הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ וריאציות של בנץ' למניעת פציעה בכתף

Gkfgjd

משתמש מתחיל
74
3
נק' מוניטין:
3
74
3
אז לפני שנה חטפתי דלקת בגיד בכתף הקדמית עקב אימון חזה. והייתי מושבת לכמעט 8 חודשים מאז כבר כמה חודשים חזרתי להתאמן חזק על הכל חוץ מחזה(שכיבות שמיכה מדי פעם לא הרבה) . הדלקת לא מורגשת אבל אני יודע שיכולה לחזור כל רגע. השאלה אם מישהו שעבר פציעה כזאת משתמש בטכניקה שונה שעוזרת למנוע חזרה של הפציעה? דאמבלים, revese grip? חשוב לי לשאול מישהו שמנסה משהו שזה עובד לו. כנ"ל לגבי מקבילים ליד אחורית(עד איפה לרדת וכו..)
תודה מראש 😃

בנץ פרס ופרס בעמידה כשלב ראשוני מספיק. כל תוכנית שלא תשלב את שניהם יתכן וטומנת בתוכה פציעה (עתידית).

• פותח/ת השרשור
בנץ פרס ופרס בעמידה כשלב ראשוני מספיק. כל תוכנית שלא תשלב את שניהם יתכן וטומנת בתוכה פציעה (עתידית).
קודם כל תודה על התשובה
אני לא מתאמן מתחיל. ופרס עמידה זה התרגיל(ביחד עם סקוואט) שאני עושה הכי הרבה בתכנית הנוכחית. כמו שאמרתי לעשות בנץ' רגיל בשבילי זה לקחת סיכון אז רציתילקבל חו"ד על וריאציות/טכניקות שונות. ראיתי למשל reverse grip ביוטיוב רציתי חו"ד של אנשים שניסו ויגידו מה כן מה לא איך הרגיש וכו..
קודם כל תודה על התשובה
אני לא מתאמן מתחיל. ופרס עמידה זה התרגיל(ביחד עם סקוואט) שאני עושה הכי הרבה בתכנית הנוכחית. כמו שאמרתי לעשות בנץ' רגיל בשבילי זה לקחת סיכון אז רציתילקבל חו"ד על וריאציות/טכניקות שונות. ראיתי למשל reverse grip ביוטיוב רציתי חו"ד של אנשים שניסו ויגידו מה כן מה לא איך הרגיש וכו..

• פותח/ת השרשור
כן אחי קראתי תודה.
אחלה מאמר פשוט אין לי מושג מה מהם תופס על הפציעה שלי. אם לא יענו אני כבר אנסה כמה מהתרגילים על עצמי בתקווה שילך טוב

כן אחי קראתי תודה.
אחלה מאמר פשוט אין לי מושג מה מהם תופס על הפציעה שלי. אם לא יענו אני כבר אנסה כמה מהתרגילים על עצמי בתקווה שילך טוב
מה עם מקבילים? מסוגל לעשות?
(לא יודע כמובן את אופן הפציעה)

• פותח/ת השרשור
מה עם מקבילים? מסוגל לעשות?
(לא יודע כמובן את אופן הפציעה)
כן אחי אבל רק צרים ליד אחורית בגדול מתאמן חזק(חוץ מחזה) כבר כמעט חצי שנה הפציעה לא מורגשת כבר(בגלל שאני לא התאמנתי חזק על החזה אז הדלקת לא יכולה להיות מורגשת אבל הגיע הזמן לחזור לאמן חזה). למרות שלפני שבוע עליתי בטעות למקבילים רחב ועמוק מדי ואחרי החזרה הראשונה הרגשתי שחזר. לקחתי שבוע מנוחה הרגשתי את הדלקת בקטנה.
לגבי סוג הפציעה אני ארשום מחר את השם המדויק אבל מחפש רק לשמוע שצורה כלשהיא אכן עובדת טוב ומפחיתה עומס מהכתף/ נותנת תנועה טבעית יותר וכו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית