הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Rmr?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
לא הבנתי משהו לגביו..
הbmr שלי יצא 2144, הכפלתי ב1.2 יצא 2382.

עכשיו בניתי תפריט חיטוב של 2000 קלוריות.

לא הבנתי אם אני אמור לחשב גם את ההוצאה הקלורית של האימונים שלי או פשוט להשאיר ולאכול ככה.

אין לי מסת שריר לשמר כלכך אבל הבנתי שבתור מתחיל אפשר גם לעלות טיפה במסה בחיטוב הראשון אז אני לא רוצה להיות בגירעון גדול מדי.

להשאר ככה או להעלות?
האימונים שלי הם 2-3 fbw,
ימי ראשון ורביעי ג׳יוג׳יטסו ברזילאי ואז איגרוף תאילנדי (ברצף, בערך שעתיים ורבע בסהכ),
ימי שני וחמישי mma שעה ורבע-וחצי

תודה

אפשר גם לעלות טיפה במסה בחיטוב הראשון
אה? אפשר להעלות מסת שריר בתנאים מסוימים (אני לא חושב שהם תופסים עבורך), אבל עליה במסה וחיטוב הם שני מושגים סותרים עפ"י הגדרתם.

אם לא תתחשב בהוצאה הקלורית של האימונים שלך תהיה בגרעון יותר גדול ממה שאתה רוצה, כלומר לא תהיה במינוס 400 קלוריות אלא במינוס גדול יותר. כמה יותר? די הרבה לפי שעות האימון שפירטת (אגב, אתה לא מתאמן קצת יותר מדי?). אולי כדאי שתעיף מבט ב http://www.lbs.co.il/threads/47852/#post-602618 , נדמה לי שזה יענה לך על השאלה.

• פותח/ת השרשור
אה? אפשר להעלות מסת שריר בתנאים מסוימים (אני לא חושב שהם תופסים עבורך), אבל עליה במסה וחיטוב הם שני מושגים סותרים עפ"י הגדרתם.

אם לא תתחשב בהוצאה הקלורית של האימונים שלך תהיה בגרעון יותר גדול ממה שאתה רוצה, כלומר לא תהיה במינוס 400 קלוריות אלא במינוס גדול יותר. כמה יותר? די הרבה לפי שעות האימון שפירטת (אגב, אתה לא מתאמן קצת יותר מדי?). אולי כדאי שתעיף מבט ב http://www.lbs.co.il/threads/47852/#post-602618 , נדמה לי שזה יענה לך על השאלה.
קודם כל, ממש תודה על העזרה.
אני מודע לזה שאלה 2 תקופות שונות, אבל שמעתי המון שבתור מתאמן מתחיל בלי מסת שריר ועם אחוז שומן גבוה (שלי בין 25%-30%) אפשר לסיים תקופת חיטוב לא בתור שחיף גמור, אבל עדיין עם % שומן מספיק נמוך להתחיל תקופת מסה.

בקשר לאימונים, אתה תצחק, אבל אם אני רוצה להיות לוחם טוב צריך להשקיע חח..
בכל מקרה סביר להניח שאפספס אולי אימון שניים בשבוע מדי פעם, אבל זה עדיין כמות אימונים מכובדת.

כמה קלוריות לדעתך אני צריך להוסיף?
הבעיה שלא תמיד נופלים על אימונים אינטנסיבים, לפעמים זה יכול להיות אימון טכניקה ולפעמים אימון שאני זוחל ממנו הביתה.

תודה רבה!
קודם כל, ממש תודה על העזרה.
אני מודע לזה שאלה 2 תקופות שונות, אבל שמעתי המון שבתור מתאמן מתחיל בלי מסת שריר ועם אחוז שומן גבוה (שלי בין 25%-30%) אפשר לסיים תקופת חיטוב לא בתור שחיף גמור, אבל עדיין עם % שומן מספיק נמוך להתחיל תקופת מסה.

בקשר לאימונים, אתה תצחק, אבל אם אני רוצה להיות לוחם טוב צריך להשקיע.. צריך לדעת להלחם טוב בקרקע, בעמידה, ואיך לשלב.
בכל מקרה סביר להניח שאפספס אולי אימון שניים בשבוע מדי פעם(אשתדל שלא אימוני משקולות, כי המראה החיצוני שלי באמת חשוב לי ויש לי חצי שנה עד הקיץ להשתנות..) אבל זה עדיין כמות אימונים מכובדת.

כמה קלוריות לדעתך אני צריך להוסיף?
הבעיה שלא תמיד נופלים על אימונים אינטנסיבים, לפעמים זה יכול להיות אימון טכניקה ולפעמים אימון שאני זוחל ממנו הביתה.

תודה רבה!

אני מודע לזה שאלה 2 תקופות שונות, אבל שמעתי המון שבתור מתאמן מתחיל בלי מסת שריר ועם אחוז שומן גבוה (שלי בין 25%-30%) אפשר לסיים תקופת חיטוב לא בתור שחיף גמור, אבל עדיין עם % שומן מספיק נמוך להתחיל תקופת מסה. מובן שתוכל לסיים את תקופת החיטוב בכל אחוז שומן שתבחר (אני מניח שהוא יהיה פחות מ 25%). אם באמת אין לך מסת שריר מכובדת, כנראה יהיה כדאי לך להפסיק את החיטוב באחוז שומן גבוה יחסית, כי גם אם בהתחלה תצליח (אולי) להעלות קצת מסת שריר, כשתגיע לאחוזים נמוכים קצת יותר בשומן זה יתהפך. זאת תהיה החלטה שתצטרך לקבל כשיגיע הזמן, אני לא יודע אם יש טעם לחשוב על זה מראש, אלא אם כן יש לך איזה תאריך יעד שהכל צריך להגזר ממנו (למשל גיוס). אם זה המצב, אני ממליץ לך להשקיע קצת כסף ולבנות תוכנית מסודרת בליווי איש מקצוע (שמעתי הרבה דברים טובים על הייעוץ כאן באתר, למשל).
בקשר לאימונים, אתה תצחק, אבל אם אני רוצה להיות לוחם טוב צריך להשקיע חח.. אני לא צוחק אבל יהיה עליך עומס גדול עבור תקופת חיטוב.
בכל מקרה סביר להניח שאפספס אולי אימון שניים בשבוע מדי פעם, אבל זה עדיין כמות אימונים מכובדת.
כמה קלוריות לדעתך אני צריך להוסיף? אני לא יכול לדעת כמה קלוריות אתה מוציא באימונים. יש כאן כמה חבר'ה שמתאמנים באומנויות לחימה, אני מתאר לעצמי שהם יוכלו להעריך את זה עבורך אם הם יקראו את האשכול הזה. מה שחשוב זה לא להיות בגרעון גדול מדי, לאור הנתונים שלך - אתה רוצה לשמור על כל גרם שריר.
הבעיה שלא תמיד נופלים על אימונים אינטנסיבים, לפעמים זה יכול להיות אימון טכניקה ולפעמים אימון שאני זוחל ממנו הביתה. טוב, בשביל דברים כאלה המציאו את המושג "ממוצע"...

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה גבר.

בתור חייל משוחרר שמשלם לעצמו על האימונים (400 בחודש כמעט) זה קצת בעייתי לשלם לתזונאי,
וחוץ מזה אני מאוד מתעניין בעניין התזונה וחושב על ללמוד את זה בתור מקצוע אז אני רוצה להתנסות בעצמי.

בקשר לאימןנים, מאמין שיהיה לי קשה בהתחלה, לא זזתי חצי שנה (ורק השמנתי) ועכשיו אני נכנס להרבה אימונים בבום,
אבל אני אתרגל ויהיה בסדר,
אם ארגיש שאני נפצע או לא מתאושש אני אפחית

בכל מקרה, אז להעלות באיזה 200-300 קלוריות זה מספיק לדעתך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית