הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית האימונים של ג'ים וונדלר ושחייה

• פותח/ת השרשור sg1
  • פורסם בתאריך

sg1

משתמש מתחיל
139
2
נק' מוניטין:
11
139
2
האם תוכנית האימונים של ג'ים וונדלר יכולה להתאים לאימוני השחייה למרחקים ארוכים??

מה רמת השחיה שלך?
הדרך לשפר את השחיה שלך באופן הכי משמעותי הוא לשפר את הטכניקה שלך, ופשוט לשחות הרבה

• פותח/ת השרשור
אני שחוה 4-5 פעמים בשבוע ,כאשר כל אימון מתבצע למרחק של בין 3000-4000 ,אני שוחה עם הרמות הגבוהות בארץ.
אני מודע לזה שצריך לשחות יותר מאשר לבצע אימון חוץ ,
דרך אגב אני מתאמן 6 פעמים בשבוע 2 אימון ביום

אז לפני שאתה כותב אתה צריך לציין שאתה שחיין ולא איזה ילד שרוצה לשפר את השחיה שלו.
אני לא חושב שיש לי איך לעזור לך. לא התאמנתי בשחיה מספיק ברצינות בשביל לדעת כמה כוח צריך לשלב עם שחיה ואיך.
אני בספק אם יש מישהו בפורום שבאמת מבין בשביל לעזור לך.

סביר להניח שמה שיגידו לך זה שקודם כל אתה צריך להתחזק באופן כללי וימליצו לך לעשות SS או משהו כזה. סביר מאוד להניח שזה ישפר את התוצאות שלך, כי להיות יותר חזק באמת יגרום לך לשחות יותר מהר.

• פותח/ת השרשור
אז לפני שאתה כותב אתה צריך לציין שאתה שחיין ולא איזה ילד שרוצה לשפר את השחיה שלו.
אני לא חושב שיש לי איך לעזור לך. לא התאמנתי בשחיה מספיק ברצינות בשביל לדעת כמה כוח צריך לשלב עם שחיה ואיך.
אני בספק אם יש מישהו בפורום שבאמת מבין בשביל לעזור לך.

סביר להניח שמה שיגידו לך זה שקודם כל אתה צריך להתחזק באופן כללי וימליצו לך לעשות SS או משהו כזה. סביר מאוד להניח שזה ישפר את התוצאות שלך, כי להיות יותר חזק באמת יגרום לך לשחות יותר מהר.
אני מתאמן בחדר כושר רק על סיבולת שריר, הבעיה שלי עם התוכנית as זה שהיא בעיקר על ניפוח מה שלא טוב לי

האם תוכנית האימונים של ג'ים וונדלר יכולה להתאים לאימוני השחייה למרחקים ארוכים??
אתה שואל על תחום מומחיות ספציפי, וסביר יותר שמאמני שחיה ידעו לענות לך. אם אין לך בעיות עם אנגלית, נסה את זה.

אני מתאמן בחדר כושר רק על סיבולת שריר, הבעיה שלי עם התוכנית as זה שהיא בעיקר על ניפוח מה שלא טוב לי
סיבולת שריר ייעודית לשחיה אני חשוב שהכי פשוט לפתח בבריכה.
לדעתי צריך לנצל את הזמן של החדר כושר לעבוד על נטו כוח, משהו שלא תוכל להשיג בבריכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית