שלום אני מעוניינת להתחיל בחיטוב, זו פעם ראשונה שאני מתחילה , אני מתאמנת באופו קבוע פעמיים בחדר כושר אימוני כוח , ושלוש פעמים ריצות 2 ק"מ , 3 ק"מ , ו 5 ק"מ.
אימון הכוח שלי הוא אימון לכל הגוף: פלג גוף עליון - תחילה: תרגיל חזה - לחיצת חזה במוט - 3 סטים- 8 חזרות,בין כל סט וסט, מבצעת סקווט - 3 סטים - 8 חזרות.
פולי עליון- 3 סטים- 8 חזרות, לאחר כל סט , משלבת עבודה על 4 ראשי- לחיצת רגליים - 3 סטים 8 חזרות.
חתירה- 3 סטים 8 חזרות, במקביל עבודה במכשיר ייעודי לחבליים.
דו ראשי- מכשיר ייעודי 3 סטים 8 חזרות , לאחר כל סט , מדרגה עם משקולות יד 5 ק"ג כל צד, 3 סטים 8 חזרות.
תזונה: מים - 2 ליטר ביום.
6:45בוקר- שיבולת שועל -4כפות, כוס חלב סויה.
10:00 תפוח
11:30- ארוחת צהריים חזה עוף עם פלפל אדום ומלפפון עם מעט מלח ולימון וכף טחינה גולמית.
15:30 - תפוח או אגס.
18:00ארוחת ערב- דג טונה עם ירקות פלפל ומלפפון.
במהלך היום קפה עם מעט חלב סויה.
ארוחת ערב תלוי בשעת האימון ...
אשמח לשמוע אם יש לשנות דברים תודה מראש חלי 😃
אימון הכוח שלי הוא אימון לכל הגוף: פלג גוף עליון - תחילה: תרגיל חזה - לחיצת חזה במוט - 3 סטים- 8 חזרות,בין כל סט וסט, מבצעת סקווט - 3 סטים - 8 חזרות.
פולי עליון- 3 סטים- 8 חזרות, לאחר כל סט , משלבת עבודה על 4 ראשי- לחיצת רגליים - 3 סטים 8 חזרות.
חתירה- 3 סטים 8 חזרות, במקביל עבודה במכשיר ייעודי לחבליים.
דו ראשי- מכשיר ייעודי 3 סטים 8 חזרות , לאחר כל סט , מדרגה עם משקולות יד 5 ק"ג כל צד, 3 סטים 8 חזרות.
תזונה: מים - 2 ליטר ביום.
6:45בוקר- שיבולת שועל -4כפות, כוס חלב סויה.
10:00 תפוח
11:30- ארוחת צהריים חזה עוף עם פלפל אדום ומלפפון עם מעט מלח ולימון וכף טחינה גולמית.
15:30 - תפוח או אגס.
18:00ארוחת ערב- דג טונה עם ירקות פלפל ומלפפון.
במהלך היום קפה עם מעט חלב סויה.
ארוחת ערב תלוי בשעת האימון ...
אשמח לשמוע אם יש לשנות דברים תודה מראש חלי 😃