הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה נקודת התחלה חדשה

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
אני סתם מטריל. שיהיה בהצלחה בסופו של דבר.

מה הבעייה להתגייס ולהתאמן, אם רוצים להתאמן אז גם בצבא עם כל מגבלותיו אפשר למצא זמן ( גם אם לא יוצאים הביתה יום יום )
אני בצבא היתי מתאמן רוב השירות

מה הבעייה להתגייס ולהתאמן, אם רוצים להתאמן אז גם בצבא עם כל מגבלותיו אפשר למצא זמן ( גם אם לא יוצאים הביתה יום יום )
כנראה היית בתפקיד שמאפשר לך להתאמן. תאמין לי שחיילים שעושים 11-3 או 17-4 וכל היום הם בכוננות וכשהם לא בכוננות הם בשמירות או סיורים... אין להם זמן להתאמן ובטח שלא להתקדם עם האוכל שיש במוצב

צודק יש מקרים חריגים, אבל לרוב אפשר להתאמן , ולאכול 3-4 ארוחות טובות

לא יודע אני עשיתי רוב השירות 11 3 והתאמנתי. נכון שזה לא חדר כושר אבל עשיתי מתח ומקבילים וגם אחרי כמה זמן שמתי משקל בתוך תיק גב. זה עדיף מכלום.

צודק יש מקרים חריגים, אבל לרוב אפשר להתאמן , ולאכול 3-4 ארוחות טובות
טוב לדעת שלהיות חייל קרבי היום זה נחשב לחריג

לא יודע אני עשיתי רוב השירות 11 3 והתאמנתי. נכון שזה לא חדר כושר אבל עשיתי מתח ומקבילים וגם אחרי כמה זמן שמתי משקל בתוך תיק גב. זה עדיף מכלום.
לעשות מתח ומקבילים זה לא נקרא להתאמן... ברור שזה עדיף על כלום אבל מפה ולפתח מסה.... יש פער רציני

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין להתאמן לבין לשמור על אורח חיים מסויים, בצבא אי אפשר להסתדר עם תזונה

אז כך לגבי התזונה בצבא:
ארוחת בוקר תמיד יש קוטג׳ / ג׳ לבנה בשפע
ארוחת צהריים תמיד יש מנת בשר
ארוחת ערב כמו בוקר
הנה ש3 ארוחות מלאות בחלבון ופחמימות.
אפשר תמיד לקפוץ למטבח ולבקש מהטבח טונה או קוטלג׳ (כן אפשר להתחבר עם הטבחים)
אפשר לקנות שייק חלבון ולהביא לבסיס.
הנה לכם 4 ארוחות מלאות בחלבון
לגבי אימונים - אפשר לעשות abc 3ימים בשבוע- יום ראשון זה תמיד יום רגוע בצבא כמו כן יום חמישי ושישי
וזה רק דוגמה - צבא זה לא סוף העולם!

אז כך לגבי התזונה בצבא:
ארוחת בוקר תמיד יש קוטג׳ / ג׳ לבנה בשפע
ארוחת צהריים תמיד יש מנת בשר
ארוחת ערב כמו בוקר
הנה ש3 ארוחות מלאות בחלבון ופחמימות.
אפשר תמיד לקפוץ למטבח ולבקש מהטבח טונה או קוטלג׳ (כן אפשר להתחבר עם הטבחים)
אפשר לקנות שייק חלבון ולהביא לבסיס.
הנה לכם 4 ארוחות מלאות בחלבון
לגבי אימונים - אפשר לעשות abc 3ימים בשבוע- יום ראשון זה תמיד יום רגוע בצבא כמו כן יום חמישי ושישי
וזה רק דוגמה - צבא זה לא סוף העולם!
חחחח אני חייב לדעת איפה אתה משרת.. ומה התפקיד שלך

קוטג'? הלוואי... יש גבינה לבנה וגם זה לא תמיד
מנת בשר? אם נקניקייה או המבורגר דוחה , נקרא בשבילך בשר... אז... טוב
כבר אין טונות קטנות בצבא, יש רק גדולות ודי מתקמצנים עליהם
יום ראשון הוא בדיוק כמו כל יום בשבוע, שלא נדבר על זה שחמישי ושישי זה הימים הכי עמוסים שיש בגלל שאין סד"כ.

יום ראשון הוא בדיוק כמו כל יום בשבוע, שלא נדבר על זה שחמישי ושישי זה הימים הכי עמוסים שיש בגלל שאין סד"כ.
נראה לי טוחנים אותך בצבא אחי, לך לקבן תבקש לעבור קרוב לבית
חח..
אני אומנם משוחרר כבר 9 שנים ובטוח שהתפריט הצבאי השתנה - אבל בס״הכ אני בטוח שניתן בקלות להגיע ל 2000 קק״ל בצבא

נראה לי טוחנים אותך בצבא אחי, לך לקבן תבקש לעבור קרוב לבית
חח..
אני אומנם משוחרר כבר 9 שנים ובטוח שהתפריט הצבאי השתנה - אבל בס״הכ אני בטוח שניתן בקלות להגיע ל 2000 קק״ל בצבא
למזלי אני ביחידה מיוחדת והתנאים שלי מעולים.
אבל מה שעצוב שג'ובניקים כמוך שירתו 3 שנים, ואין לכם מושג איזה תנאים יש ללוחמים בצבא... אתם אשכרה חיים בבועה של עצמכם בצבא ..בקריה או איפה שלא היית
אז בוא אני יעשה לך סדר בדברים:
כל חייל קרבי שמשרת שתופס קו, אין לו קוטג' בכל ארוחת בוקר או ערב. המנת בשר שהוא מקבל זה בערך כמו לאכול את החרא של עצמך, וממש אין לך זמן וכוח לאימונים. כנראה שאתה תעדיף להשלים שעות שינה או לעשות מקלחת במקום להתאמן.
אה - ובסופש המצב הופך להרבה הרבה יותר גרוע מאשר באמצע שבוע

וללוחמים שיש תנאים יותר טובים כי הם ביחידות מובחרות או סיירות, הם 1.4-1.8 שנים רק במסלול. ככה שלהגיד שיש להם תנאים טובים בשירות זה גם שטות...

טוב ניצחת !
צבא זה חרא - סוף העולם , עדיף למות...
ואל תזלזל בג׳ובניקים כי בכל מערכת מתפקדת יש סדר ומקום מיוחד לכל משרה ותפקיד ולכן מערכת כזו או אחרת מתפקדת כמכונה משומנת - ולכן חשיבותו של הג׳ובניק זהה לחשיבותו של החייל הקרבי והמערכת לא תוכל לתפקד כראוי ללא אחד מהם... אבל בטח אתה יודע את זה כי אתה הרי ביחידה מיוחדת

ולכן אני יכול לומר בגאווה ששירתי בתור טבח , 5 דקות מהבית, שבוע שבוע ולא ישנתי יום בבסיס. אבל שירתתי מכל הלב והכנתי אוכל באהבה לחיילים.
ושלא תחשוב לרגע שאני מזלזל בך בגלל היותך חייל קרבי, כי אני לא - אני פשוט לא מקבל את התגובה שלך לזה שצבא זה סוף לאימונים, אנחנו כבני אדם יש לנו תכונה שאין לשום חייה אחרת זה זכות הבחירה וכל אחד יכול לבחור עבורו את יעודן בחיים לכן חייל שיש לא רצון להתאמן במהלך השירות חייב לפעול עבור הגשמת מטרתו ואם הוא יפעל להשגת מטרתו הוא ללא ספק יצליח

נערך לאחרונה:
טוב ניצחת !
צבא זה חרא - סוף העולם , עדיף למות...
ואל תזלזל בג׳ובניקים כי בכל מערכת מתפקדת יש סדר ומקום מיוחד לכל משרה ותפקיד ולכן מערכת כזו או אחרת מתפקדת כמכונה משומנת - ולכן חשיבותו של הג׳ובניק זהה לחשיבותו של החייל הקרבי והמערכת לא תוכל לתפקד כראוי ללא אחד מהם... אבל בטח אתה יודע את זה כי אתה הרי ביחידה מיוחדת

ולכן אני יכול לומר בגאווה ששירתי בתור טבח , 5 דקות מהבית, שבוע שבוע ולא ישנתי יום בבסיס. אבל שירתתי מכל הלב והכנתי אוכל באהבה לחיילים.
ושלא תחשוב לרגע שאני מזלזל בך בגלל היותך חייל קרבי, כי אני לא - אני פשוט לא מקבל את התגובה שלך לזה שצבא זה סוף לאימונים, אנחנו כבני אדם יש לנו תכונה שאין לשום חייה אחרת זה זכות הבחירה וכל אחד יכול לבחור עבורו את יעודן בחיים לכן חייל שיש לא רצון להתאמן במהלך השירות חייב לפעול עבור הגשמת מטרתו ואם הוא יפעל להשגת מטרתו הוא ללא ספק יצליח
קודם כל אני ממש לא מזלזל באף חייל, גם לא בג'ובניקים, מצטער אם זה היה נשמע ככה, פשוט מעצבן אותי לשמוע טענות של "אתה יכול להתאמן יש לך את כל האמצעים לכך" וזה פשוט עיוות של המציאות. אני מאוד מעריך כמעט כל חייל בצהל, אבל מה לעשות שזה די מעצבן, שאנשים לא כל כך מבינים, או יותר נכון לא מודעים, שלא לכולם יש שירות שמאפשר דברים מסוימים (כמו אימונים). וחבל שאין הכרה והערכה של מי שעובר את זה.
צריך לשים את הדברים על השולחן ולהגיד, שמי שהולך להיות חייל קרבי צריך לדעת שבמשך 3 שנים הוא לא יצליח להתקדם וכנראה שגם לא להשאר במקום בו הוא התחיל.

אני משרת בבסיס ליד אילת וארוחות שלי כך
בוקר גבינה צהובה גבינה לבנה או קוטג חביתות כל בוקר או שקשוקה
שוקו , סוגים של סלטים והמון עדשים נבטים וכדומה
צהורים- אוכל איזה 6 חתיכות \חזה עוף\ בשר בקר \ שווקים ירכיים מוקפץ שניצלים חזה עוף \ וכדומה.
7 סוגי סלטים כל ארוחה צהורים
ערב - ערב כמו בוקר + 2 פחמימות + 2 סלטים ויוגורטים וכדומה.
אני אחראי על החברי שפותחים חדר אוכל ....
אל תבלבלו את השכל שאין אוכל טוב בצהל בבקשה......
שלא נדבר על מנות קרב שאני כבר קיבלתי הרעלה מעודף טונה בדם .
הולכים מכירים טבחים מכירים אנשים רק עוזר בצהל.....

אני עכשיו במסה......העלתי בסביבות 15 בחודש וחצי - 2 ..
אני אחראי על החברי שפותחים חדר אוכל .... כן אני גובניק ואני תורם יותר ממה שאתם חושבים ואני נשאר ער בלילות כדי לעבוד ויוצא שושים מבחירה,
ועוזר לפלוגות יותר מאשר שהרספים שלהם עוזרים....אז אל תורידו מגובניקים.....ואל תורידו מצהל.....
שלא נדבר שהתחלתי בתור סרספ קטן .....שלא יודע איך החדר אוכל צהל זה מקום שצריך בו המון מזל והמון שכל, בלי אחד מהם אתה גמור.
שלא נדבר על החדר כושר שארגנו בו פלטות וכלוב שעוד מעט יגיע ואני עושה סקוואטים על מקבלים בנתיים ...תמיד אפשר למצוא פיתרון....

צהורים- אוכל איזה 6 חתיכות \חזה עוף\ בשר בקר \ שווקים ירכיים מוקפץ שניצלים חזה עוף \ וכדומה.

אני אחראי על החברי שפותחים חדר אוכל .... כן אני גובניק ואני תורם יותר ממה שאתם חושבים ואני נשאר ער בלילות כדי לעבוד ויוצא שושים מבחירה,
ועוזר לפלוגות יותר מאשר שהרספים שלהם עוזרים....אז אל תורידו מגובניקים.....ואל תורידו מצהל.....
שלא נדבר שהתחלתי בתור סרספ קטן .....שלא יודע איך החדר אוכל צהל זה מקום שצריך בו המון מזל והמון שכל, בלי אחד מהם אתה גמור.
שלא נדבר על החדר כושר שארגנו בו פלטות וכלוב שעוד מעט יגיע ואני עושה סקוואטים על מקבלים בנתיים ...תמיד אפשר למצוא פיתרון....
איזה בסיס? אני טיילתי בכל הבסיסים וטחנתי שטח בכולם, אתה במשלט אילת במקרה?

אני מנסה להבין איך מה שכתבת קשור למה שאני כתבתי
דיברתי על לוחמים בצה"ל. כתבתי את זה אפילו בפירוש.
חוץ מלהוציא עיניים על התנאי ת"ש שלך לא עשית הרבה

לא משנה מה תגידו, אין דבר כזה פיתוח גוף תחרותי רציני בצבא לא משנה איפה אתה משרת.
זה שאתם מתאמנים פה ושם לא אומר כלום. פיתוח גוף זה לא סתם להתאמן זה אורח חיים מסויים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית