עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא לא מחזיק רחב מדי.. אם הוא יחזיק פחות רחב מזה, זה כבר לא יהיה באמת מתח רחב, זה יהיה איפשהו בין צר לרחב וגם התנועה תהיה איפשהו בין פשיטה לקירוב, ואז גם הטווח תנועה יגדל וגם מנח היד יהיה יותר לכיוון פרונציה (מתח צר) מאשר מיד פוזישין (רחב). אז ברור שזה יהיה קשה.
תראה זה מה שיש לנו במתח:
1. מתח צר פרונציה - גם טווח תנועה מלא וגם פרונציה, הכי פחות כוח.
2. מתח צר סופינציה - טווח תנועה מלא ואפשרות לפתח כוח גדולה יותר בגלל הסופינציה.
3. צ'ין אפס - אותו דבר כמו מתח צר בסופינציה רק שהאחיזה היא מיד פוזישין, אפשר להוציא עוד קצת כוח.
4. מתח רחב - טווח תנועה קטן מאוד, מיד פויזישין, מה שגורם לזה להיות הכי קל כביכול. יש השפעה של הוקטור ה"מתבזבז" לכן ההבדל הוא לא עצום.
אם אתה מחליט שמתח רחב צריך להיות פחות רחב, או שבצ'ין אפס לא עולים עד שהזרוע מקבילה לגוף, או כל דבר אחר, אתה פשוט משנה את התרגיל...
עוד פעם, ברגע שאתה מחזיק באחיזה שהיא לא באמת רחבה, אתה גם מבצע סוג של שילוב בין קירוב ופשיטה, וגם זה הופך לפרונציה במקום מיד פוזישן, וגם הטווח תנועה גדל, אז ברור שיהיה קשה יותר. אז אם הטענה שלך מדברת על מתח כזה, אז אין לנו ויכוח, כי אני מסכים שזה יהיה קשה יותר מאשר צ'ין אפס. אני דיברתי על מתח רחב, והוא בפירוש קל יותר. וההגדרה שלי למתח רחב זה מיד פוזישן במרפק בלי שילוב של פרונציה, ותנועה של קירוב כתף בלי שילוב של פשיטת כתף.אני יודע את ההבדלים בתרגילים ומה זה פרונציה ומה זה סופינציה זה לא קשור לנושא אבל
ההבדל הוא קטן אני מסכים איתך,זה הבדל של חזרה אחת או של פלטה אחת אם אתה עושה בפולי עליון
מתח רחב צריך להיות מעבר לרחב כתפיים לא יותר מדי ולא מעט מדי.אם אתה מחזיק במקום הנכון אתה תוכל לבצע טווח תנועה מלא עד שהיד נוגעת לך בגוף
עשית קורס מדריכים בוינגייט?
עוד פעם, ברגע שאתה מחזיק באחיזה שהיא לא באמת רחבה, אתה גם מבצע סוג של שילוב בין קירוב ופשיטה, וגם זה הופך לפרונציה במקום מיד פוזישן, וגם הטווח תנועה גדל, אז ברור שיהיה קשה יותר. אז אם הטענה שלך מדברת על מתח כזה, אז אין לנו ויכוח, כי אני מסכים שזה יהיה קשה יותר מאשר צ'ין אפס. אני דיברתי על מתח רחב, והוא בפירוש קל יותר. וההגדרה שלי למתח רחב זה מיד פוזישן במרפק בלי שילוב של פרונציה, ותנועה של קירוב כתף בלי שילוב של פשיטת כתף.
וכן עשיתי את הקורס.
נתחיל מזה שבפירוש למדתי שמתח רחב קל יותר בגלל טווח תנועה.גם אני מדבר על מתח רחב,שיש לך נטו תנועה של קירוב כתף
ואם עשית גם קורס בויגנייט למדנו במפורש שמתח רחב יותר קשה בגלל הסיבות שרשמתי למעלה
נתחיל מזה שבפירוש למדתי שמתח רחב קל יותר בגלל טווח תנועה.
בלי קשר, תתפלא לגלות כמה שטויות מלמדים בקורס הזה.
הדיון הזה דפוק כי יש עובדות בשטח. אני עשיתי את שני התרגילים ובמתח רחב יש לי משקל גבוה יותר בתיק גב. אם אתה לא מאמין אתה יכול לנסות בעצמך... תוך כדי דגשים של מתח רחב זה מתח רחב , ובצ'ין אפס עולים עד שהזרוע מקבילה לגוף....
אם אתה לא עולה עד הסוף בצ'ין אפס או שעושה מתח שהוא לא באמת רחב אלא קצת יותר מרוחק כתפיים, כל הדיון הזה חסר משמעות.
זה דיבורים באוויר... צריך לראות את הביצוע שלך בשני התרגיליםיכול להיות שזה סובייקטיבי, אבל מתח רחב הרבה יותר קשה לי. הבדל של 10 קילו בתיק לחמישיה.
מעולה..עלייה נקיה בלי תנופה, סנטר מעל המוט. ההבדל הוא נטו הרוחב בידיים. (מתח זה לא תרגיל ככ מסובך)... בכל אופן ברגע שאחלים מהפציעה בחזה אין לי בעיה להעלות סרטונים אם תרצה
🤣😆ואני בספק אם למדנו משהו בקורס שהוא לא נכון
יש לך משהו להגיד?
שראיתי כמה אדיוטים או יותר נכון התווכחתי איתם על דברים מטומטמים שהם אמרו והם כמובן ״ניצחו״ בגלל הקורס שלך. אני לא יודע מה החומר בדיוק (רק בערך) אבל רק שזה בשביל התעודה ולאיש לך משהו להגיד?
שראיתי כמה אדיוטים או יותר נכון התווכחתי איתם על דברים מטומטמים שהם אמרו והם כמובן ״ניצחו״ בגלל הקורס שלך. אני לא יודע מה החומר בדיוק (רק בערך) אבל רק שזה בשביל התעודה ולא
יותר מזה.
חלון הזדמנויות , בניית תוכנית, טכניקה בתרגילי בסיס, התקדמות לינארית, על מתח בנות שזה לבנות, רמת המתאמן לפי הזמן ובכללי מגוון של שטויות שנאמרו ע״י ״מדריכי כושר מוסמכים מטעם וינגייט״
בגלל זה, ההגדרה הנכונה היא לפי היכולת של המתאמן לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון ולפי התוכנית אימונים שהוא מבצע, ולא הקשקוש שלומדים בוינגייט.רמת המתאמן זה דווקא בעייתי,לפי ההגדרה מתאמן נמדד אם הוא מתחיל או מתקדם לפי כמות הפעמים שהוא בא בשבוע ולפי הפז"ם שלו בחדר כושר.
אבל יכול להיות מתאמן שמתאמן רק חודשיים במרים 100 קילו לעומת מתאמן שמתאמן שנתיים שמרים 60,לכן זו הגדרה מסובכת
הרמת לימוד של התרגילים המורכבים בוינגייט היא שערורייה. לא לומדים פרס, לא לומדים סקוואט בצורה נכונה, לא לומדים דדליפט. מטענות מצחיקות שאין צורך לאוכלוסייה הכללית לעשות אותם...טכניקה זה במאת בעייתי,כי היום באימון ראיתי מדריך שתקן מישהו שעשה סקוואט,והמדריך בעצמו לא הדגים לו מספיק טוב,הוא ירד בקושי למקביל והמתאמן שבצע עשה חצי סקוואט בלחץ והמדריך אמר לו יופי ככה צריך,אני כמובן לא יכלתי להתערב כי יכול להיות שאני יעבוד בחדר כושר הזה אז אני לא יכול לשרוף את המדריך למרות שאני לא מכיר אותו
בגלל זה, ההגדרה הנכונה היא לפי היכולת של המתאמן לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון ולפי התוכנית אימונים שהוא מבצע, ולא הקשקוש שלומדים בוינגייט.
הרמת לימוד של התרגילים המורכבים בוינגייט היא שערורייה. לא לומדים פרס, לא לומדים סקוואט בצורה נכונה, לא לומדים דדליפט. מטענות מצחיקות שאין צורך לאוכלוסייה הכללית לעשות אותם...
- לומדים בוינגייט שהדבר היחיד שמביא לעליה במסת שריר זה גירוי של השריר. פשוט מתעלמים לגמרי מהפרמטר שצריך גם להתחזק. ואז אנשים לא מבינים למה הם לא גודלים, למרות שהם במשך שנתיים עושים לחיצות כתפיים דרופ סט עם אותו משקל כל אימון. אין התקדמות.
- משבחים שם את הפחמימות בצורה מחרידה, כאילו שאי אפשר לחיות בלעדיהם.
- לא מזכירים אפילו במילה אחת את החשיבות של נעל שטוחה בחדר כושר.
ואני יכול להמשיך עוד המון.
לא דיברתי על סטיף לג דדליפט, אלא על דדליפט רגיל.דווקא על סקוואט וסטיפלג דדליפט קבלנו חפירה לא נורמלית
לא דיברתי על סטיף לג דדליפט, אלא על דדליפט רגיל.
ואם קיבלת חפירה על סקוואט, בוא תסביר לי (על סמך מה שלמדת בקורס, לא אם למדת בדרך אחרת), את ההבדלים בין HB , LB , FS
יופי. חבל ש-95% מהמדריכים (ובתכלס זה יותר מ-95%), לא יודעים את זה. ואם אני היחיד מתוך כיתה של 30 אנשים שידע את זה, אז המספר שזרקתי עכשיו הוא לא תלוש מהמציאות, בכלל לא.לא למדתי
אבל אני יודע אותם