הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 60KG Squat

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
אל תמשיך בטכניקה כזו, אתה פשוט נוחת על הברכיים, יש פה די הרבה בעיות(רוחב עמידה, זווית כף רגל, תנועה לא נכונה באגן, כנראה ברכיים קורסות פנימה קצת למרות שאי אפשר לראות מהזווית הזו)

כבר רשמתי לך אולי 6 פעמים הערות ביקורת ואתה לא מתקדם לשום מקום אז גם לך אני רושם: יש סמינר שאני ואיש הלילה מעבירים שמלמד את ההרמות בסיס באזור המרכז(פרטים בחתימה שלי) , לחילופין תחפש מאמן אישי או מאמן נורמלי במכון שלך שיכולים ללמד אותך לעשות סקוואט

לצערי לא טוב, כבר כשהוצאת את המוט מהראק ידעתי שלא יהיה טוב - אין בכלל מתח בגב ולא נראה כאילו אתה עומד לעשות סקוואט (אמנם המשקל קל, אבל עדיין).

העמידה רחבה מדי, אתה מתרסק למטה, המוט נמצא מעל קצות האצבעות ולא מעל אמצע כף הרגל, אני לא רואה את העקבים שלך אבל די בטוח שהם מתרוממים (ואם לא - זה רק בגלל שמדובר ב60 ק"ג), אין היפ דרייב, אתה דוחף מהברכיים ולא מהאגן, החזרות לא אחידות בגובה שלהן ובטכניקה, וכו' וכו'.

אם יש אפשרות אני גם ממליץ על הסמינר של אביב ואופק, אין כמוהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית