עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ממש בעיה יש איתנו מאמן שעוקב אחרינו ואני לא אצליח לעשות דדליפט וכמה תרגילים בודדיםאני אמליץ לך על מה שכנראה הרוב פה יכווינו אותך אליו, Starting Strength תוכנית בסיסית למתחילים לפיתוח כח ומסה-www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
התוכנית נעשית שלוש פעמים בשבוע בימים לא עוקבים (יום מנוחה בין כל אימון), ו2 ימי מנוחה אחרי האימון השלישי בשבוע, למשל-ראשון,שלישי,חמישי. ההקפדה על הימים והעקביות קריטית לתוכנית, בהצלחה אחי 😃
כן אני בנתיים אוותר על ה SSקודם כל תנסה לדבר עם המאמן ולהסביר לו מה אתה בדיוק עושה ולשכנע אותו, אם זה לא עוזר בגלל שאין לך בחירה של איפה להתאמן אז זה בעייתי ותיאלץ לוותר על תרגילים מסויימים בלית ברירה. אפשרות נוספת זה לעשות תוכנית fbw שלוש פעמים בשבוע ולהכניס בה כמה שיותר תרגילים מורכבים עם מוט שאפשר ושלא יסבך אותך עם המאמן. לדעתי אפשר גם לבצע תוכנית ab שלוש פעמים ואין חובה בארבע בשבוע, להפך אולי זה יסייע לך בהתאוששות ויאפשר לך לרוץ טוב יותר עם המשקלים ולא להיתקע ולהעמיס יתר על המידה.
ו חלוקה של 3 הכל לשבוע ? ( ADC )אני לא רואה תועלת גדולה בהוספת אימון משקל גוף כל עוד יש אפשרות להתאמן ולהתקדם בתרגילים במכון עם התנגדות עולה. הייתי ממליץ להתחלה פחות חלוקה והתמקדות בשרירים, עדיף ab או fbw.
פחות מומלץ למתאמן ״מתחיל״...ו חלוקה של 3 הכל לשבוע ? ( ADC )
אני לא מתאמן מתחילפחות מומלץ למתאמן ״מתחיל״...
לך על אימון פשוט בלי הרבה נפח ותרגילים ותתן דגש להעלאת משקלים מאימון לאימון, כמובן בשילוב תזונה ושינה.
אם יש לו רק 3 פעמים מכון, אני רואה דווקא תועלת גדולה. עדיף עוד אימון משקל גוף מאשר לאמן את אותו אזור פעם בשבוע, זה באמת לא יתן לו כלום. או שהוא יעשה fbw אבל מה יתן לו 3 סטים? אם הוא שואף לפיתוח גוף הוא צריך כמה שיותר נפח שאפשרי ומתאים לרמה. גם ss או תכניות כאלה לא יתרמו לו הרבה ב 3 פעמים בשבוע, זה מעט איך שלא הופכים את זה אחי.אני לא רואה תועלת גדולה בהוספת אימון משקל גוף כל עוד יש אפשרות להתאמן ולהתקדם בתרגילים במכון עם התנגדות עולה. הייתי ממליץ להתחלה פחות חלוקה והתמקדות בשרירים, עדיף ab או fbw.
מה שאתה אומר לא נכון מהבסיס, fbw או ab 3 פעמים בשבוע יכול לתת לו הרבה ואולי להוסיף מעבר לזה רק ייגרע, גם אם הוא שואף לפיתוח גוף-נפח מתאים למתאמן מנוסה יותר,ודרך אגב ss היא שלוש פעמים בשבוע בלבד ואין אפשרות לבצע אותה 4 פעמים בלי שתזיק להתקדמות יותר מתועיל ותהיה גם חשוף יותר לפציעות. זו דעתי.אם יש לו רק 3 פעמים מכון, אני רואה דווקא תועלת גדולה. עדיף עוד אימון משקל גוף מאשר לאמן את אותו אזור פעם בשבוע, זה באמת לא יתן לו כלום. או שהוא יעשה fbw אבל מה יתן לו 3 סטים? אם הוא שואף לפיתוח גוף הוא צריך כמה שיותר נפח שאפשרי ומתאים לרמה. גם ss או תכניות כאלה לא יתרמו לו הרבה ב 3 פעמים בשבוע, זה מעט איך שלא הופכים את זה אחי.
ידוע אחי התכוונתי להגיד זה לא יתן לו הרבה. ו3זה מעט. יצא לי 'ב' בטעות.מה שאתה אומר לא נכון מהבסיס, fbw או ab 3 פעמים בשבוע יכול לתת לו הרבה ואולי להוסיף מעבר לזה רק ייגרע, גם אם הוא שואף לפיתוח גוף-נפח מתאים למתאמן מנוסה יותר,ודרך אגב ss היא שלוש פעמים בשבוע בלבד ואין אפשרות לבצע אותה 4 פעמים בלי שתזיק להתקדמות יותר מתועיל ותהיה גם חשוף יותר לפציעות. זו דעתי.
אז מה אתה אומר לעשות חלוקה של 3 פעמים בשבוע?ידוע אחי התכוונתי להגיד זה לא יתן לו הרבה. ו3זה מעט. יצא לי 'ב' בטעות.
אני מדבר מניסיון אישי ומה שעובד לי הכי טוב, לטעמי 4 פעמים זה מינימום. אבל כמו שאמרת כל אחד ודעתו ומה שעובד לו, אין דעה אחת נכונה בספורט בכללי
בהצלחה
אשמח לתשובה אני עכשיו על תוכנית FBW לא מסודרת
אני ראיתי אותה אבל אמרתי שזה לא ממש מתאים בגלל שאני מוגבל בתרגילים ( אסור )כתבתי לך בתגובה הראשונה את מה שאני מציע לך
אז אין יותר מדי אופציות אחי, אתה לא יכול לעשות תכנית כח, נשאר ab רק תזכור שמלאמן שריר פעם בשבוע לא יצא הרבה. עדיף משקל גוף מכלוםאני ראיתי אותה אבל אמרתי שזה לא ממש מתאים בגלל שאני מוגבל בתרגילים ( אסור )
AB 3 פעמים בשבוע לא הולך?אז אין יותר מדי אופציות אחי, אתה לא יכול לעשות תכנית כח, נשאר ab רק תזכור שמלאמן שריר פעם בשבוע לא יצא הרבה. עדיף משקל גוף מכלום