נק' מוניטין:
3
- 76
- 0
פעילות גופנית מהווה חלק אינגרלי מדרך החיים שלי. זה סוג של תרפיה עבורי.
אני משלבת אימונים במישור הפיזי והרוחני באחד.
במישור הפיזי, אני מבצעת פעילות אירובית הכוללת ריצה בשטח פתוח כמדי בוקר ושחייה בבריכה פעמיים בשבוע.
בנוסף, אני מתרגלת הרבה מתיחות שונות באיברים מסויימים בגוף כדי לשפר את יכולת הגמישות והתנועה.
כמו כן, מתאמנת רצינית בסטודיו לאומנויות לחימה באומנות הנקראת נינג'יטסו. האימונים כוללים קרב, טכניקות בעיטה והפלה, התגוננות, שימוש בכלי נשק ועוד.
יש דגש על אקרובטיקה, טיפוס, זחילה וכו'. (מזכיר ממש אימונים צבאיים).
במישור הרוחני אני מתרגלת יוגה ואייקידו. זה עזור לי לאזן את הנפש ולהיות אדם יותר רגוע, שקול, החלטי ועוד הרבה דברים כאלה ואחרים.
האייקידו משמש אותי גם כדי ללמוד הגנה עצמית. אני לומדת את זה בנוסף לנינג'יטסו. (זו תוכנית משולבת)
זה הכל.
אין אימונים אנאירוביים.
עם מה שיש לי כרגע אני שומרת על משקל תקין, גוף מחוטב ברמה מספקת ואיזון נפשי.
יותר מזה אני לא צריכה.
אני משלבת אימונים במישור הפיזי והרוחני באחד.
במישור הפיזי, אני מבצעת פעילות אירובית הכוללת ריצה בשטח פתוח כמדי בוקר ושחייה בבריכה פעמיים בשבוע.
בנוסף, אני מתרגלת הרבה מתיחות שונות באיברים מסויימים בגוף כדי לשפר את יכולת הגמישות והתנועה.
כמו כן, מתאמנת רצינית בסטודיו לאומנויות לחימה באומנות הנקראת נינג'יטסו. האימונים כוללים קרב, טכניקות בעיטה והפלה, התגוננות, שימוש בכלי נשק ועוד.
יש דגש על אקרובטיקה, טיפוס, זחילה וכו'. (מזכיר ממש אימונים צבאיים).
במישור הרוחני אני מתרגלת יוגה ואייקידו. זה עזור לי לאזן את הנפש ולהיות אדם יותר רגוע, שקול, החלטי ועוד הרבה דברים כאלה ואחרים.
האייקידו משמש אותי גם כדי ללמוד הגנה עצמית. אני לומדת את זה בנוסף לנינג'יטסו. (זו תוכנית משולבת)
זה הכל.
אין אימונים אנאירוביים.
עם מה שיש לי כרגע אני שומרת על משקל תקין, גוף מחוטב ברמה מספקת ואיזון נפשי.
יותר מזה אני לא צריכה.