הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Rmr bmr שריפת קלוריות יומית

Lonako4565

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
3
50
3
כבר הסתבכתי עם הדברים האלה . איך אני יכול לדעת בקירוב כמה הגוף שורף קלוריות מחוץ לאימונים? אבל כולל הפעילויות היומיומיות?

אתה לא יכול. זה עניין של ניסוי וטעייה. קבע לעצמך מאזן קלורי "בטוח" (לא גבוה ולא נמוך מידי) ותבצע שקילות יומיות וממוצעים שבועיים. אם אתה יורד, אתה במאזן שלילי. אם אתה עולה, אתה במאזן חיובי. צריך לפחות 2-3 שבועות כדי לקבוע אם המאזן הקלורי שיצרת הוא גבוה או נמוך

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול. זה עניין של ניסוי וטעייה. קבע לעצמך מאזן קלורי "בטוח" (לא גבוה ולא נמוך מידי) ותבצע שקילות יומיות וממוצעים שבועיים. אם אתה יורד, אתה במאזן שלילי. אם אתה עולה, אתה במאזן חיובי. צריך לפחות 2-3 שבועות כדי לקבוע אם המאזן הקלורי שיצרת הוא גבוה או נמוך
ברור אבל בערך מאיפה להתחיל.
אני 1.70 שוקל 68..
איך אני מחשב בקירוב באיזור לפחות.
כולל פעולות יומיומיות (הליכה ישיבה מקלחת הכל)

ואם נניח אני סופח נוזלים כמו משוגע? איך אני אמור לדעת מה הנייטרלי שלי אם שבוע אחד אני יכול לשקול 118 ויומיים אחרי זה 122? איך זה מסתדר לא מבין? כרגע אני נע בין 121 ל 119 על 1.96. מכניס סביבות ה 4000 ק +~ ו400 גרם פחמימה. לא יודע אם יעזור לי להוריד פחמימה כי גם כשהייתי על דל, המשקל גוף שלי היה משתגע..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית