הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית התחלטית

HenDanino

משתמש פעיל
328
123
נק' מוניטין:
359
328
123
התחלתית**

אז ככה , לא מזמן התחלתי SS וכנראה כתוצאה מתנועה מסוימת לא טובה הרגשתי כאבים בגב והפסקתי קצת להתאמן בשביל לנוח קצת...
אחרי שזה כמעט עבר לגמרי עשיתי מאמץ יתר(לא במכון) ושוב זה נתפס/נפצע (אין לי מושג איך להגדיר את הכאב הזה , אבל אני כמעט בטוח שזה לא היה כאב של אימון...) והפעם זה היה הרבה יותר חמור ממש בקושי יכולתי להזיז את הגב ...

עכשיו ברוך השם נגמר לי הכאבים (אני מרגיש את הכאב אולי ממש ממש קצת לא משהו שממש מפריע לי באימונים... ) , ואני רוצה להתחיל בפאוורליפטינג , אבל לא SS בגלל האחוז שומן המאוד גבוה שלי , ובגלל הפחד מהפווארקלין (אני חושב שהכאבים נגרמו מזה , לפחות כרגע נראה לי נכון להפסיק עם הפאוורקלין) אני צריך תוכנית של חודשיים-3 גג ושיהיה מאזן קלורי + 500 -700 בערך ... אלא אם כן אתם חושבים אחרת ...

תודה רבה לעוזרים 😃

נערך לאחרונה:

מה אתה רוצה להגיד בזה? מודיפציות SS intermediate מהספר?... PPST זה ספר בקיצור..

"שאתה מתחיל אין למה לעשות פאוורקלין(אתה צריך ללמוד 4 מורכבים, תשלוט בטכניקה המורכבת של הדדליפט ואחרי זה תתחיל) הייתי הולך על תוכנית דמוי SS (אולי PPST ) אם מאזן קלורי מתחת לנייטרלי(אלא אם אתה לא ב20 אחוז שומן) ואתה בסביבות ה16-17 אז כמובן שכמובן כמסה, לאחר מכן לינארית(אחרי שצברת משקלים מכובדים שתוכל לעשות איתם את הלינארית בחיטוב) לסיים אותה להתחיל SS ואז טקסס ואנערף."

המודיפציות שיש שם מיודעות כביכול לסוף novice\intermediate
הלינארית היא תוכנית לנראית.. כמו ה SS. היא אמנם בנפח יותר נמוך וכו כו. אבל היא כביכול משחקת על אותו רעיון( אמנם התקדמות שבועית)
טקסס היא תוכנית נפח\עצימות שמכוונת ל intermediate בהתקדמות שבועית. כביכול גרסה יותר מתקדמת, ואמורה לשחק על אותו שלב כמו המודיפציות האלה של SS.בערך.

קראת את PPST?

כ
מה אתה רוצה להגיד בזה? מודיפציות SS intermediate מהספר?... PPST זה ספר בקיצור..

"שאתה מתחיל אין למה לעשות פאוורקלין(אתה צריך ללמוד 4 מורכבים, תשלוט בטכניקה המורכבת של הדדליפט ואחרי זה תתחיל) הייתי הולך על תוכנית דמוי SS (אולי PPST ) אם מאזן קלורי מתחת לנייטרלי(אלא אם אתה לא ב20 אחוז שומן) ואתה בסביבות ה16-17 אז כמובן שכמובן כמסה, לאחר מכן לינארית(אחרי שצברת משקלים מכובדים שתוכל לעשות איתם את הלינארית בחיטוב) לסיים אותה להתחיל SS ואז טקסס ואנערף."

המודיפציות שיש שם מיודעות כביכול לסוף novice\intermediate
הלינארית היא תוכנית לנראית.. כמו ה SS. היא אמנם בנפח יותר נמוך וכו כו. אבל היא כביכול משחקת על אותו רעיון( אמנם התקדמות שבועית)
טקסס היא תוכנית נפח\עצימות שמכוונת ל intermediate בהתקדמות שבועית. כביכול גרסה יותר מתקדמת, ואמורה לשחק על אותו שלב כמו המודיפציות האלה של SS.בערך.

קראת את PPST?
לא לא קראתי. אני בכלל נגד כל הקטע שלחייב לעשות SS, למרות שאני הולך לעשות אותה שוב בקרוב.
אני יותר בדעה הרווחת כמו של משה של התקדמות איטית יותר של פעמיים בשבוע וזה יותר הגיוני לעומת התקדמות של שלוש פעמיים בשבוע שגורמת לעומס קבוע על הגידים, הצורך לאכול יותר וכו' וכו' וכו'.
מה שניסיתי להגיד זה שSS לא צריכה להיות הברירת מחדל של כולם. אפשר להתחיל אם תוכנית יותר רגועה ואז לעבור עליה(או לא לעשות אותה אף פעם)
אתה יכול לראות פה המון לוגים של אנשים שעושים SS ולא הלך להם(אני בינהם, דרך אגב). אם היית קורא את השורות האחרונות שלי היית מבין שמה שניסיתי להגיד זה שינסה SS לאחר חיטוב בלינארית, ולאחר מכן טקסס(הרוב פה ממליצים לעשות SS-> טקסס ולוותר על הלינארית.

כ

לא לא קראתי. אני בכלל נגד כל הקטע שלחייב לעשות SS, למרות שאני הולך לעשות אותה שוב בקרוב.
אני יותר בדעה הרווחת כמו של משה של התקדמות איטית יותר של פעמיים בשבוע וזה יותר הגיוני לעומת התקדמות של שלוש פעמיים בשבוע שגורמת לעומס קבוע על הגידים, הצורך לאכול יותר וכו' וכו' וכו'.
מה שניסיתי להגיד זה שSS לא צריכה להיות הברירת מחדל של כולם. אפשר להתחיל אם תוכנית יותר רגועה ואז לעבור עליה(או לא לעשות אותה אף פעם)
אתה יכול לראות פה המון לוגים של אנשים שעושים SS ולא הלך להם(אני בינהם, דרך אגב). אם היית קורא את השורות האחרונות שלי היית מבין שמה שניסיתי להגיד זה שינסה SS לאחר חיטוב בלינארית, ולאחר מכן טקסס(הרוב פה ממליצים לעשות SS-> טקסס ולוותר על הלינארית.

קראתי את כל מה שכבתב. והבנתי מה רצית להגיד. סתם סדרתי לך את ההודעה קצת
לא אמרתי שהוא חייב לעשות SS או כל תוכנית אחרת..
בתור מתחיל. תעשה נפח עצימות דומים לSS. קצת יותר קצת פחות. זה לא כזה קריטי. זה לא מרוץ בכול מקרה.
הבנה בסיסית+משמעת בסיסית.+כיוונים ממישהו עם ניסיון, אתה תתקדם. זה לא מדע טילים.
ואני בטוח שגם אתה יכול לעשות SS ולהתקדם.

קראתי את כל מה שכבתב. והבנתי מה רצית להגיד. סתם סדרתי לך את ההודעה קצת
לא אמרתי שהוא חייב לעשות SS או כל תוכנית אחרת..
בתור מתחיל. תעשה נפח עצימות דומים לSS. קצת יותר קצת פחות. זה לא כזה קריטי. זה לא מרוץ בכול מקרה.
הבנה בסיסית+משמעת בסיסית.+כיוונים ממישהו עם ניסיון, אתה תתקדם. זה לא מדע טילים.
ואני בטוח שגם אתה יכול לעשות SS ולהתקדם.
בדיוק כמו שאני חושב ותודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית