הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סלט חומוס וחלבון

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
יש חומוס של חברת "נאש נאש" שמיוצר רק מגרגרי חומוס וטחינה ללא כל תוספת שמן והוא 5% שומן..
הוא מכיל 8 גרם חלבון ל-100 גרם.. רציתי לדעת אם החלבון הזה נחשב חלבון מלא או שבשביל שיהיה חלבון איכותי ומלא יש לאכול את החומוס עם לחם או עם אורז וכאלה?

היו מקומות שקראתי ששילוב של חומוס וטחינה נותן חלבון מלא.. מישהו יודע?

מי המציא את השטות הזאת של "חלבון מלא"?

אלא אם כן חומוס "נאש נאש" (רק בגלל השם לא הייתי נוגע בו) הוא מקור החלבון היחיד בתזונה שלך לא הייתי מתייחס לזה בכלל.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את התשובה כל כך.. כמובן שהוא לא המקור היחיד לחלבון בתזונה שלי..
מוצרי חלב, ביצים, קטניות וכאלה.. אני פשוט צמחוני בגלל זה אני שואל..
אז להחשיב את זה כחלבון כמו כל דבר?

זה חלבון לכל דבר. אם אתה אוכל ביצים ודברי חלב אז גם אין לך מה להתעסק עם שטויות של "חלבון מלא".
באופן כללי, אם אתה צמחוני, תדאג שאתה אוכל מספיק חלבונים (1.5 גרם לקילו) ואם אתה לא אז תוסיף שייק חלבונים בשביל להגיע לשם.

אם אכלת עכשיו עוף הוא יתעכל עוד 3 שעות ועוד 5-8 שעות לאחר מכן יהיה עדיין חומצות אמינו בדם (לערך לפעמים יותר לפעמים פחות, תלוי מאוד בכמות העוף נגיד לקחנו 200 גרם), מה שיקרה אם תאכל עכשיו לחם שאין שם חלבון "מלא" והוא יתעכל החומצות ישלימו אחת את השנייה לכן זה מטופש לא לחשב חלבון "לא מלא" או לחשב רק "מלא" ולעשות סלקציות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית