הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי הלידה

ענתינתי

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
קולג`ים
בוקר טוב,
ניגש לעניין.בת 30 1.56 ס"מ. הריון שני עם עלייה של 18 קג שצרייכה להוריד.היסטוריה ספורטיבית-לפני ההריון הראשון התעסקתי באיגרוף חובבני וקרבות מגע+ריצה כ 40 ק"מ בשבוע.עד שבוע 28 להריון הנוכחי רצתי בין 35-40 ק"מ(למרות שככל שנקפו שבועות ההריון כך גם מרחק הריצה התקצר. אחוז השומן לפני ההריון עמד על 18. כעת,שאני בהריון 2 אני מעוניינת לאחר משכב הלידה(6שבועות) להתאמן בחד"ג ולהגיע לתוצאות שיספקו אותי(לחזור לאחוז השומן שהייתי בו. מחפשת הכוונה נכונה הן מבחינת ייעוץ תזונתי והן בחינת עבודה בחד"כ. עוד אציין כי ברצוני להניק מינ' חצי שנה. אודה להתייחסות-אני

היי ענת וברוכה הבאה לפורום

נשמח לדעת על כמה עומד המשקל שלך היום כדי שנוכל לייעץ באיזה תהליך להתחיל, מסה או חיטוב ?

בכל מקרה בתקופת אימונים באמצע ואחרי הריון אני פחות מבין אבל אשתדל לעזור כמה שאפשר.

אם את מתכוונת להירשם לחדר כושר, אני אגיד לך כל הכבוד ויאללה לעבודה. ככה תוכלי לעבוד גם באימונים אנ-אירוביים ואימונים אירוביים.

בנוגע להכוונה יש לך 2 אפשרויות:

א. את יכולה פשוט להיכנס למאמרים הרבים שיש בפורום נשים וגם באתר, ללמוד, להבין וגם לשאול כאן שאלות בפורום כדי לקבל תשובות וליישם.

ב. אם את מעוניינת בהכוונה יותר אישית ומותאמת יש לך ייעוץ אישי ומאוד מאוד מקצועי כאן באתר(אני עשיתי אותו ואני יכול להמליץ)

שיספקו לך תכנית אימונים, ותכנית תזונה שתואמת לאורח החיים שלך כדי שתוכלי לעמוד בה, להתמיד בה לאורך זמן וכן גם ליהנות לאורך הדרך.

מקווה שעזרתי

• פותח/ת השרשור
היי ענת וברוכה הבאה לפורום

נשמח לדעת על כמה עומד המשקל שלך היום כדי שנוכל לייעץ באיזה תהליך להתחיל, מסה או חיטוב ?

בכל מקרה בתקופת אימונים באמצע ואחרי הריון אני פחות מבין אבל אשתדל לעזור כמה שאפשר.

אם את מתכוונת להירשם לחדר כושר, אני אגיד לך כל הכבוד ויאללה לעבודה. ככה תוכלי לעבוד גם באימונים אנ-אירוביים ואימונים אירוביים.

בנוגע להכוונה יש לך 2 אפשרויות:

א. את יכולה פשוט להיכנס למאמרים הרבים שיש בפורום נשים וגם באתר, ללמוד, להבין וגם לשאול כאן שאלות בפורום כדי לקבל תשובות וליישם.

ב. אם את מעוניינת בהכוונה יותר אישית ומותאמת יש לך ייעוץ אישי ומאוד מאוד מקצועי כאן באתר(אני עשיתי אותו ואני יכול להמליץ)

שיספקו לך תכנית אימונים, ותכנית תזונה שתואמת לאורח החיים שלך כדי שתוכלי לעמוד בה, להתמיד בה לאורך זמן וכן גם ליהנות לאורך הדרך.

מקווה שעזרתי
היי עוז-אני במלכוד 22 פה...
מנסיון שלי אני מתייעצת רק עם אנשי מקצוע ולא מסתמכת על מאמרים(יש לנשים נטיה להקצין במיוחד כשמדובר בתזונה ואני בינהן-אני אקח את ההמלצות שבמאמרים ואקצין איתם...) ולכן אני מעדיפה לקחת ייעוץ.הבעיה שגם חד"כ וגם ייעוץ זאת הוצאה כבר כבדה(איני יודעת עלות מחירי ייעוץ אבל חד"כ נע בין 250-300 שח לחודש) מעבר להוצאות הכלליות שביומיום... אני גם קצת מוטרדת כי היום לצערי כל אחד*אחת מגדירים עצמם כמדריכי חד"כ והייעוץ או תוכנית אימון שלהם שווה לת**. בקבוצה שלכם ראיתי תוצאות שממש התחברתי ולכן החלטתי להצטרף.
אם יש המלצה או לחלופין שם של מדריך חד"כ+חד"כ מומלץ בנתניה אשמח לקבל. המשקל הנוכחי שלי בשלב זה עומד על 70 קגכשאני בשבוע 40 להריון

היי ענת

אנחנו באתר מודעים לדפוסי חשיבה והתנהגות של נשים באימונים ובמיוחד בתזונה ובגלל זה פה באתר אנחנו משתדלים להכווין ולשנות את ההתנהגות בנוגע לתחום הזה.

בחדר כושר את תקבלי תכנית אימונים סטנדרטית כללית כדי לאמן את הגוף לפחות בחודש, חודשיים הראשונים, על תכנית תזונה את כנראה תצטרכי לשלם אקסטרה אצל תזונאית של המכון(במידה והם עובדים עם כזאת) כי מדריכי חד"כ אינם מוסמכים לתת תפריטי תזונה, הם רק יכולים להגיד לך בכלליות מה לאכול, אבל זה לא יהיה מותאם אלייך.

בנוגע לתזונאיות מניסיון אישי(למזלי לא שלי) של מכרים וחברים שהיו בדיוק במצב שלך וכדי לחסוך לקחו את אותה תזונאית מקופ"ח שאת יכולה לקבל בחינם, קיבלו(גם נשים וגם גברים) את תכנית התזונה ובסוף התבאסו. אני עצמי איני מאמין בתזונאיות הללו, ובלשון המעטה ולשון עדינה אני חושב שאין להן מושג כי אם את רוצה באמת לקבל תכנית תזונה טובה את צריכה ללכת לתזונאי ספורט, פיזיולוגים וכד' ואני אתן לך דוגמה ואסביר למה אני מתכוון:
אם היום השיניים כואבות לך את תלכי לרופא שיניים, את לא תלכי לרופא כללי וזה בדיוק אותו דבר בהשוואה לתזונאיות- אם את רוצה תפריט תזונה את תלכי לתזונאי ספורט וכל אדם מוסמך שמתעסק בנושא.

כמו כן יש כאן בחורה מקסימה @Strawberry שהייתה בדיוק במצב שלך-לקחה ייעוץ מתזונאית, באה להתייעץ בפורום על התפריט שלה כאן ואחרי שאמרו לה שהתפריט לא טוב והיא גם ראתה שהוא לא מביא לה תוצאות היא לקחה את הייעוץ האישי באתר.

בנוגע למכוני כושר, יש לך אשכול מרוכז בפורום- של מכוני כושר שבו יש התרשמות של אנשים כאן ממכוני כושר בכל הארץ. יש גם מכונים מנתניה.

http://www.lbs.co.il/threads/21868/

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית