הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאחר שנתיים התחלתי לבצע Squats , צריך את חוות הדעת שלכם .

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
שלום לכל הפורום היקר ,
אני מתאמן בסה"כ כ-שנתיים+- , והחלטתי לאחר תקופה מאוד ארוכה שאני פורש מכל תרגילי הרגליים המיותרים שעשיתי עד עכשיו ,
ומתחיל להתאמן כמו שצריך ולשלב באימון הרגליים את ה- Squats .
התחלתי ככה להתאמן על התרגיל ללא משקל כמובן כדי ללמוד את התנועה - אבל הכל משתנה ברגע שמניחים את המוט ואז מתרגלים .

אז התחלתי באמת לבצע את ה- Squats , ניסיתי עם נעליים וזה אבל ממש לא נוח לי ואני כל הזמן בנעליים לא לוחץ מספיק חזק על העקב ברגליים , אז אני מתאמן עם גרביים בזמן ה- Squats .
הרבה יותר נוח כי אני מרגיש את העקב ולאט לאט מתרגל שלא יעלה כי תמיד ברגליים הייתי לוחץ דווקא עם החלק הקדמי של הרגל ולא עם העקב .

להלן סירטון שלי מבצע את התרגיל :

אשמח אם תוכלו לתת לי ביקורת, ולהגיד לי איך לבצע אותו יותר טוב ממה שעכשיו ועל מה לשים דגש .
מצטער שהצילום לא בשיא שלו , אבל זה עדיף מכלום !

תודה רבה וסופ"ש נעים לכולם !

למען האמת הטכניקה נראית לי בסדר גמור וזה מפתיע בתור מתחיל.
ד"א אין צורך שתקרא לתרגיל SQUATS בלעז, אפשר לרשום גם בעברית ולחסוך זמן וטרחת מקלדת 😃

תכוון את האצבעות פחות החוצה כדי שהברך והן יצביעו לאותו כיוון.
תוציא ברכיים החוצה בכח בירידה.

• פותח/ת השרשור
למען האמת הטכניקה נראית לי בסדר גמור וזה מפתיע בתור מתחיל.
ד"א אין צורך שתקרא לתרגיל SQUATS בלעז, אפשר לרשום גם בעברית ולחסוך זמן וטרחת מקלדת 😃

אלי תודה רבה על התגובה אחי, יש לי קצת לשפר אני יודע את זה , אני די עוקב אחר סרטונים ומנסה ללמוד כל פעם יותר ויותר טוב - גם אני צריך להוציא ולהשאיר את החזה בחוץ יותר . אבל העיקר שהדרך די נכונהזה הכי חשוב תודה ושבת שלום!
תכוון את האצבעות פחות החוצה כדי שהברך והן יצביעו לאותו כיוון.
תוציא ברכיים החוצה בכח בירידה.

אז אתה אומר פחות להוציא את האצבעות החוצה ושיהיה די מקבילות לברך ?

Back
למעלה תחתית