מידע תרגילים אקסצנטרים – פתרון לדלקות גידים? - מאמר חדש

מצב
השרשור נעול
מעניין

שני דברים:
1. בתרגום המושג NSAIDS רשמת בטעות "סטרואידים אנטי דלקתיים" במקום לא סטרואידים....
2. אני סובל כבר מעל 3 חודשים מדלקת בכתף (לא מאפשרת לי לחיצה והרמה הצידה). אם יש לך רעיון כיצד לארגן תנועה אקסצנטרית אני אשמח לשמוע.

תודה

• פותח/ת השרשור
תודה על תשומת הלב, תוקן.

בנוגע לכתף, נשמע שאתה סובל מתסמונת הצביטה (כמובן שאני לא רופא, פשוט זה מאפיין די בולט). האם זה כואב לך בכל הרחקת כתף או רק בשלב מסויים?
בכל מקרה, תנסה לעשות, לפי הכללים של המאמר אם אכן אתה רוצה לעבוד בשיטה זו, שאתה תשב ומישהו יגיש לך דאמבל לכתף הפצועה, וכל מה שתצטרך לעשות זה פשוט את ההורדה מטה, כך שאתה לא תעשה את הלחיצה אלא רק את ההורדה שהיא כמובן השלב האקסצנטרי.

מצויין, אני אוהב מאמרים כאלה, שמראים משהו מחוץ למחשבה הרגילה.

ח"ח על הכתבה!!!

רק אני חושב שחסר הסבר קצת יותר מבוסס על ההשפעה הפיזיולוגית של הטכניקה

t nation ידועים בחוסר פירוט ובמאמרים המפוקפקים....

תודה על תשומת הלב, תוקן.

בנוגע לכתף, נשמע שאתה סובל מתסמונת הצביטה (כמובן שאני לא רופא, פשוט זה מאפיין די בולט). האם זה כואב לך בכל הרחקת כתף או רק בשלב מסויים?
בכל מקרה, תנסה לעשות, לפי הכללים של המאמר אם אכן אתה רוצה לעבוד בשיטה זו, שאתה תשב ומישהו יגיש לך דאמבל לכתף הפצועה, וכל מה שתצטרך לעשות זה פשוט את ההורדה מטה, כך שאתה לא תעשה את הלחיצה אלא רק את ההורדה שהיא כמובן השלב האקסצנטרי.

הכתף כואבת (מאוד) בכל לחיצה, והחל מבערך אחרי 1/3 מהתנועה בהרחקות.
קשה לי להאמין שאמצא במכון מישהו שבעצם "יעבוד בשבילי" אבל זה בהחלט שווה ניסיון.
הרבה תודה

מאמר מעניין מאוד יש בו הרבה ידע..תודה!
שאלה- לא כדאי כטיפול מונע למי שמתאמן חזק שיוסיף סט שתיים לכל קבוצת שרירים של תרגיל אקסצנטרי?

• פותח/ת השרשור
מאמר מעניין מאוד יש בו הרבה ידע..תודה!
שאלה- לא כדאי כטיפול מונע למי שמתאמן חזק שיוסיף סט שתיים לכל קבוצת שרירים של תרגיל אקסצנטרי?

לא, מה גם שאתה גם ככה עושה את השלב האקסצנטרי כשאתה מתאמן בסט.
יש שיטת חזרות שליליות אבל היא עצימה מאוד ובד"כ משתמשים בה מעבר ל RM, וכאן לא מדובר בזה.

הכתף כואבת (מאוד) בכל לחיצה, והחל מבערך אחרי 1/3 מהתנועה בהרחקות.
קשה לי להאמין שאמצא במכון מישהו שבעצם "יעבוד בשבילי" אבל זה בהחלט שווה ניסיון.
הרבה תודה
תשמע דבר כזה, שהייתי מטופל אצל הפיזיוטרפיסט לגבי הברך בזמן השירות הצבאי, הוא אמר לי דבר כזה לעשות פשיטת ברך רק מה שיפה זה שלא ביצעתי את כל התנועה, ביצעתי את התנועה עד לרגע בו אני מרגיש את הכאב ואז הפסקתי את הביצוע וחוזר. כמובן לא עם משקל עצים משקל בינוני-נמוך, ובערך 15 חזרות.
אצלי זה עבד מאז סוף הטיפול בערך באזור פברואר 08 היום אנחנו עוד מעט כבר ב2010 לא היה לי בברך שום כאב ושום דבר.

שים לב לתגובה האחרונה שנרשמה לפני 5 חודשים, אנא אל תקפיץ אשכולות ישנים בשנית,
תודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית