הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית Stephan Korte's 3x3 Program

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
קראתי הרבה מאוד דברים טובים על התכנית הזאת, מישהו פה התנסה איתה?יכול לתת פידבק עליה ולהסביר קצת איך זה עובד?
לא הכי הבנתי ממה שרשום באתר..מה זאת אומרת 5-8 סטים?כמה סטים שאני יכול כאילו?
תודה!

בעזהי"ת

חיפוש באתר אחרי "קורטה", יניב תוצאות רבות לקריאה - כולל לפחות 3 לוגים.

שלום,
קראתי הרבה מאוד דברים טובים על התכנית הזאת, מישהו פה התנסה איתה?יכול לתת פידבק עליה ולהסביר קצת איך זה עובד?
לא הכי הבנתי ממה שרשום באתר..מה זאת אומרת 5-8 סטים?כמה סטים שאני יכול כאילו?
תודה!
קודם תסיים את סמולוב אחי לאן אתה רץ?
סתם, http://www.kilogram.co.il/794/stephan-korte-3x3/

• פותח/ת השרשור
חח ברור שאני אסיים את הסמולוב, פשוט מתכונן להמשך עבודה 😃
צריך לחקור קצת ולתכנן מה מי מו בהמשך
בעזהי"ת

חיפוש באתר אחרי "קורטה", יניב תוצאות רבות לקריאה - כולל לפחות 3 לוגים.
קראתי את הלוג שלך ומעניין אותי לדעת לפי מה בדיוק החלטת על העומס?אני מדבר מבחינת סטים. אם לעשות 5 או 8?(או משהו ביניהם)

עוד דבר, לא הבנתי איך מתבצעת העבודה-
אתה כאילו עושה סט סקוואט, סט דדליפט סט בנץ' וחוזר חלילה?או שאתה מסיים עם הסקוואט ואז עובר לתרגיל הבא וכו'

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

א. אידיאלי: כמה שיותר נפח. רק אם באימון הנקודתי אתה לא מצליח להשלים את המכסה, 5-7 נכנסים כאופציה.

ב. אני נוקט בשיטת הסבבים: אחד סקוואט אחד בנץ' וכו', כמו שכתבת. אף אחד לא אומר שזו שיטה יותר טובה מאשר להיצמד לכל תרגיל עד סיומו. לי זה יותר נוח, זה הכל.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

א. אידיאלי: כמה שיותר נפח. רק אם באימון הנקודתי אתה לא מצליח להשלים את המכסה, 5-7 נכנסים כאופציה.

ב. אני נוקט בשיטת הסבבים: אחד סקוואט אחד בנץ' וכו', כמו שכתבת. אף אחד לא אומר שזו שיטה יותר טובה מאשר להיצמד לכל תרגיל עד סיומו. לי זה יותר נוח, זה הכל.
תודה על התשובה!
מה שאומר שזה בעצם לא מחייב, שאני יכול לסיים תרגיל אחד בשלמותו ואז להבא. הבנתי.
אתה היית מכניס תרגילי עזר כלשהם?לכתפיים?יד אחורית?

בעזהי"ת

אישית, מכניס פולי / מתח קל. חוץ מזה כלום, וגם זה בכלל לא בטוח. הנפח גם ככה מטורף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית