הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר טכניקה סקוואט

• פותח/ת השרשור Heavy
  • פורסם בתאריך
אתה שואל , אני עונה.

גרוע מאוד!

ראשית כל , עליך לתפוס פיסוק רחב יותר כאשר אתה מבצע ירידה עם המוט מטה.
מה שאתה עושה פה זה בעצם יותר נזק מאשר תועלת , בשום פנים ואופן אתה לא חוצה עם הברכיים את קוו האצבעות , שים לב איך אתה מתעוות כאשר אתה יורד מטה.

אז לתפוס פיסוק יותר רחב , רוחב כתפיים אם זה עוזר לך , בירידה מטה מבט לפנים , ישבן אחורה ולשמור כל גב כעור .

דבר אחד טוב שעשית בכל זאת הינה הירידה העמוקה שאתה יורד , וזה יפה. (Deep Squat)

תן דגש על מה שאמרתי תשמור על הבריאות של עצמך , ברגע שתיהיה לך את הטכניקה אתה תוכל לרוץ קדימה.

• פותח/ת השרשור
אתה שואל , אני עונה.

גרוע מאוד!

ראשית כל , עליך לתפוס פיסוק רחב יותר כאשר אתה מבצע ירידה עם המוט מטה.
מה שאתה עושה פה זה בעצם יותר נזק מאשר תועלת , בשום פנים ואופן אתה לא חוצה עם הברכיים את קוו האצבעות , שים לב איך אתה מתעוות כאשר אתה יורד מטה.

אז לתפוס פיסוק יותר רחב , רוחב כתפיים אם זה עוזר לך , בירידה מטה מבט לפנים , ישבן אחורה ולשמור כל גב כעור .

דבר אחד טוב שעשית בכל זאת הינה הירידה העמוקה שאתה יורד , וזה יפה. (Deep Squat)

תן דגש על מה שאמרתי תשמור על הבריאות של עצמך , ברגע שתיהיה לך את הטכניקה אתה תוכל לרוץ קדימה.

אתה מתייחס בתשובה ל-HB SQUAT ? הברכיים קצת עוברות יותר מדי אבל לפי מה שהבנתי הם אמורות לעבור את קצות האצבעות בטיפה כשעושים HB

אתה מתייחס בתשובה ל-HB SQUAT ? הברכיים קצת עוברות יותר מדי אבל לפי מה שהבנתי הם אמורות לעבור את קצות האצבעות בטיפה כשעושים HB

מתייחס לטכניקת סקוואט בריאה ונורמטיבית.
אני את שלי אמרתי ידידי , תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

בשום פנים ואופן אתה לא חוצה עם הברכיים את קוו האצבעות

"בשום פנים ואופן אתה לא חוצה עם הברכיים את קוו האצבעות"???
תחשוב טוב טוב לפני שאתה משתמש בהנחיה המטופשת הזאת שכל המהות שלה בכלל זה ללמד שתחילת התנועה היא מהאגן ולא מהברכיים.
זה מבלבל אנשים וזה ממש לא נכון.

"בשום פנים ואופן אתה לא חוצה עם הברכיים את קוו האצבעות"???
תחשוב טוב טוב לפני שאתה משתמש בהנחיה המטופשת הזאת שכל המהות שלה בכלל זה ללמד שתחילת התנועה היא מהאגן ולא מהברכיים.
זה מבלבל אנשים וזה ממש לא נכון.

ושוב אני אחדד את דבריי , לא חוצים את קוו האצבעות עם הברכיים - הוא הבין את המסר.

וודאי, למה לא? זה רק ידרוש המון גמישות במקרבים
אני רוצה להבין, ההבדלים ב היי באר בתנועה הם בעיקר מוט יותר למעלה, חזה ישר יותר, ומעט עוקפים את קצות האצבעות, והאצבעות לא נוטות הצידה או שאפשר? יש פחות תנועה באגן?

אני רוצה להבין, ההבדלים ב היי באר בתנועה הם בעיקר מוט יותר למעלה, חזה ישר יותר, ומעט עוקפים את קצות האצבעות, והאצבעות לא נוטות הצידה או שאפשר? יש פחות תנועה באגן?
המוט מתחת לחוליה C7 הצווארית הבולטת במקום על הכתף האחורית, הירידה אנכית יותר והרבה יותר מהברכיים, הרבה פחות מסתמכת על פושטי הירך.

המוט מתחת לחוליה C7 הצווארית הבולטת במקום על הכתף האחורית, הירידה אנכית יותר והרבה יותר מהברכיים, הרבה פחות מסתמכת על פושטי הירך.
יש לי הנחה שלוא באר עושה לי קצת רע לאגן מאשר ההי באר. האם יש הגיון בהנחה הזאת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית