תמונה before and after SS Ariel

• פותח/ת השרשור
לא גדלת לדעתי, טוב, זו לא המטרה של SS
העיקר התחזקת כי זה מה שחיפשת.
בכל אופן - מה הלאה? לאיזה כיוון אתה הולך? תוכנית וכו'?
תשמע , אני מבין שאתה לא מסכים איתי בכלל , אני מציג את SS כתוכנית נפלאה ואתה מתנגד לה בתוקף זה כבר ידוע ואני חושב שהיו פה מספיק וויכוחים.
שוב , אני לא מסכים איתך של גדלתי כי זה לא הגיוני , כל מי שרואה אותי אומר לי שאני התנפחתי ברמות מטורפות אומנם לא עליתי הכי נקי אך זה לא קרוב ל"שמן שעושה SS" .

אני מתכוון למשוך עוד את המאסה עד מרץ עם תוכנית כוח (לא יודע עדיין איזה) ומשם כנירא קרוספיט(שיגמר לי המנוי בחד''כ).
אריאל, היית מאוד פעיל ביום יום? עשית אירובי? הפלוס שלך פשוט ענק יחסית לאחוז שומן..קח את זה בתור מחמחאה חח, אבל אני רוצה לדעת איך עשית את זה ומה קרה פה בדיוק
לא , האמת שרוב היום אני יושב, אני לא פעיל במיוחד...
בתחילת הSS עשיתי קצת אירובי (15-20ד' הליכה אחרי אימון אבל הפסקתי כי לא הרגשתי שזה עוזר לי) .
אני חושב שעליתי יחסית נקי כי עשיתי את הSS כמו שצריך(לפי דעתי) . דאגתי לעלות במשקלי העבודה בצורה ליאנרית בלי שטויות.

או...שאתה אקטומורף? חח...אני 1.87, 82 קילו, על 3000 קלוריות ביום ומרגיש שאני מתלכלך קצת..יפה לך אחי חח

• פותח/ת השרשור
או...שאתה אקטומורף? חח...אני 1.87, 82 קילו, על 3000 קלוריות ביום ומרגיש שאני מתלכלך קצת..יפה לך אחי חח
אני אקטומורף אני לא ישקר...אבל שוב זה לא מה שגרם לי לעלות נקי יחסית (אומנם זה עזר אבל מעט) .
תשמע אתה עולה בשומן בגלל שהמשקלים שלך נמוכים או שתוכנית האימונים שלך לא טובה או אלף ואחת סיבות...

הייתי יושב בשקט במקומך, תלמד לפרגן.
אז תשב ..
פרגנתי לו על המטרה של התוכנית שהצליחה לו - הוא התחזק וכל הכבוד לו
שינוי במסת שריר? לא ניכר בכלל, הרגליים אני לא יודע איך היו לפני אבל נראה שהארבע ראשי מפותח יפה.

תשמע , אני מבין שאתה לא מסכים איתי בכלל , אני מציג את SS כתוכנית נפלאה ואתה מתנגד לה בתוקף זה כבר ידוע ואני חושב שהיו פה מספיק וויכוחים.
שוב , אני לא מסכים איתך של גדלתי כי זה לא הגיוני , כל מי שרואה אותי אומר לי שאני התנפחתי ברמות מטורפות אומנם לא עליתי הכי נקי אך זה לא קרוב ל"שמן שעושה SS" .

אני מתכוון למשוך עוד את המאסה עד מרץ עם תוכנית כוח (לא יודע עדיין איזה) ומשם כנירא קרוספיט(שיגמר לי המנוי בחד''כ).
לא , האמת שרוב היום אני יושב, אני לא פעיל במיוחד...
בתחילת הSS עשיתי קצת אירובי (15-20ד' הליכה אחרי אימון אבל הפסקתי כי לא הרגשתי שזה עוזר לי) .
אני חושב שעליתי יחסית נקי כי עשיתי את הSS כמו שצריך(לפי דעתי) . דאגתי לעלות במשקלי העבודה בצורה ליאנרית בלי שטויות.
התנפחת כי עלית במשקל מן הסתם צברת נפח לגוף, אתה מתאמן בכל זאת יהיה שינוי במסת שריר, אבל לפי התמונות הוא לא ניכר לעין, ולהיות 'גדול ומנופח' יכול להכלל גם כהשמנה בכל אופן.

לדעתי אתה באיזור ה19-20 אחוזי שומן.
ואם אתה לא מכוון לכיוון של פיתוח גוף - נו מילא.. מה אכפת לי 😃

• פותח/ת השרשור
התנפחת כי עלית במשקל מן הסתם צברת נפח לגוף, אתה מתאמן בכל זאת יהיה שינוי במסת שריר, אבל לפי התמונות הוא לא ניכר לעין, ולהיות 'גדול ומנופח' יכול להכלל גם כהשמנה בכל אופן.
ואם אתה לא מכוון לכיוון של פיתוח גוף - נו מילא.. מה אכפת לי
לפני 1 דקה
יש דבר אחד שאני לא מבין אצלכם כשאתם עולים לתחרות אתם מפרסמים תמונות שלכם על 8-9% (אני מפרגן) אבל אתם טוענים שאתם על 5,4 ו3% שומן . ןכמובן שנוטים להעריך אחרים ב5% שומן יותר ממה שהם במציאות .
טוב בוא לא נתווכח , ציינתי עובדה שאתה כמובן לא מסכים איתה אז בוא נסכים לא להסכים . חבל להספיאם .

יש דבר אחד שאני לא מבין אצלכם כשאתם עולים לתחרות אתם מפרסמים תמונות שלכם על 8-9% (אני מפרגן) אבל אתם טוענים שאתם על 5,4 ו3% שומן . ןכמובן שנוטים להעריך אחרים ב5% שומן יותר ממה שהם במציאות .
טוב בוא לא נתווכח , ציינתי עובדה שאתה כמובן לא מסכים איתה אז בוא נסכים לא להסכים . חבל להספיאם .
מעולם לא אמרתי שאני על 4 ו5 , אנשים אמרו לי ביום התחרות שאני 6 אחוז והתווכחתי איתם שאני על 10 חח

אז תשב ..
פרגנתי לו על המטרה של התוכנית שהצליחה לו - הוא התחזק וכל הכבוד לו
שינוי במסת שריר? לא ניכר בכלל, הרגליים אני לא יודע איך היו לפני אבל נראה שהארבע ראשי מפותח יפה.

ואם אתה לא מכוון לכיוון של פיתוח גוף - נו מילא.. מה אכפת לי 😃
אני מניח שבן אדם שמעלה תמונה שלו מצפה שייתנו לו תגובות על איך שהוא נראה, ולא על זה שהוא התחזק. אחרת הוא היה יכול לפתוח אשכול ללא תמונה אלא עם סרטונים, אני צודק? אז תעשה לי טובה וגם לך טובה-אל תביך את עצמך ותנסה לצאת גבר ולהגיד שהוא לא עבר שום שינוי, כי גם בעין בילדרית חסרת אובייקטיביות אפשר לראות שהוא גדל והרבה.

אני מניח שבן אדם שמעלה תמונה שלו מצפה שייתנו לו תגובות על איך שהוא נראה, ולא על זה שהוא התחזק. אחרת הוא היה יכול לפתוח אשכול ללא תמונה אלא עם סרטונים, אני צודק? אז תעשה לי טובה וגם לך טובה-אל תביך את עצמך ותנסה לצאת גבר ולהגיד שהוא לא עבר שום שינוי, כי גם בעין בילדרית חסרת אובייקטיביות אפשר לראות שהוא גדל והרבה.
אני אוביקיטבי לחלוטין ומפרגן לפי מה שאני רואה לנכון.
גם כאלו שעשו SS ועשו שינוי כמו שצריך - אני מפרגן להם, ואתה יכול לבדוק בנושאים ישנים פה.
תקרא לי עיוור, אני לא רואה עליה במסת השריר.

אני סובייקטיבי לחלוטין ומפרגן לפי מה שאני רואה לנכון.
גם כאלו שעשו SS ועשו שינוי כמו שצריך - אני מפרגן להם, ואתה יכול לבדוק בנושאים ישנים פה.
זה בסדר, תיקנתי לך.

אתה עיוור

חבל שהתמונות לא צולמו באותה זווית.
מאוד קשה לראות משהו חוץ מזה שהחזה גדל משמעותית... אני בטוח שגם בשאר גדלת אבל הזווית לא טובה, תצלם באותה זווית כמו הראשונה...

מצוין אריאל צברת אחלה מסה ולא עלית יותר מידי בשומן
נראה לי 17 בערך
דרך אגב אם אתה ממשיך במסה תכוון לעלייה איטית יותר אין טעם למשוך מסה אחרי איזור ה20-25.. לדעתי עדיף שתחטב חודשיים עם AD ומשם תמשיך מסה.
בכל מקרה בהצלחה

מצטרף אליך...
לא רואה כמעט שינוי...

אם היית מעלה את התמונות האלה ולא אומר שעשית SS התגובות פה היו שונות לגמרי!
אתה יודע שאני הכי מפרגן לך בעולם! ;)
זה באמת לא ממקום רע...

אבל אתם סתם יוצאים על אלי פה.... אולי התמונות לא משקפות כמו שצריך את השינוי...
אבל אין פה שינוי מטורף...
אם לא היית רושם שעשית SS כנראה שהיו רושמים לך שאין שום שינוי....
מצד שני עלית במשקל בצורה יפה ולא עלית הרבה באחוז שומן...

אולי באמת הרבה הלך לרגליים... שזה אחלה בונוס רגליים גדולות זה אף פעם לא רע 🏋️😅🤩
או שהתמונות באמת פשוט לא משקפות את השינוי כמו שצריך...

אגב למה הפסקת SS?? החלטת שאתה לא יכול להתקדם יותר?
ולאן ממשיך מפה?

• פותח/ת השרשור
תודה כולם , כנירא שהתמונה לא הכי משקפת אבל זה 16.5 ק''ג. כל חמור יודע שזה מבסר על גדילה אם האחוז שומן לא השתנה ממש...
הפסקתי SS כי ע''פ ריפטו ברגע שעשית 2 ריסטים בסקוואט ואחד בדדילפט ונתקעת(במידה ואתה הכל כמו שצריך) , הגיעה הזמן לסיים

נערך לאחרונה:
תודה כולם , כנירא שהתמונה לא הכי משקפת אבל זה 16.5 ק''ג כל חמור יודע שזה מבסר על גדילה עם האחוז שומן לא השתנה ממש...
הפסקתי SS כי ע''פ ריפטו ברגע שעשית 2 ריסטים בסקוואט ואחד בדדילפט ונתקעת(במידה ואתה הכל כמו שצריך) , הגיעה הזמן לסיים

בהצלחה בהמשך!👑
תמשיך לעדכן בלוג!

נראה שגדלת בידיים ובכתפיים
ואם היית מפרסם תמונת רגליים של לפני מאמין שהיינו רואים ששם צברת את מאסה מרשימה
נראה שהחזה לא ממש התקדם אבל יכול מאוד להיות שאחרי חיטוב הדברים יראו אחרת

למען האמת אני גם לא רואה איפה מסתתרים להם 16 קילו של עליה,אבל זה יכול להיות מאלף סיבות שקשורות לצילום עצמו,מה שכן נהיית הרבה יותר חזק שזאת הריי המטרה של התוכנית,יפה מאוד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית