הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה הPre Workout שלכם?

• פותח/ת השרשור VaxenN
  • פורסם בתאריך

VaxenN

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
שכל אחד ירשום את נפרה וורקאאוט שלו...
לא סתם רכיבים!
מה שאתם לוקחים /לקחתם

אני כרגע על כדור קפאין 200 מג+פרי/חטיף אנרגיה

ומחפש להגביר..
אשמח לשמוע את השילובים שלכם:)

פעם הייתי מתאמן עם עם סקופ וחצי של 1MR בייחד עם סקופ וחצי של גאק'ד, שניהם בגרסאות הישנות
הרגשה מעולה
אבל גם זה אחרי כמה אימונים כבר מפסיק להשפיע
עכשיו אני עם פה ושם לוקח קפאין נטו.

הייתי מוסיף עוד קצת קפה בשביל הטעם

חח אני יודע שאתה ציני אבל בעבר הייתי עושה משקה קפה של ליטר וחצי שהיה בו חמש כפות קפה, עם הכמות הזאת הייתי נשאר ער עד הלילה שלמוחרת בנתיים אני מתמודד עם הכמות הזאת ויכול לישון בשקט

קראטין 5-7 גרם, קפאין 200-300-400 גרם. כשהיה ג'ק ישן הייתי לוקח. מתגעגע.

מעל 6 גרם לכל קילו ממשקל גוף זה לא טוב. אני לא יודע מה טווח הזמן שבו זה מתחיל להשפיע לרעה.

נערך לאחרונה:
אני רוצה להישתמש ב jack3d הגרסה החדשה..
כאילו זה שעכשיו יצא למכירה אחרי שהורידו תיישן ..
הוא גם טוב כמו הישן ?

מנסיון שלי הכי טוב לאימון כמה שיותר טבעי , בלי כול מיני חומרים למנהם.
הייתי לוקח קפאין ו וטוארין לפני אימון , הפסקתי עם זה לכמה אימונים ובתכלס יש לי אותה אנרגיה. (אשתמש בזה בחיטוב בארובי שם הוא באמצ בא לידי ביטוי).

מה שכן טוב לקחת לפני אימון (יכול רק להוסיף ) זה איזה בננה או כמה תמרים (טבעי אמרתי).

תחסכו תכסף שלכם מכול הפרא ווארקאוט הבלוף הזה שההשפעה שלו גם ככה יורדת אחרי כמה אימונים ואתם מכפילים תכמות וכל זה...( תשקיעו בקריאטין\אבקת חלבון למשל) , ותביאו מהבית מוטיבציה והרבה ריכוז.

כבר תקופה ארוכה קפה שחור עם הל ואחד סוכרזית,
בעבר הכי אהבתי ג׳ק וגם no explode לא רע בכלל (אגב צמיד כף מדידה אחת עשתה עבודה טוב)
Super pump לא הרגשתי
1Rm וגם אקסטרים שוק היה חזק מידי (דפיקות לב)

עכשיו אני הבנתי פה בשרשור שהיה פעם ג׳ק והוא יצא מפס יצור ועכשיו יש ג׳ק חדש? הבנתי נכון אם כן מה ההבדלים מישהו ניסה ?

עכשיו אני הבנתי פה בשרשור שהיה פעם ג׳ק והוא יצא מפס יצור ועכשיו יש ג׳ק חדש? הבנתי נכון אם כן מה ההבדלים מישהו ניסה ?

בג'ק הישן היה חומר בשם DMAA(תקנו אותי אם אני טועה למי שיודע את השם המדויק) שגרם לכמה מקרי שבץ אם אני לא טועה ומוות לאחריו.

כרגע בג'ק החדש הוציאו את החומר הזה, וזה ההבדל בין 2 הגרסאות.

בצער רב ויגון, נזרקה הקופסה האחרונה של Jeck3d הישן לזבל לפני מספר ימים בגלל שעבר תוקף המוצר 😭

הזמנתי כרגע דרך איביי jack3d טעם אבטיח , הפורמולה האהובה עלי .. ואני פשוט מסרב להאמין שלאחר 17דק מביצוע ההזמנה קיבלתי התראה שהבחור שלח את המוצר והוא בדרכו! זה שירות!😍

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית