עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תחליף את bbb ככה:קיצר הגעתי למסכנה שהתוכנית לא עובדת עלי טוב כי לעשות סקוואט פעם אחד בשבוע ולא משנה כמה נפח יהיה באותו יום זה לעט לעט מחליש אותי אני חייב סקוואט פעמים בשבוע לפחות
עשיתי היום ב157 רק ל7 חזרות מגעילות וממש קשות וזה לא אמור להיות ככה להתעמץ בכל אימון סקוואט ב ב100 120 קילו זה לא הגיוני,אני מכיר את עצמי.איש חזק וגדול במכון כושר אמר לי לבנות תוכנית משלי מאיך שאני מכיר את עצמי אולי אני יעשה את זה בקרוב בנתיים נראה אני ימשיך לעדכן את עצמי פה.
נשמע רעיון מעניין אולי אני ינסה תודה החלטתי לחזור לטקסס במטרה כמה שיותר מהר להחזיר את הכוח בסקוואט מטרה שניי מין הסתם להתחזק כמה שאפשר מהר יותר לקראת התחרות מצפה בימי ראשון כבר הקאות וסחרחרות וכאבים בכל מני שרירים אבל על הזיין והפעם אני מקפיד על האוכל הגיע הזמן לעלות 10 קילו במשקל לפחות.תחליף את bbb ככה:
ביום דדליפט תעשה bbb בסקוואט
ביום סקוואט תעשה bbb בדדליפט
ותדחוף בינהם ביום פלג גוף עליון סקוואט ממש ממש קל סתם בשביל התנועה ואתה יכול גם להוסיף 10 דקות אופניים כל סוף אימון פלג גוף תחתון יכול רק לעזור... וגם ראיתי המלצה שכדאי את התנועה שהכי חשובה לך להכניס ביום הראשון ככה שתשנה את הסדר לסקוואט בנץ דדליפט פרס אם זה מסתדר לך בלו״ז כמובן....
ספר לי על זה..🤣אימון שלישי נפח והרבה נודיים
עצימות* !!ספר לי על זה..🤣
באמת קשה..עצימות* !!
אחי האוכל בצבא הורג אותיי
תודהבאמת קשה..
כל הכבוד על המשקלים.
ו..איפה משרת,ואיזה תפקיד?