הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקות חלבון של דימטייז

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
זה אני או שהם פשוט לא מתוקות?

הזמנתי פעם ראשונה שתי אבקות, אחת בטעם קפה מוקה והשנייה בטעם שוקולד פאדג'.
מלא אנשים המליצו לי על דימטייז גם מבחינת האיכות וגם מבחינת הטעם, הן ממש טעימות!! אבל אני מרגיש שהן בכלל לא מתוקות.
הקפה מוקה בכלל מרגיש נטול סוכר/ממתיק, והשוקולד פאדג' הוא מרגיש כמו גלידת שוקולד עם חצי מהכמות סוכר/ממתיק שלה, לא מספיק מתוק בשביל להרגיש טעם של שוקו.

רשום על האריזות שזה טעם משופר, רק עכשיו הם הורידו את הממתיק או שתמיד זה היה ככה? או שקיבלתי סחורה פגומה?

תודה מראש

לא קיבלת סחורה פגומה, זה דיימטיז שנהיו פגומים.
הם היו פעם סבבה, כמות מנות נורמלית, עכשיו הם החליטו שהם "משפרים" את הטעם
אבל שינו את המרקם, הפחיתו כמות מנות והעלו את המחיר.

לא קיבלת סחורה פגומה, זה דיימטיז שנהיו פגומים.
הם היו פעם סבבה, כמות מנות נורמלית, עכשיו הם החליטו שהם "משפרים" את הטעם
אבל שינו את המרקם, הפחיתו כמות מנות והעלו את המחיר.
בדיוק. הטעם ה"משופר" שלהם הוא הרבה פחות טוב מהקודם.
יצא לי לקרוא בהמון פורומים בחו"ל על אנשים שהפסיקו לקנות את המוצרים שלהם בגלל הפורמולה החדשה.

בדיוק. הטעם ה"משופר" שלהם הוא הרבה פחות טוב מהקודם.
יצא לי לקרוא בהמון פורומים בחו"ל על אנשים שהפסיקו לקנות את המוצרים שלהם בגלל הפורמולה החדשה.
הם לוקחים מחיר כמו של ON ויש להם 12-15 מנות פחות 🤦‍♂️

לטעמי הקפה מוקה, השוקולד, והבננה החדשים טעימים יותר מהדור הקודם (היה מצבע 2 פלוס 1, אסור לפרסם איפה לפי החוקים).
תכלס העלו את כמות החלבון למנה אז ברור שאם יש יותר חלבון בכף אז כמות המנות תרד כי המשקל של הדלי הוא אותו משקל 😃
ומי שאומר שהמחיר השתנה טועה (אני לא ראיתי שום שינוי במחיר בכלל) כי הדיימטייז עדיין 9 דולר פחות מהאופטימום (ה 2.3 קילו). וגם בארץ נראה לי עדיין הפער הוא של איזה 50-60 שח פחות לדיימטייז.

• פותח/ת השרשור
דווקא שמעתי עליהם רק תגובות טובות, חבל שהם שינו את האבקות...
בכל מקרה אני רוצה לנסות את החמאת בוטנים-שוקולד (אחרי שטעמתי את הסינטרקס חמאת בוטנים אני יכול להגיד שזה הטעם האהוב עליי באבקות)

מאז שהם "שיפרו תנוסחה" הרבה אנשים מאוכזבים אני ניסיתי כמה טעמים שלהם וזה לא כמו שהיה פעם.
גם הפחיתו מנות ושמו חומצות אמינו שלפי דעתי מיותרות למה בנאדם מעדיף שהיה לו הרבה סקופים של מנות חלבון ומי שרוצה יתסף מהצד תחומצות אמינו.

וגם הם הורידו בערך בין 6 ל 10 סקופים בכל דלי כך שזה כבר לא משתלם לפי דעתי לפחות.

הם לא הפחיתו שום חומצות אמינו. תלמדו לקרוא תווית חח, יש 25 גרם חלבון למנה במקום 24, המנה גדלה אז ברור שיהיו פחות 4-5 מנות ולא 6-10 כמו שכתבו.
לטעמי החדשות טובות יותר אין כבר טעם של ממתיק והיא סמיכה יותר.
(דרך אגב יצא שוב מבצע 2+1 מתנה, אסור לפי החוקים לפרסם איפה).

יש לי את הבננה החדשה, לדעתי טעימה יותר.

לגבי המנות, שימו לב שהסקופ נהיה הרבה יותר גדול, ומשם המנות הגדולות יותר (לפחות אצלי ככה).

הם לא הפחיתו שום חומצות אמינו. תלמדו לקרוא תווית חח, יש 25 גרם חלבון למנה במקום 24, המנה גדלה אז ברור שיהיו פחות 4-5 מנות ולא 6-10 כמו שכתבו.

יש מצב לשלוח לי בפרטי מאיפה?

• פותח/ת השרשור
זה עדיין לא משתלם כל עוד אתה גר בישראל ולא בארה"ב...

בקיצור אפשר לנעול תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית