הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדשה

Shani Gamliel

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
הי שלום לכולם, אני חדשה פה בפורום הזה ורציתח לשאול כמה שאלות. אני מעוניינת להוריד במשקל ולהתחטב, אבל אין לי מספיק מוטיבציה לעשות את כל האימונים האלה. אני תמיד מתעייפת ומוותרת. דבר שני, קצת קשה לי כי אני מעשנת כבדה וקשה לי להפסיק ודבר אחרון אני טבעונית. אני לא מוצאת תפריט שיכול להתאים לי וגם להעלות מסת שריר על מנת לחטב את הגוף.
אני בת 24, 1.62 ושוקלת 67.
מה אני יכולה לעשות?
תודה

היי שני ברוכה הבאה לפורום

מוטיבציה זה דבר שבשנייה אחת אפשר להעלות זה ממש לא הבעיה כאן. מספיק שתתחילי לראות שינוים בגוף שלך והמוטיבציה שלך אוטומטית תעלה.

בנוגע לעישון - את צריכה להבין שאם את רוצה להגשים מטרה מסוימת את צריכה לסגל לעצמך אורח חיים מסוים. להתאמן טוב, לאכול טוב, לישון טוב ובמקרה שלך גם להמעיט לאט לאט בסיגריות.

בנוגע לתפריט טבעוני הייתי שמח לעזור אבל אני פחות בקיא בנושא

ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי בנושא התפריט כי קל לך מאוד יהיה להגיע לחוסרים בויטמין B12 או ברזל.
יש לך ייעוץ אישי כאן באתר שהבנתי מאנשים אחרים שהם מרוצים ממנו או כל ייעוץ אחר מחוץ לאתר, אבל אני לא ממליצה לך לעשות זאת לבדך ללא ידע מקדים כי את יכולה להזיק לגופך.

ההודעה שלך משדרת חוסר אונים מוחלט כאילו אין לך שום השפעה על החיים שלך. אימונים יכולים לעזור לך לקחת שליטה על עצמך ומה שיפה כאן הוא שאם את עובדת את רואה תוצאות אין חלופה אחרת.
למה שלא תבחרי מטרה אחת ותתחילי שם? יש לך דרך ארוכה לא חייב הכל בבת אחת.
את יכולה להתמקד בשינוי תזונתי, להוסיף אימונים בהדרגה ולשמור את העישון לסוף.

Back
למעלה תחתית