הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג מסה 2009

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך
עדכון שבועי 13.6:
זהו היה השבוע הנטראלי השני,באופן כללי היה שבוע קל יותר מהשבוע השעבר,מחר אני מתחיל מסה, בשבועיים הנטראלים עלית קילו,כרגע אני מוסיף כ300 קלוריות שמסתכם בעוד פיתה (120 גרם) או 120 גרם לחם לבן.

אימונים
פנצ' פרס:81 קילו ל8 חזרות
דמבלס חזה עליון: 30 קילו כל יד ל8 חזרות
מקבילים+תוספת משקל 10 ק"ג ל10 חזרות

סקוואט:84 קילו ל6 חזרות

דדלפט: פה נתקלתי בבעיה, בסוף שבוע שעבר עשיתי דדלפט והתחיל לכאוב לי הגב התחתון (כבר באימון) היה קצת כואב להתקופף,הכאבים נמשכו בתדירות יורדת במשך השבוע הזה,ולא בצעתי דדלפט השבוע,כנראה התכניקה שלי לא טובה,למרות שראיתי הרבה סרטונים,ומשתדל לעבוד לפי הספר,אני זוכר שזאת גם הייתה הסיבה שהפסקתי לעשות דדליפט לפני חצי שנה,כרגע אני לא עושה דדלפט עד שיעבור לגמרה כאב,יש מצב שאני ישכול להלחליף בבנט אובר,האם כאבים בזמן ביצוע דדליפט נובעות מטכניקה לקויה או אולי ממגבלות אחרות?,דעות?

גם לי יש אותה בעיה בדד ליפט, ואני עושה SS

• פותח/ת השרשור
בקרוב אני יקנה עוד 2 פלטות של 20 קילו,כרגע מטעמי נוחות בלבד,יקח לי קצת זמן להגיע ל190 קילו בתרגיל כולשהו 😃,ביתריסת איך אתה מתמודד עם הבעיה?
כשיעבור הגב אני יצלם סרטון מהפאלפון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון שבועי:22.6.2009

אוקיי הנה עבר לו שבוע של מסה,עוד שבוע אני נשקל נראה אם יש שינוי במשקל הגוף,בנתיים מרוצה מאוד.

סקוואט-92 קילו ל6 חזרות
דאמבלס חזה עליון-33 קילו כל יד ל8 חזרות
בנצ' פרס-86 קילו ל8 חזרות
מקבילים עם 10 ק"ג, 10 חזרות
מתח עם 20 ק"ג ל8 חזרות
================================================================
לגבי דדלפט אחרי ערעורים רבים החלטתי לוותר על התרגיל הזה,הוא עשה לי בעיות עבר ובהווה,עדיין גב התחתון קצת כואב בזמן קיפוף לריצפה,השבוע זה הגביל אותי לעבודה של פטישים ומתח בלבד לגב,תרגיל הבנט הבר הולך להחליף את הדדלפט.
================================================================

לגבי השבוע הנוכחי:
לקחתי יום חופש מאימון רגלים גב (בגלל שהכאב בגב התחתון לא עבר לגמרה) יצא לי לנוח יומיים.
להיום (שני) יש לי אימון חזה וכתפיים,חשבתי השבוע לתת אימונים של סיבולת,למה? תמיד רציתי לעשות,וגם כדי לא לתת עומס לגב התחתון (עם משקלים פסיכים),ובעקר כי קצת משעמם לי ובא לי גיוון של מספר גבוהה של חזרות.

אפשר לקבל קצת דגשים לגבי אימונים של סיבולת?,נגיד כמה צריך לנוח בין סט לסט?,כמה חזרות לעשות לשריר גדול (15?) או קטן(20?) וכמה משקל להוריד?,כמה זמן צריך לקחת אימון שלם?

נערך לאחרונה:
סובל בשקט..עוד חודש אני מסיים את התוכנית וזהו אני לא חוזר כנראה לעשות יותר דד ליפט..
דרך אגב הסקוואט שלך חלש לעומת שאר התרגילים לא?

• פותח/ת השרשור
סובל בשקט..עוד חודש אני מסיים את התוכנית וזהו אני לא חוזר כנראה לעשות יותר דד ליפט..
דרך אגב הסקוואט שלך חלש לעומת שאר התרגילים לא?
כן כרגע הוא די מפגר,אבל אני מתקדם מאימון לאימון.
אני אשמח אם מישהו יגיב לשאלות

• פותח/ת השרשור
עדכון שבועי 28.6.2009

אוקי,כאב הגב התחתון עבר אחרי שבועיים,תרגיל הדדליפט הוחלף הבבנט אובר.
עוד שבוע בדיוק אני נשקל ויעדכן.

לגבי השבוע:
עשיתי 2 אימני סיבולת תווח חזרות גבוהה בין 12-18,ועוד 2 אימוני כוח רגילים שלא הצלחתי לעלות במשקלים והם נשארו בדיוק כמו בשבוע שעבר,השבוע ננסה יותר.

🤪

• פותח/ת השרשור
אני עבר תקופה מסריחה..
לא מתאושש טוב מאימונים,בקושי מצליח לסיים אימון,בקושי מתמודד עם המישקלים.
בזמן האחרון אני לא ישן טוב בלילה מתעורר וחוזר לישון,הדבר היחיד שפרפקט אצלי זה התזונה אוכל ולא מפספס כלום מהתפריט,חשבתי לקחת 3 ימים חופש,מה דעתכם?

אם אתה מרגיש שאתה לא יכול להתאמן עדיף שתנוח מאשר סתם לעשות לעצמך נזק .

אני עבר תקופה מסריחה..
לא מתאושש טוב מאימונים,בקושי מצליח לסיים אימון,בקושי מתמודד עם המישקלים.
בזמן האחרון אני לא ישן טוב בלילה מתעורר וחוזר לישון,הדבר היחיד שפרפקט אצלי זה התזונה אוכל ולא מפספס כלום מהתפריט,חשבתי לקחת 3 ימים חופש,מה דעתכם?

אולי אימון יתר?
קח שבוע מנוחה אם אתה מרגיש שאתה צריך.

• פותח/ת השרשור
יש מצב לא פספסתי אימונים בחצי שנה-שנה אחרונה, לא ממש לקחתי "שבוע מנוחה"
זה מה שאני יעשה אני יקח כמה ימים שאני צריך,זה יהיה בסדר לעושת קצת אירובי ?

נערך לאחרונה:
אם לא עשית מנוחה חצי שנה אז קח שבוע עד 10 יום מנוחה אל תפחד מזה 3 ימים לא יספיקו לך

אם באמת לא פיספסת אף אימון בחצי שנה האחרונה כדאי שתיקח שבוע מנוחה. תאמין לי שזה לא יזיק.

• פותח/ת השרשור
אני ישתגע 10 יום בלי פעילות גופנית,אגב כשחוזרים להתאמן לאחר אפסקה כזאת המישקלים באימון יורדים דרסטית?

אני ישתגע 10 יום בלי פעילות גופנית,אגב כשחוזרים להתאמן לאחר אפסקה כזאת המישקלים באימון יורדים דרסטית?
צא מהסרט, תאכל כמו שצריך ותקפיד על לישון, אני יודע שזה קשה אבל זה מאוד חשוב.
תראה איך אתה מרגיש אחרי שבוע ותן ירידה של 10% במשקלים, תוך שבוע תחזיר את זה ממילא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית