הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה נקודת התחלה חדשה

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
1526881_10152096832587660_573297551_n.jpg

1511306_10152096963497660_1670891747_n.jpg

• פותח/ת השרשור
שאתה בחור טוב בסך הכול ובמקום להצתלם כול שניה ***** את המוח בפורום לך לאנוס אימון רגליים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פיתוח גוף תחרותי רציני- לא.
אבל פיתוח גוף, ברמה סבירה ותוצאות ברות השגה בבסיס פתוח- כן.

מדינה דמוקרטית , לכל אחד יש את הזכות להגיד מה שעולה בדעתו למעט אם זה לא פוגע באחר , אם להיות איתך פייר נפגעתי ממה שכתבת כאן ואני אפילו מתבייש במה שרשמת.
מזכיר לי את האברכים שסומכים על אלו שילכו לקרבי במקומם, אפילו אם לא תיהיה קרבי , תתרום מעצמך ותעשה שירות צבאי , אם לא שירות צבאי, יש לך תמיד מקום לעשות שירות לאומי - שבו אתה מרוויח יותר מכל חייל קרבי אחר .
אבל להגיד יש מספיק אנשים בקרבי? יותר מדיי אפילו??
מתבייש גם אני….מסכים איתך ב100%
-
נערך…כנראה שלא נשנה את הבן אדם …איש איש באמונתו יחייה…רק תסביר לי כשאתה אומר יש מספיק אנשים אתה מדבר עליי למשל נכון?
סתם כדי שאני אדע שכשאני יושב ומפקד על כוח לוחמים בפעילות מבצעית בתנאי קיצון …שזה למען אנשים ערכיים כמוך

נערך לאחרונה:
מתבייש גם אני….מסכים איתך ב100%
-
נערך…כנראה שלא נשנה את הבן אדם …איש איש באמונתו יחייה…רק תסביר לי כשאתה אומר יש מספיק אנשים אתה מדבר עליי למשל נכון?
סתם כדי שאני אדע שכשאני יושב ומפקד על כוח לוחמים בפעילות מבצעית בתנאי קיצון …שזה למען אנשים ערכיים כמוך

הדיון הוא לא עלי - כשאני נעזר באמרה ״ יש מספיק אנשים ״ הכוונה היא שיש אנשים שבתת מודע שלהם הם לא צריכים למלא את אחריותם למדינה מכיוון שהם סומכים על אנשים אחרים .
אני את השירות הצבאי שלי סיימתי ברובאי 07 , אני את שלי עשיתי.

הדיון הוא לא עלי - כשאני נעזר באמרה ״ יש מספיק אנשים ״ הכוונה היא שיש אנשים שבתת מודע שלהם הם לא צריכים למלא את אחריותם למדינה מכיוון שהם סומכים על אנשים אחרים .
אני את השירות הצבאי שלי סיימתי ברובאי 07 , אני את שלי עשיתי.
אחי, ציטטתי אותך כדי לחזק אותך ואני מדבר על הבחור שטען כי יש מספיק אנשים אחרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית