הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט דל פחמימות - דעות ?

Mynameisraz

משתמש מתחיל
188
10
נק' מוניטין:
28
188
10
משקל - 74
גובה 1.72
תחזוקה - 2300

אני משלב פעם בשבוע אימון אינטרווטלים ספרינטים ופעם בשבוע פעילות אירובית קלה-בנינוית

התפריט לא כולל קפה שחור בבוקר ולפני האימון 200 מ"ג קפאין
ו2 כמוסות של אומגה 3 בבוקר

1) תפחית משמעותית את השומן (מוצרלה + צהובה = רעל לחיטוב )
טונה : תקנה במים ותוסיף שמן זית כדי שיהיה אכיל
אגוזים : תוריד בחצי
2) תוסיף חלבון על חשבון שומן .
3) מעט מידי פחמימות לאורך זמן = איבוד מסת שריר וכוח .

סיכום : יותר חלבון , יותר פחמימות , פחות שומן
ערך קלורי בסדר אולי אפשר להוריד ל 1800/1600

למה נראה לכם שהוא צריך להוריד שומן ? להפך תשאף לעלות אותו.
בהמשך לשיחתנו , ממלי. לך להוריד טיפה חלבון (תעבור לבשר אדום) , חזה עוף לא מתקבל בברכה בדל פחמימה בגלל כמות גבוהה של חלבון במנה. תוציא את האגוזים , תוסיף לתפריט אבוקדו ברוקולי שמן קוקוס חמאה ( לא תנובה , רק פרזידנט או צ'מפיון !! )
תוריד את העגבנייה (תנסה להישאר כמה שיותר עם יקרות ירוקים )
תמיר את הקוטג' ל9%.
במהלך החודש הראשון לדיאטת תוסיף המון מלח לאוכל או שתעשה מרק ממרק עוף ,אם יש אפשרות לתסף במגנזיום ואבץ זה יהיה מצויין .

לכל שאר הלייצנים שאמרו להוריד שומן ,אל תגיבו אם אתם לא מבינים בנושא.

• פותח/ת השרשור
למה נראה לכם שהוא צריך להוריד שומן ? להפך תשאף לעלות אותו.
בהמשך לשיחתנו , ממלי. לך להוריד טיפה חלבון (תעבור לבשר אדום) , חזה עוף לא מתקבל בברכה בדל פחמימה בגלל כמות גבוהה של חלבון במנה. תוציא את האגוזים , תוסיף לתפריט אבוקדו ברוקולי שמן קוקוס חמאה ( לא תנובה , רק פרזידנט או צ'מפיון !! )
תוריד את העגבנייה (תנסה להישאר כמה שיותר עם יקרות ירוקים )
תמיר את הקוטג' ל9%.
במהלך החודש הראשון לדיאטת תוסיף המון מלח לאוכל או שתעשה מרק ממרק עוף ,אם יש אפשרות לתסף במגנזיום ואבץ זה יהיה מצויין .

לכל שאר הלייצנים שאמרו להוריד שומן ,אל תגיבו אם אתם לא מבינים בנושא.

מסכים איתך במאה אחוז נראלי שאני יפסיק לפרסם פה נושאים אני במילא מקבל כמעט וכל התגובות תגובות בלי ידע בסיסי
זה אשכול ישן ארז והתפריט הזה לא מעודכן בניתי תפריט חדש והתייעצתי עם אחד התותחים הגדולים פה בפורום בנאדם מאוד נחמד ואמר לי שיעזור לי בתהליך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית