לכף הרגל?
השוק בקושי נעה קדימה, והברך לא ישרה מעל כף הרגל.

אין שום דבר רע בעמידה רחבה. אם המטרה היא להרים משקל מקסימלי, אז עומדים בעמידה שבה מרימים הכי הרבה.
אם המטרה היא להתחזק באופן כללי, בלי מטרות תחורתיות, אז עומדים בעמידה שיש בה טווח תנועה גדול בכל המפרקים.

אז מה אתה אומר על מיקום הברך ביחס לכף הרגל?
השוק בקושי נעה קדימה, והברך לא ישרה מעל כף הרגל.

אתה צודק, עכשיו אני רואה. אבל הבעיה היא לא רוחב העמידה אלא שהוא לא דוחף ברכיים מספיק לצדדים.

אני רואה פה כמה בעיות, הכי גדולה שאתה כנראה לא דוחף ברכיים הצידה/הברך לא יציבה, אם אתה יכול תבקש שמישהו יצלם אותך מאחורה בזווית(יש דוגמאות בלוג שלי לסרטונים, יש סרטונים מהצד ויש סרטונים מאחורה)

צריך עוד זווית אחת-שתיים כדי להבין מה צריך לתקן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית