הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה בשומן

karin266

משתמש מתחיל
6
27
נק' מוניטין:
1
6
27
go active
היי אני בת 15.5 ואני תחת תזונאית וכושר כבר עשרה חודשים . הגובה שלי הוא 173 והמשקל 67 .. עד עכשיו ירדתי 9 קילו .. אני יורדת בערך חצי קילו / קילו בשבועיים .. הבעיה היא שהשומן מהיריכיים בכלל לא יורד לי וזה נורא מתסכל..אבל האם , עם הירידה במשקל השומן באזור ירד לי ? (אני עושה גם אירובי וגם כוח)
תודה(:

את יורדת יפה וכל הכבוד לך על ההתמדה.
כמובן שלכל אחד נתונים גופניים שונים אבל גם אם אזור הירכיים נוטה אצלך להשאר אחרון, אם תמשיכי בדרך הזו עם ירידה מתונה ובריאה, גם הוא בסופו של דבר ירזה.
ממליצה לך לשלב תרגילים לחיטוב כדי לשמור על מסת השריר ולחטב את הגוף וגם זה יוכל לשפר את מראה הירכיים.
תמשיכי באותה דרך ואל תתייאשי.
בהצלחה

כן, ככל שתמשיכי לרדת במשקל הירכיים יהיו קטנות יותר/יקבלו צורה.
יקח עוד 5-10 ק״ג עד שתתחילי לראות שינוי משמעותי באזור..

רגליים מתחטבות בסוף לצערי .. תמשיכי בדרכך אפילו אין ממש צורך בתזונאית תקראי מאמרים קצת לא יקרה כלום אם תשכילי בנושא הזה רק יעזור לך אם תשכילי תלמדי להכין תפריט תלמדי איך גם לאכול על פי תגובות אינסולין וכו' וכו' בהצלחה וכל הכבוד על הירידה !

כן, ככל שתמשיכי לרדת במשקל הירכיים יהיו קטנות יותר/יקבלו צורה.
יקח עוד 5-10 ק״ג עד שתתחילי לראות שינוי משמעותי באזור..

173 איננה זקוקה לשקול מתחת ל60, ממש ממש לא - היא נערה בגיל ההתבגרות , היא לא זקוקה לרדת כל כך הרבה ולסכן את עצמה בשיבוש מחזור או מערכות אחרות בגוף.

היא עוד צעירה , כפי שנאמר והומלץ לה ע״י הגולשים מעלי : ללכת ולהתאמן , במשך הזמן הגוף שלך יצבור מסת שריר , יתעצב ויקבל את הצורה שאת אוהבת.

בל לשכוח שאת מאוד צעירה , ולכן העור שלך מאוד אלסטי וגמיש , ואינך צריכה לחשוש ממעט שומן שיש לך ביריכיים .

עם הזמן תבוא התוצאה , לאט ובזהירות.

אנחנו כאן למענך 😍

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם איזה כיף שיש אנשים שמוכנים לייעץ מהלב וללא תשלום .. 🙄

תודה רבה לכם איזה כיף שיש אנשים שמוכנים לייעץ מהלב וללא תשלום .. 🙄

באהבה , אם יעלו עוד שאלות או טיפים שתזדקקי להם - אנחנו פה.

אפשר לתייג גולש ספציפי , לדוגמא
@karin266

בהצלחה 😃

Back
למעלה תחתית