הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Pendlay 5x5 Beginner Program

TheZoRT

משתמש פעיל
762
53
נק' מוניטין:
2,305
762
53
שלום לכולם,

עבר המון זמן מאז שכתבתי פה לאחרונה...

הייתי רוצה לשמוע דעות והמלצות לגבי התוכנית של פנדליי למתחילים.
קצת רקע: יש לי בארסנל כמה וכמה ניתוחי ברך (ימין) ושיקום ארוך מדי. התאמנתי בעבר (אחרי חלק מהניתוחים והשיקום), במתכונת של SS, והגעתי לתוצאות לא רעות, גם אם לא מדהימות (105 סקוואט, 127 דדליפט לחמישיות). עם זאת, נאלצתי לעבור עוד ניתוח ופרק זמן ממושך של שיקום, וכעת אני חוזר להתאמן, כשבשאיפה אני לא אזדקק לניתוחים נוספים. אני צפוי להתאמן בבית, בין היתר לאור הרצון שלי לגמישות בזמן האימון, ולכן התארגנתי על ציוד בסאלספורט (עמודים, ספה, מוט ופלטות).

הסיבות העיקריות לעניין שלי דווקא בתוכנית של פנדליי:
1. פחות עבודה אקרוס שתאפשר לי להתאושש בצורה טובה יותר, במיוחד בגלל הנסיבות שלי.
2. אני עובד בעבודה שדורשת שעות ארוכות ומעט לא שגרתיות לפעמים, מה שמקשה על ההתאוששות עוד יותר (גם על התזונה, אבל זה זניח יחסית).

בלי לפגוע באף אחד, עברתי כבר את השלב בחיים בו אני יכול לסובב דברים כדי שהאימון יהיה בעדיפות עליונה, אבל אני ממש לא חושב שזה אומר שאני לא יכול להתאמן כמו בנאדם, גם אם ההתקדמות שלי תהיה איטית יותר.

על רקע זה, אשמח לשמוע מה דעתכם על המתכונת של פנדליי למתחילים, לקבל המלצות בקשר לתוכנית שלו ובכלל.
תודה! 😃

אני מעדיף את SS, אבל גם התוכנית הזאת תתן לך תוצאות דומות (לא לכל כך הרבה זמן אגב, כי אתה ברמה קצת יותר גבוהה מ"מתחיל טהור"). בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.

אגב, למה אתה חושב שאני שונה באיזשהו אופן ממתאמן מתחיל אחר? המשקלים מהם אני אתחיל יהיו נמוכים (אולי לא מוט ריק, אבל לא רחוק משם) וההתקדמות תהיה איטית.
בכל אופן, אני אתחיל מחר ונראה איך נתקדם, עד כמה ומה לעשות כשתיפסק ההתקדמות...

תודה על התגובה.

אגב, למה אתה חושב שאני שונה באיזשהו אופן ממתאמן מתחיל אחר? המשקלים מהם אני אתחיל יהיו נמוכים (אולי לא מוט ריק, אבל לא רחוק משם) וההתקדמות תהיה איטית.
בכל אופן, אני אתחיל מחר ונראה איך נתקדם, עד כמה ומה לעשות כשתיפסק ההתקדמות...
טעות שלי, התבלבלתי, התייחסי כאילו שה105-127 עדכני לעכשיו. בכל מקרה עד לרמה הזאת יהיה לך יותר קל להתקדם מאשר אם לא היית מגיע אליה בעבר אף פעם, אבל כן, אתה מתאמן מתחיל. SS תהיה עדיפה, אגב. אבל בשתיהן אתה תתקדם ואין משהו רע בתכנון שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית