עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שששש שלא תנאחס לנו!אם אנחנו מפסידים היום אני בוכה כמו ילדה קטנה.
מה ההבדל בין זה שהרגליים "בחוץ" מדי ו"דחוף ברכיים לצדדים"?הסקוואט לא טוב תוציא פחות ברכיים תרחיב עמידה דחוף ברכיים לצדדים שב אחורה. הדדליפט סביר.
מה ההבדל בין זה שהרגליים "בחוץ" מדי ו"דחוף ברכיים לצדדים"?
ואיך אפשר ליישם ישיבה לאחור?
כשאני התחלתי לעשות סקוואטים בראש שלי היה שהגב צריך להשאר כמה שיותר מאונך לרצפה.בחוץ מדי הכוונה קדימה, לצדדים הכוונה לצדדים.
תעמוד ליד ספה או כורסא ותנסה כל פעם לשבת יותר אחורה כשיש לך גיבוי למקרה שתיפול. תתרגל את זה הרבה פעמים. שים לב שככל שתשב יותר אחורה הגב ינטה יותר קדימה בכדי לשמור על שיווי משקל.
כשאני התחלתי לעשות סקוואטים בראש שלי היה שהגב צריך להשאר כמה שיותר מאונך לרצפה.
אני טעיתי?
הבעיה בסקוואט שאם אני לא אזרוק את עצמי למטה אני פשוט לא אשבור מקביל.תעצור בסרטון שלך ממש לפני שאתה מתחיל למשוך בדדליפט. תשים לב עד כמה התחת שלך גבוה ועד כמה זה גורם לכתפיים שלך לעבור את המוט. תחשוב בהגיון ותבין שמשיכה מסטאפ כזה מבטלת את העבודה של הרגליים כי הם כבר באקסטנשן כמעט מלא מתחילת התנועה. תוריד את האגן ככה שהכתפיים שלך מעל למוט או טיפה קדימה, תוציא ותדחוף את התחת החוצה ככה שהגלוטס וההאמס נמחתים וטעונים. בנעילה אתה צריך לדחוף את האגן שלך יותר קדימה ולתוך המוט ולמשוך את עצמך אחורה. וכן שהנעילה תהיה מוגזמת כך שתלמד איך נועלים גם בעצימות יותר גבוהה.
בסקוואט אתה חצי בתוך וחצי מחוץ לפריים...לא צילום טוב וזה נראה כמו הסקוואט הקודם עדיין, למרות שהפסקת את הנדנוד. תבצע את התנועה בצורה יותר מבוקרת במיוחד בירידה. אתה זורק את עצמך למטה ומאבד את המתח בהאמס.