הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר כמות חלבון באוכל

Mrb0dy

משתמש מתחיל
216
1
נק' מוניטין:
33
216
1
אם לדוגמא אני צריך לצרוך 150 גרם חלבון ביום כדי שהגוף שלי לא יפרק שריר

אז הבנתי שאם במוצר מסוים רשום לדוגמא 10 גרם חלבון - לדוגמא בקופסת סקי 125 גרם
אז החלבון שאני מקבל מהקופסת סקי הזה הוא לא חלבון מלא ואני לא מחשב את זה בתור חלבון מלא אלא על פי איזה שהוא חישוב

השאלה היא מה החישוב ברגע שאני מקבל ממאכלים שלא נותנים לי חלבון מלא ? איך אני מחשב את זה בשביל התוצר הסופי ובשביל להגיע לערכים שאני צריך להגיע ?

מקווה שהבנתם אותי

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת רק בשר /עופות זה חלבון מלא כן?

מה עם כל השאר איך אני מחשב את החלבון שאני צורך מגבינות וכדומה

זאת אומרת רק בשר /עופות זה חלבון מלא כן?

מה עם כל השאר איך אני מחשב את החלבון שאני צורך מגבינות וכדומה
חלבון מלא = חלבון מן החי.
גבינה לפי מה שיודע לי מגיעה מחלב פרה = חלבון מן החי, כמובן שלא מדברים על גבינת טופו.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה הבנתי את העניין עם החלבון מהחי
השאלה היא על חלבון לא מהחי ... איך אני מחשב את זה בכמות החלבון הכללית שאני צורך ?

לפי מה שאני זוכר תשמור לא לעבור את ה 30% חלבון לא מלא..

מאיפה יש לך חלבון לא מלא?

השאלה היא על חלבון לא מהחי ... איך אני מחשב את זה בכמות החלבון הכללית שאני צורך ?
אם אתה מחשב את הקלוריות שלך לפי מחשבון קלוריות מופיעים שם ערכי חלבון גם אם זה ירק או קטניה.

אתה יודע שאבקת חלבון נחשבת חלבון מלא נכון?

כל חלבון שמקורו מהחי יש לו את כל החומצות אמינו שדרושות. אבקת חלבון מיוצרת מחלב שבידדו לו רק את הרכיב של חלבון הגבינה, משמע מכיל את כל חומצות האמינו.

חלבון לא מלא אתה מקבל דרך דברים שנחשבים בדרך כלל כפחמימות או קטניות למניהן..אבל אם תשלב בניהם תקבל חלבון מלא. אתה יודע שאבקת חלבון נחשבת חלבון מלא נכון?

כל חלבון שמקורו מהחי יש לו את כל החומצות אמינו שדרושות. אבקת חלבון מיוצרת מחלב שבידדו לו רק את הרכיב של חלבון הגבינה, משמע מכיל את כל חומצות האמינו.

חלבון לא מלא אתה מקבל דרך דברים שנחשבים בדרך כלל כפחמימות או קטניות למניהן..אבל אם תשלב בניהם תקבל חלבון מלא.

חלבון לא מהחי נכלל בתפריט שלך. פשוט תנסה שכמה שיותר חלבון כן יהיה מהחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית