עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה שואל , אני עונה.
גרוע מאוד!
ראשית כל , עליך לתפוס פיסוק רחב יותר כאשר אתה מבצע ירידה עם המוט מטה.
מה שאתה עושה פה זה בעצם יותר נזק מאשר תועלת , בשום פנים ואופן אתה לא חוצה עם הברכיים את קוו האצבעות , שים לב איך אתה מתעוות כאשר אתה יורד מטה.
אז לתפוס פיסוק יותר רחב , רוחב כתפיים אם זה עוזר לך , בירידה מטה מבט לפנים , ישבן אחורה ולשמור כל גב כעור .
דבר אחד טוב שעשית בכל זאת הינה הירידה העמוקה שאתה יורד , וזה יפה. (Deep Squat)
תן דגש על מה שאמרתי תשמור על הבריאות של עצמך , ברגע שתיהיה לך את הטכניקה אתה תוכל לרוץ קדימה.
אתה מתייחס בתשובה ל-HB SQUAT ? הברכיים קצת עוברות יותר מדי אבל לפי מה שהבנתי הם אמורות לעבור את קצות האצבעות בטיפה כשעושים HB
תודה גברמתייחס לטכניקת סקוואט בריאה ונורמטיבית.
אני את שלי אמרתי ידידי , תעשה עם זה מה שאתה רוצה.
תודה גבר
בשום פנים ואופן אתה לא חוצה עם הברכיים את קוו האצבעות
"בשום פנים ואופן אתה לא חוצה עם הברכיים את קוו האצבעות"???
תחשוב טוב טוב לפני שאתה משתמש בהנחיה המטופשת הזאת שכל המהות שלה בכלל זה ללמד שתחילת התנועה היא מהאגן ולא מהברכיים.
זה מבלבל אנשים וזה ממש לא נכון.
חוצים חוצים בהיי באר חוצים ועוד איך:ושוב אני אחדד את דבריי , לא חוצים את קוו האצבעות עם הברכיים - הוא הבין את המסר.
אי אפשר לרדת עמוק בלי לחצות את עם הברכיים את קו האצבעותושוב אני אחדד את דבריי , לא חוצים את קוו האצבעות עם הברכיים - הוא הבין את המסר.
וודאי, למה לא? זה רק ידרוש המון גמישות במקרביםBpב היי באר אפשר לעשות סקוואט עם עמידה רחבה?
אני רוצה להבין, ההבדלים ב היי באר בתנועה הם בעיקר מוט יותר למעלה, חזה ישר יותר, ומעט עוקפים את קצות האצבעות, והאצבעות לא נוטות הצידה או שאפשר? יש פחות תנועה באגן?וודאי, למה לא? זה רק ידרוש המון גמישות במקרבים
המוט מתחת לחוליה C7 הצווארית הבולטת במקום על הכתף האחורית, הירידה אנכית יותר והרבה יותר מהברכיים, הרבה פחות מסתמכת על פושטי הירך.אני רוצה להבין, ההבדלים ב היי באר בתנועה הם בעיקר מוט יותר למעלה, חזה ישר יותר, ומעט עוקפים את קצות האצבעות, והאצבעות לא נוטות הצידה או שאפשר? יש פחות תנועה באגן?
יש לי הנחה שלוא באר עושה לי קצת רע לאגן מאשר ההי באר. האם יש הגיון בהנחה הזאת?המוט מתחת לחוליה C7 הצווארית הבולטת במקום על הכתף האחורית, הירידה אנכית יותר והרבה יותר מהברכיים, הרבה פחות מסתמכת על פושטי הירך.
מה זה "רע לאגן"? תחושה של מתיחה / תפוס בקצה העליון של הקוודס בחיבור עם האגן?יש לי הנחה שלוא באר עושה לי קצת רע לאגן מאשר ההי באר. האם יש הגיון בהנחה הזאת?
לא, בחלק העליון של הגלוטוס, באזור של החיבור עם האליאכ והסקרום, בצדמה זה "רע לאגן"? תחושה של מתיחה / תפוס בקצה העליון של הקוודס בחיבור עם האגן?
נו, זה איזור שעובד מאוד חזק ביציאה מהתחתית בלואו, מה הבעיה איתו?לא, בחלק העליון של הגלוטוס, באזור של החיבור עם האליאכ והסקרום, בצד