הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים שבועי לקראת בראור

henhen10

משתמש מתחיל
83
13
נק' מוניטין:
21
83
13
קצת עליי:
אני בת 19, גובה 168 ס"מ בערך, משקל 57 קילוגרם.
המטרה שלי היא לשפר את התוצאות שלי לקראת הבראור. אני ככה"נ אצא לקצונה בסוף ינואר.
משמע עד ההכנה לקצונה שמתחילה ב21 בינואר אני צריכה לשפר את הבראור.

כרגע לפי מדידות שלי התוצאות הן כאלה:
ריצת 2000 ב11:54 דק'. 86 כפיפות בטן ו10 שכיבות שמיכה עד 90 מעלות.
יוצא סה"כ של 57 נק' בבראור.

בסוף בה"ד 1 אני צריכה להוציא כ70 נק'. תלוי אם אהיה במעוז או בנחשון - אני שואפת להגיע לנחשון.
כמו כן, חשוב לציין כי מתחתי את הגיד בברך שלי לפני מספר חודשים. כרגע אני בטיפול פיזיותרפי ואכן מצב הברך שלי יותר טוב עכשיו.
על כן, צימצתי את הריצות שלי מ3 פעמים בשבוע(כמו שמומלץ) לפעמיים בשבוע על מנת לא להעמיס יתר על המידה על הברך.

תכנית האימונים שלי לשבוע הקרוב:
ראשון -
ידיים: 15 שכיבות שמיכה רחב, 15 שכיבות שמיכה ברוחב כתפיים, 10 שכיבות שמיכה ביהלום.
3 סטים של 15 חזרות של סקוואטים.
3 סטים של 15 חזרות של כפיפות ברכיים במכשיר בחדר כושר.
שני -
בטן: 7 דק ברצף שכל דקה אני עושה 1. כפיפות בטן 30 מעלות 2. פינגווין 3. אופניים 4.אלכסון לרגל ימין 5.אלכסון לרגל שמאל
6.כיפוף רגליים לבטן 7. סטטי
3 סטים של 15 חזרות של סקוואט על רגל
3 סטים של 15 חזרות של מכרעים
שלישי/רביעי - (יום אחד מנוחה וביום האחר את הרשום מטה, לא בטוחה עדיין מתי)
ריצה קלה של 15 דק רצוף במהירות 8 קמ"ש על הליכון
יד אחורית:
3 סטים של 15 חזרות של פישוק הידיים במכשיר בחד"כ.
3 סטים של 15 חזרות של פרסים על כיסא.
3 סטים של 15 חזרות של סמי שכיבות שמיכה עם הראש עד למטה על שולחן או משהו.
חמישי -
הליכה של 6 ק"מ בקצב איטי.
3 סטים של 15 חזרות של סקוואט
בטן: 86 כפיפות בטן 30 מעלות, 50 כפיפות בטן 30 מעלות ואחרי זה שוב 50. עם הפסקה של דקה בין לבין.
שישי -
3 סטים של 15 חזרות של מכרעים
3 סטים של 15 חזרות של תרגיל לכתפיים עם משקולות - הרחקת כתפיים.
3 סטים של 15 חזרות של חזה. תרגיל עם משקולות.
3 סטים של מקסימום ידיים שכיבות שמיכה.
שבת -
5 חזרות של 500 מטר ב2:30 דק' עם הפסקה של 3-5 דק בין לבין (עד שהדופק יורד ל100-120)

מה אתם אומרים?

נ.ב מבחינת תזונה אני שואפת להישאר על מאזן קלורי חיובי/ניטרלי.
ארוחת בוקר 9:30 - 2 פרוסות לחם עם קוטג' 5% ועגבנייה.
ארוחת צהריים 12:00 - חזה עוף/שניצל/קציצות/מנה בשרית שיש בחדר אוכל + ירקות
ארוחת ביניים 16:00 - פרי
ארוחת לפני אימון 18:00 - 2 תמרים
ארוחת ערב 20:00 - סלט עם טונה/ביצים/גבינה לבנה סקי/אבוקדו/קוטג'/טחינה

קשה לי לשלב פחמימות כי אני לא אוהבת את מה שיש בחדר אוכל וזה גם מלא בשמן, אני מביאה מהבית דברים אבל אין לי כח להכין.
האם זה עד כדי כך הכרחי?

סוף סוף לוג טיפה שונה, אין לך אפשרות לחד"כ/משקולות במקום?

• פותח/ת השרשור
יש חדר כושר בבסיס. יש מכשירים ויש משקולות. לדעתך אפשר לשלב אותם יותר טוב?

• פותח/ת השרשור
FBW פעמיים בשלב ושלוש-ארבע אימוני WODֹ יעשו לדעתי את העבודה 😃

ובעברית? חחחח
מה זה התרגילים האלה ואיך עושים אותם ומשלבים אותם בתכנית שלי? אתמול התאמנתי כפי שרשום ליום ראשון. לא היה לי קשה בכלל ... סיימתי תוך חצי שעה את האימון אחרי שה עשיתי מתיחות.

מבחינת התזונה: אכלתי בבוקר 7:30 יוגורט 1.5% עם קורנפלקס. צהריים ב15:00 שתיים שניצל טבעול ומקלות אורז עם סלט. ביניים 18:00 תפוח לפני האימון 20:50 שני תמרים. 21:00 אימון . 21:50 ארוחת ערב סלט עם טחינה.

דרך אגב אשמח אם מישהו יעזור לי להבין מה זה fbw ומ זה wod ואיך עושים אותם. האם זה טוב על מנת לשפר בראור?

תודה מראש!

ובעברית? חחחח
מה זה התרגילים האלה ואיך עושים אותם ומשלבים אותם בתכנית שלי? אתמול התאמנתי כפי שרשום ליום ראשון. לא היה לי קשה בכלל ... סיימתי תוך חצי שעה את האימון אחרי שה עשיתי מתיחות.

מבחינת התזונה: אכלתי בבוקר 7:30 יוגורט 1.5% עם קורנפלקס. צהריים ב15:00 שתיים שניצל טבעול ומקלות אורז עם סלט. ביניים 18:00 תפוח לפני האימון 20:50 שני תמרים. 21:00 אימון . 21:50 ארוחת ערב סלט עם טחינה.

דרך אגב אשמח אם מישהו יעזור לי להבין מה זה fbw ומ זה wod ואיך עושים אותם. האם זה טוב על מנת לשפר בראור?

תודה מראש!
fbw זה תוכנית אימונים שעובדת על כל הגוף.
וWOD זה אימון קרוספיט.

• פותח/ת השרשור
תוכל בבקשה להפנות אותי לתכניות כאלו? או לתת לי מספר תרגילים שאוכל לעשות? אני לא מוצאת כלום באתר...

היום התאמנתי כפי שציינתי שאתאמן ביום שני.
מבחינת תזונה: בוקר 8:30 שוקו חם ומעדן בריאות(מוזלי) מארומה
צהריים: לא אכלתי כל כך, קצת פירות וב16:00 אכלתי קופסה קטנה של פיטנס שוקולד.
לפני האימון 18:00 תמר ואפונה וגזר 18:15 אימון
19:30 ארוחת ערב - סלט עם תירס וצפתית. 3 פריכיות ו2 כפות קוטג'.

דרך אגב היום הידיים ממש כואבות לי בגלל השכיבות סמיכה מאתמול 😃

תוכל בבקשה להפנות אותי לתכניות כאלו? או לתת לי מספר תרגילים שאוכל לעשות? אני לא מוצאת כלום באתר...

היום התאמנתי כפי שציינתי שאתאמן ביום שני.
מבחינת תזונה: בוקר 8:30 שוקו חם ומעדן בריאות(מוזלי) מארומה
צהריים: לא אכלתי כל כך, קצת פירות וב16:00 אכלתי קופסה קטנה של פיטנס שוקולד.
לפני האימון 18:00 תמר ואפונה וגזר 18:15 אימון
19:30 ארוחת ערב - סלט עם תירס וצפתית. 3 פריכיות ו2 כפות קוטג'.

דרך אגב היום הידיים ממש כואבות לי בגלל השכיבות סמיכה מאתמול 😃
כעיקרון יש את SS שהיא תוכנית טובה אבל לא מתאימה לכולם, ולדעתי בכלל לא לנשים. זאתי FBW קלאסית.

עכשיו כל אימון תתאמני על 4 ההרמות החשובות + מתח, שכיבות שמיכה בטן ונערף.
תעשי סקוואט, בנץ פרס ופרס עם דאמבלים עד שתהיי מספיק חזקה ותוכלי לעבור למוט, דדליפט לדעתי את כבר יכולה לעשות עם מוט(צריך אבל לחפש בשבילך הגבהה עד שתגיעי ל60 קילו.
סקוואט 3X6 עם דאמבלים, תעלי כל אימון קילו או קילו וחצ יכל יד- שתגיעי ל7-8 קילו תעברי למוט חופשי.
בנץ פרס 3X5 עם דאמבלים, כנ"ל, אם קשה אז חצי קילו זה גם אפשרי.
פרס 3X6 כמו בנץ פרס.
דדליפט-מוט ריק, תחפשי מדרגות פיליאטיס אם יש לך במכון.

טכניקות אני אחפש לך אם אינך יודעת לבצע את התרגילים, כמובןה שאם את יכולה תעלי סרטונים שלך מבצעת את הטכניקות הנ"ל.

בינתיים תמשיכי אם עוד' שני ריצות בשבוע וכפיפות בטן שכיבות שמיכה וכל זה. בנוסף לשני אימונים בחד"כ.

• פותח/ת השרשור
ואו מעולה! ותודה רבה על ההשקעה והאכפתיות 😃

אתה בעצם אומר לעשות שני אימונים בשבוע של fbw כמו שכתבת, שני אימוני ריצה ופעמיים אימוני כח לסמיכה ולבטן?
או לשלב את האימון שכתבת עם הבטן והסמיכה או הריצה?

אני אשלב זאת בלוג של שבוע הבא. דרך אגב אשמח מאוד אם תמצא סרטונים שמדריכים איך לעשות כל תרגיל על מנת שאוכל לבצעו נכון.

האם לדעתך תרגילים אלו ישפרו את התוצאות בבראור?

ושוב תודה רבה!

נב ומבחינת תזונה מה כדאי לאכול לפני אימון שכזה?

ואו מעולה! ותודה רבה על ההשקעה והאכפתיות 😃

אתה בעצם אומר לעשות שני אימונים בשבוע של fbw כמו שכתבת, שני אימוני ריצה ופעמיים אימוני כח לסמיכה ולבטן?
או לשלב את האימון שכתבת עם הבטן והסמיכה או הריצה?

אני אשלב זאת בלוג של שבוע הבא. דרך אגב אשמח מאוד אם תמצא סרטונים שמדריכים איך לעשות כל תרגיל על מנת שאוכל לבצעו נכון.

האם לדעתך תרגילים אלו ישפרו את התוצאות בבראור?

ושוב תודה רבה!

נב ומבחינת תזונה מה כדאי לאכול לפני אימון שכזה?
אני מאמין שזה יעזור לך.
2 אימוני ריצה שבסופם פקלים.
שני אימוני משקולות FBW.
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
תקראי פלוסתראי תסרטונים של הדדליפט(זה מה שחשוב ביינתים)של הסקוואט ושל הבנץ והפרס.
אם את מספיק חזקה תתחילי לעבוד על הטכניקה עם מוט אולימפי(20 קילו) אם אין או ויש ויש גם במשקל 12 קילו, 10 קילו זה גם טוב

• פותח/ת השרשור
נשמע מעולה ני אכניס לי את זה לאימונים שבוע הבא. עכשיו אמרת יומיים אימוני ריצה שאחריהם אעשה פקלים- הכוונה למקסימום שכיבות סמיכה או גם לבטן?
ובשני אימוני הריצה אעשה פעם אחת הפגות ובפעם השנייה ריצה קלה במשך 15 דק זה בסדר?

מה גם שיוצא לי רק 4 אימונים בשבוע זה נראה לך מספיק? יש צורך לשלב את הfbw עם אירובי אולי? על מה האימון הזה עובד? ובשאר שלושת הימים שבשבוע לנוח? אן לעשות קצת בטן וזה? ואם צריך לנוח אז כמה ימי מנוחה בין האימונים ובין איזה אימונים? נגיד ריצה , כח, ריצה ואז שוב כח?

סליחה על כל החפירות ובאמת תודה על הכל!

ועדכון לגבי היום:
קמתי ברבע לחמש הבוקר כי היו לי מבדקים והייתי צריכה להגיע לתל השןמר ממש מוקדם אז אכלתי ארוחה נוספת.
ארוחת בוקר 5:20 שיבולת שועל עם חמוציות.
ארוחת בוקר #2 10:40 שתי פרוסות לחם קל עם קוטג.
ארוחת ביניים 13:16 תפוח
ארוחת צהריים 16:00 לחמניה קלה עם חביתה ועגבנייה.
ארוחה לפני אימון 17:30 3 תמרים וקצת חמוציות.
נשנוש 18:00 חצי כוס גרנולה .
אימון ב19:00 כפי שרשמתי.
ארוחת ערב 21:00 סלט עם אבוקדו וטחינה.
מחר מנוחה 😃

1. לגביי אימוני ריצה- זה בסדר גמור, שימי לב שאת משנה את הנוסח שלהם מפעם לפעם. אם תעשי אותו הדבר כל הזמן זה מאבד מהאפקט.
2. 4 אימונים של מה?משקולות?או משקולות+אירובי?
3.FBW=Full Body Workout-כשמו הוא, עובד על כל הגוף
4.ברור שיש צורך לשלב עם אירובי. הבנתי שהמטרה שלך זה להשתפר לקראת הבראור של הקצונה?את צריכה כוח וסיבולת.

נשמע מעולה ני אכניס לי את זה לאימונים שבוע הבא. עכשיו אמרת יומיים אימוני ריצה שאחריהם אעשה פקלים- הכוונה למקסימום שכיבות סמיכה או גם לבטן?
ובשני אימוני הריצה אעשה פעם אחת הפגות ובפעם השנייה ריצה קלה במשך 15 דק זה בסדר?

מה גם שיוצא לי רק 4 אימונים בשבוע זה נראה לך מספיק? יש צורך לשלב את הfbw עם אירובי אולי? על מה האימון הזה עובד? ובשאר שלושת הימים שבשבוע לנוח? אן לעשות קצת בטן וזה? ואם צריך לנוח אז כמה ימי מנוחה בין האימונים ובין איזה אימונים? נגיד ריצה , כח, ריצה ואז שוב כח?

סליחה על כל החפירות ובאמת תודה על הכל!

ועדכון לגבי היום:
קמתי ברבע לחמש הבוקר כי היו לי מבדקים והייתי צריכה להגיע לתל השןמר ממש מוקדם אז אכלתי ארוחה נוספת.
ארוחת בוקר 5:20 שיבולת שועל עם חמוציות.
ארוחת בוקר #2 10:40 שתי פרוסות לחם קל עם קוטג.
ארוחת ביניים 13:16 תפוח
ארוחת צהריים 16:00 לחמניה קלה עם חביתה ועגבנייה.
ארוחה לפני אימון 17:30 3 תמרים וקצת חמוציות.
נשנוש 18:00 חצי כוס גרנולה .
אימון ב19:00 כפי שרשמתי.
ארוחת ערב 21:00 סלט עם אבוקדו וטחינה.
מחר מנוחה 😃
תעשי 3Xf בטן, שכיבות שמיכה, 4 אימונים בשבוע זה די והותר.
את יכולה גם לעשות בטן כל אימון. 4 פעמיים בשבוע. פעמיים בחד"כ ופעמיים באימוני ריצה+פקלים.
איזה ימים את רוצה להתאמן בחד"כ?
דרך אגב, אולי במקום כל מה שהצעתי תעבדי על התוכנית ריצה שבקילוגרם.
http://www.kilogram.co.il/3670/אימוני-ריצה-עם-אימוני-כוח/
http://www.kilogram.co.il/3257/תוכנית-אימונים-לריצת-2000-מטר/
http://www.kilogram.co.il/3126/מבוא-לריצה-והכנה-לצבא/
תקראי תמאמרים האלו+פתחי אשכול בפורום נשים, דרך אגב היייתי אולי נרשם לחודש לייעוץ אישי, אני אישית עשיתי ולמדתי הרבה מאוד!!

• פותח/ת השרשור
1. לגביי אימוני ריצה- זה בסדר גמור, שימי לב שאת משנה את הנוסח שלהם מפעם לפעם. אם תעשי אותו הדבר כל הזמן זה מאבד מהאפקט.
2. 4 אימונים של מה?משקולות?או משקולות+אירובי?
3.FBW=Full Body Workout-כשמו הוא, עובד על כל הגוף
4.ברור שיש צורך לשלב עם אירובי. הבנתי שהמטרה שלך זה להשתפר לקראת הבראור של הקצונה?את צריכה כוח וסיבולת.

קודם כל תודה רבה שאתה מגיב 😃
התכוונתי 4 אימונים שמתוכם 2 אימוני ריצה ו2 אימוני כח/fbw כמו שרוד המליץ לי.
המטרה הסופית שלי היא להשתפר לקראת הבראור אבל זה נראה לי לא נכון ואולי גם קצת לא בריא רק לרוץ ורק לעשות כפיפות בטן ורק שכיבות סמיכה כמו שצריך כמו בבראור כי בסופו של דבר צריך לחזק את השרירים הפועלים בתרגילים אלו ואף את שאר השרירים בגוף. על כן אני מתייעצת איתכם. יש לך המלצות נוספות בשבילי?

תעשי 3Xf בטן, שכיבות שמיכה, 4 אימונים בשבוע זה די והותר.
את יכולה גם לעשות בטן כל אימון. 4 פעמיים בשבוע. פעמיים בחד"כ ופעמיים באימוני ריצה+פקלים.
איזה ימים את רוצה להתאמן בחד"כ?
דרך אגב, אולי במקום כל מה שהצעתי תעבדי על התוכנית ריצה שבקילוגרם.
http://www.kilogram.co.il/3670/אימוני-ריצה-עם-אימוני-כוח/
http://www.kilogram.co.il/3257/תוכנית-אימונים-לריצת-2000-מטר/
http://www.kilogram.co.il/3126/מבוא-לריצה-והכנה-לצבא/
תקראי תמאמרים האלו+פתחי אשכול בפורום נשים, דרך אגב היייתי אולי נרשם לחודש לייעוץ אישי, אני אישית עשיתי ולמדתי הרבה מאוד!!

אנסה את מה שהמלצת לי שבוע הבא.
אין לי מספיק זמן לקראת ההכנה לקצונה - יש לי רק חודש וחצי... זה מתחיל ב21 בינואר. על כן חיפשתי פתרון ואימונים אחרים.

היום נחתי - הכי כיף במזג אוויר שכזה 😃
אבל לצערי גם הגזמתי קצת עם האוכל:
ארוחת בוקר 8:00 חצי כוס קורנפלקס מסוכר, שתי פרוסות לחם קל עם חצי גבי קוטג
צהריים 12:00 שתי חתיכות משולש עוף
שתי כפות גדולות אורז
כף עדשים עם שמן זית
עגבנייה
אגס
שניצלון
נשנוש 18:00 כוס קורנפלקס מסוכר
21:00 סלט עם טונה וגבינה לבנה של סקי

המטרה הסופית שלי היא להשתפר לקראת הבראור אבל זה נראה לי לא נכון ואולי גם קצת לא בריא רק לרוץ ורק לעשות כפיפות בטן ורק שכיבות סמיכה כמו שצריך כמו בבראור כי בסופו של דבר צריך לחזק את השרירים הפועלים בתרגילים אלו ואף את שאר השרירים בגוף. על כן אני מתייעצת איתכם. יש לך המלצות נוספות בשבילי?

אנסה את מה שהמלצת לי שבוע הבא.
אין לי מספיק זמן לקראת ההכנה לקצונה - יש לי רק חודש וחצי... זה מתחיל ב21 בינואר. על כן חיפשתי פתרון ואימונים אחרים.

היום נחתי - הכי כיף במזג אוויר שכזה 😃
אבל לצערי גם הגזמתי קצת עם האוכל:
ארוחת בוקר 8:00 חצי כוס קורנפלקס מסוכר, שתי פרוסות לחם קל עם חצי גבי קוטג
צהריים 12:00 שתי חתיכות משולש עוף
שתי כפות גדולות אורז
כף עדשים עם שמן זית
עגבנייה
אגס
שניצלון
נשנוש 18:00 כוס קורנפלקס מסוכר
21:00 סלט עם טונה וגבינה לבנה של סקי
הכי חשוב זה להיות פתוח תמיד להצעות של אחרים. אני לא חכם במיוחד אני נשען בעיקר על מקורות בפורום כמו משה, הנחש המעשן, ביסט אנד ציסט ועוד.
אם את קוראת מאמר אז כדאי מאוד להצליב אותו עם מקום אחר אלא אם את קוראת בקילוגרם ואני מניח ש99% מהמקרים הם מוצלחים.

קודם כל, אני מסכים עם הקביעה שלך- לעשות רק בטן ורק שכיבות סמיכה לא יתן לך הרבה.
לגביי האימונים שלך- תשמעי, לא מכיר את הגוף שלך. בזמנו כשהייתי מתאמן לשייטת בזמן הצבא הייתי מתאמן 5 ריצות בשבוע ו3 פעמים משקולות בשבוע. זה מאוד אינדיבידואלי. לדעתי, תכווני ל3 ריצות בשבוע. כאשר יש לך 2 ריצות בשבוע שהם נפח(תעשי את זה על זמן או על קילומטרז',איך שיותר נוח לך)ופעם אחת בשבוע של פארטלק או אינטרוואלים(פעם זה פעם זה). חודש וחצי זה מספיק זמן כדי לשפר ריצה, סה"כ יכולת אירובית משתפרת די מהר.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אני תמיד פתוחה להצעות ותרגילים ואימונים חדשים 😃
בגלל זה אני כותבת פה ושואלת לדעתכם חחח

בעיקרון אני מנסה לגוון כמה שיותר אבל עכשיו בכלל לא פשוט עם המזג אוויר.

VOSEGUS - אני מסכימה עם מה שאתה אומר גם לי המליצו לעשות 3 ריצות בשבוע הבעיה היא שיש לי קצת כאבי ברכיים ולכן יש לי טיפולי פיזיותרפיה.
מה גם שבריצה האחרונה שלי על ההליכון כאבה לי הברך. אילו אימוני משקולות היית עושה? איזה תרגילים.? אשמח אם תוכל להמליץ לי בנושא...
ומה זה פארטלק?

RUD - אני חושבת להתאמן בחד"כ בין הימים ראשון לרביעי כשאני בבסיס. אז איך כדאי לי לחלק את האימונים במהלך השבוע?

ומה אתה אומר על האימונים עד עכשיו? מספיק? טוב? לא טוב?

אני תמיד פתוחה להצעות ותרגילים ואימונים חדשים 😃
בגלל זה אני כותבת פה ושואלת לדעתכם חחח

בעיקרון אני מנסה לגוון כמה שיותר אבל עכשיו בכלל לא פשוט עם המזג אוויר.

VOSEGUS - אני מסכימה עם מה שאתה אומר גם לי המליצו לעשות 3 ריצות בשבוע הבעיה היא שיש לי קצת כאבי ברכיים ולכן יש לי טיפולי פיזיותרפיה.
מה גם שבריצה האחרונה שלי על ההליכון כאבה לי הברך. אילו אימוני משקולות היית עושה? איזה תרגילים.? אשמח אם תוכל להמליץ לי בנושא...
ומה זה פארטלק?

RUD - אני חושבת להתאמן בחד"כ בין הימים ראשון לרביעי כשאני בבסיס. אז איך כדאי לי לחלק את האימונים במהלך השבוע?

ומה אתה אומר על האימונים עד עכשיו? מספיק? טוב? לא טוב?
הייתי עושה לינארית, זו תוכנית אימונים יש עליה פירוט בפורטל
מבחינת ריצות הייתי עושה חמש ריצות בשבוע-
יום ראשון ריצת שחרור(5 ק"מ), יום שני ריצה מיוחד, יום שלישי מנוחה, יום רביעי ריצת שחרור(5 ק"מ), יום חמישי ריצה מיוחד(מדי פעם בשישי), ושבת ריצת נפח(חצי מרתון או 12 ק"מ במסלול פתלתל)
ריצה מיוחד=
פארטלק-משחקי קצב. אתן לך דוגמא- חצי דקה ריצה בקצב קלה, דקה בקצב בינוני, חצי דקה בקצב גבוה. ככה במשך 20 דקות.
אינטרוואלים-משתנה, פעם הייתי עושה לפי אורך(כשגם האורך וגם מספר הסטים היה משתנה)ופעם לפי זמן. תעבדי בצורה דומה בריצות לדעתי. בנפח נמוך יותר כמובן.

• פותח/ת השרשור
וואו היית רץ הרבההה!!
אני לא מסוגלת לרוץ כל כך הרבה פעמים בשבוע...בגלל הכאבים בברכיים - הם נוצרו לי בגלל שהייתי רצה כל יום 10 קמ 5-6 פעמים בשבוע.
בגלל זה אני מורידה את הנפח ואת כמות הריצות בשבוע לפעמיים וברגע שארגיש שאני מוכנה אעלה לשלושה...הבעיה היא שריצה על הליכון ממש מזיקה לי כאילו אני ממש מרגישה כאבים אחרי ריצה בהליכון לעומת אחרי ריצה בחוץ שלא ממש מכאיבה לי. מה גם שעכשיו חורף אז זה קצת בעייתי לא לרוץ על הליכון חחחח

אני עכשיו אשלב את ריצת הפארטלק הזאת באימון של שבוע הבא...אבל איך אתה מגדיר קצב קל/בינוני/מהיר.?
ומבחינת אימוני כח מה היית עושה? איזה תרגילים?

בנוגע להיום - יום חורפי במיוחד - ברחתי מהשלג בירושלים לפני שהכבישים נחסמו והגעתי הביתה חחחח
8:00 חצי כוס קורנפלקס מסוכר(הדבר הזה הוא הסיוט בבסיס שלי הוא זמין ותמיד קורץ לי חחח)\
11:00 ארוחת בוקר ברכבת - נייצ'ר וואלי בטעם מייפל וסוכר חום.
13:30 ארוחת ביניים שניצל צ'יפס קטן של מאמא עוף עם כף חומוס ומרק עוף של 10 קל'
15:00 ארוחת צהריים- כף מטבוחה חריפה, כף חומוס, פרוסת לחם קל, שלוש כפות אורז וכבד עוף
18:30 בורקס פטריות - כי בכל זאת צריך לאכול משהו חם בקור הזה חחחחח
19:00 תפוח לפני אימון
19:30 אימון - כמו שרשמתי בפוסט הראשון אבל לא עשיתי הליכה בגלל הגשם...
21:00 ביצה קשה, כף קוטג' 3%, כף קוטג עם שום שמיר וכף גבינה עם בצל.

קצת חרגתי היום אבל לפחות התאמנתי חחחח
עד כמה לדעתכם התזונה משפיעה על השיפור לקראת הבראור? האם עליי להקפיד יותר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית