הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע עזרה בזיהוי קלן

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
קלן עם צורה של משולש עליו באמצע, מישהו יודע איזה חברה זאת ומה היא שווה ?
וורמודה או משהו בסגנון ?
תודה רבה לעוזרים ! 😃

חח יגבר..התכוונתי ללמה לא לעבור את ה120 מק״ג, כי בפורטל רשום גם 160 ואני מכיר אנשים שהגיעו אפילו ל200..
כי אתה קטנצ'יק... 😉
עשית 120מק"ג ולא השפיע?...
בתרופות רבות יש קשר הדוק בין משקל הגוף למינון. יש הרבה שחווים יותר כאבי ראש ורעידות במינונים גבוהים למשל. ובכלל, למה להעלות מינון אם לא צריך?
אתה רוצה להרגיש יותר, תוסיף קטוטיפן ותמשוך. התוצאות הכי טובות מתקבלות לקראת סוף שלושה שבועות גם ככה. תהיה סחוט כמו סמרטוט...😉
וכל זה בלי לעבור את ה-120מק"ג.

• פותח/ת השרשור
כי אתה קטנצ'יק... 😉
עשית 120מק"ג ולא השפיע?...
בתרופות רבות יש קשר הדוק בין משקל הגוף למינון. יש הרבה שחווים יותר כאבי ראש ורעידות במינונים גבוהים למשל. ובכלל, למה להעלות מינון אם לא צריך?
אתה רוצה להרגיש יותר, תוסיף קטוטיפן ותמשוך. התוצאות הכי טובות מתקבלות לקראת סוף שלושה שבועות גם ככה. תהיה סחוט כמו סמרטוט...😉
וכל זה בלי לעבור את ה-120מק"ג.

תודה רבה על כל התשובות המפורטות !
זה הסייקל שלי:
שבוע ראשון- 40 מק״ג.
שבוע שני- 80 מק״ג.
שבוע שלישי- 120 מק״ג.

זה סבבה לדעתך ? למרות שאני כבר ביום ה4 על 40 מק״ג וכבר בקושי מרגיש, אבל לא רוצה להעלות סתם ל80 ולהגיע למצב שבוע הבא שגם ה80 לא משפיע עלי דיי מהר..

תודה רבה על כל התשובות המפורטות !
זה הסייקל שלי:
שבוע ראשון- 40 מק״ג.
שבוע שני- 80 מק״ג.
שבוע שלישי- 120 מק״ג.

זה סבבה לדעתך ? למרות שאני כבר ביום ה4 על 40 מק״ג וכבר בקושי מרגיש, אבל לא רוצה להעלות סתם ל80 ולהגיע למצב שבוע הבא שגם ה80 לא משפיע עלי דיי מהר..
אתה לא צריך להריץ שבוע. תעשה 20-120 בקפיצות של 30מק"ג ביום והישאר על 120מק"ג.
אפשר בחזרתיות של 2w on 2w off.

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך להריץ שבוע. תעשה 20-120 בקפיצות של 30מק"ג ביום והישאר על 120מק"ג.
אפשר בחזרתיות של 2w on 2w off.

כן, אבל אני עושה את זה 3 שבועות בכוונה..אחרי הסייקל הזה אני נכנס לשבועיים ניטרלי ואז מתחיל מסה. בגלל זה אני מושך את זה ל3 שבועות ולא שבועיים, כי אני ישר מסיים את החיטוב כשאני מסיים את הסייקל.
ולא הבנתי כלכך את איך שרצית לחלק את זה, אשמח אם תסביר לי שוב.
ורציתי להגיד תודה על כל הזרה עד עכשיו אחי, עזרת לי המון !

כן, אבל אני עושה את זה 3 שבועות בכוונה..אחרי הסייקל הזה אני נכנס לשבועיים ניטרלי ואז מתחיל מסה. בגלל זה אני מושך את זה ל3 שבועות ולא שבועיים, כי אני ישר מסיים את החיטוב כשאני מסיים את הסייקל.
ולא הבנתי כלכך את איך שרצית לחלק את זה, אשמח אם תסביר לי שוב.
ורציתי להגיד תודה על כל הזרה עד עכשיו אחי, עזרת לי המון !
אני כעיקרון מעדיף לעלות הדרגתית מ-20מק"ג עד 120מק"ג בקפיצות של 20מק"ג ליום ולמשוך שם עד סוף הסייקל.
אתה כיוונת יותר לסייקל לדוגמא בנעוצים אך בכדי למשוך לשלושה שבועות אתה נשאר על 40-80-120 שבוע - נראה לי קצת לא יעיל להישאר שבוע על 40מק"ג.
העלייה ההדרגתית טובה גם מבחינת ה"התרגלות" של הגוף לקלן (עם קלן זה קורה מאוד מהר).

• פותח/ת השרשור
אני כעיקרון מעדיף לעלות הדרגתית מ-20מק"ג עד 120מק"ג בקפיצות של 20מק"ג ליום ולמשוך שם עד סוף הסייקל.
אתה כיוונת יותר לסייקל לדוגמא בנעוצים אך בכדי למשוך לשלושה שבועות אתה נשאר על 40-80-120 שבוע - נראה לי קצת לא יעיל להישאר שבוע על 40מק"ג.
העלייה ההדרגתית טובה גם מבחינת ה"התרגלות" של הגוף לקלן (עם קלן זה קורה מאוד מהר).

כן, אבל הבעיה שלי היא שהקלן הוא של וורמודג׳ה..זאת אומרת כדורים של 40 מק״ג ולא 20, ככה שאני לא יכול לעשות כאלה קפיצות של 20 אלא רק 40 ://

כן, אבל הבעיה שלי היא שהקלן הוא של וורמודג׳ה..זאת אומרת כדורים של 40 מק״ג ולא 20, ככה שאני לא יכול לעשות כאלה קפיצות של 20 אלא רק 40 ://
תחתוך באמצע או שתעשה 40-40-80-80-... וכו'.
תהיה יצירתי, פשוט אין טעם שתיתקע שבוע על 40מק"ג.
יש פרוטוקול עולה ל-120מק"ג ויורד בחזרה, אולי יתאים לך יותר עם הכמויות. אל תשכח שזמן מחצית החיים הוא 36 שעות כך שלא תהיה בעיית רמות בדם משמעותית בפרטוקול כזה.

• פותח/ת השרשור
תחתוך באמצע או שתעשה 40-40-80-80-... וכו'.
תהיה יצירתי, פשוט אין טעם שתיתקע שבוע על 40מק"ג.
יש פרוטוקול עולה ל-120מק"ג ויורד בחזרה, אולי יתאים לך יותר עם הכמויות. אל תשכח שזמן מחצית החיים הוא 36 שעות כך שלא תהיה בעיית רמות בדם משמעותית בפרטוקול כזה.

טוב כנראה שזה יתפוס רק בחיטוב הבא..כבר יום חמישי היום ואני מסיים היום את השבוע של ה40 מק״ג (מחר מתחיל העמסה מהערב עד מוצאי שבת).
השאלה היא האם כדאי לעשות שבוע הבא רוטציות כאלה עם המינון הגבוהה (לעשות 80-80-120-120) ?

טוב כנראה שזה יתפוס רק בחיטוב הבא..כבר יום חמישי היום ואני מסיים היום את השבוע של ה40 מק״ג (מחר מתחיל העמסה מהערב עד מוצאי שבת).
השאלה היא האם כדאי לעשות שבוע הבא רוטציות כאלה עם המינון הגבוהה (לעשות 80-80-120-120) ?

אפשרי כן , לא עלולה להיות עם כך בעיה כלשהי.

אז זה יוצא שאני יהיה שבוע וחצי על 120 מק״ג..הבנתי נכון ?
אני סיפרתי לך על פרוטוקול של פירמידה עולה יורדת - אז לא הבנת נכון.
תבדיל בין שני מצבים "יקרה לי משהו" ו-"מה זה יתן לי". האחרון עוסק בתוצאות והראשון בתופעות לוואי.
לקלן מתרגלים מהר אז ללא קטוטיפן היעילות בשימוש מאותו המינון תרד - זה תוצאות.
בנוסף, קלן משבית את רצפטורי הבטא אז למשוך על 120מק"ג לתקופה ארוכה משבית יותר - זה תופעות לוואי.
בכל סייקל/טיפול תרופתי מנסים להגיע ליחס תוצאות לתופעות לוואי גבוה ככל שניתן. שניים מהפרמטרים בעלי המשקל המשמעותי יותר הם המינון ומשך השימוש. כאשר ניתנת המלצה היא מבוססת על ניסיון למקסם את היחס - סטטיסטית.
משכת את משך השימוש והעלית מינונים ובמובן הסטטיסטי הרעת את היחס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית