מידע חבר'ה חלבון אופטימום ב 369 לפני משלוח זה זול???

• פותח/ת השרשור shaybb
  • פורסם בתאריך

shaybb

משתמש מתחיל
129
0
נק' מוניטין:
-59
129
0
חחחחח אני ממש מתפוצץ מצחוק ..יש איזה אתר ברשת שמוכר תוספי מזון ולא אנקוב בשם האתר שהעלה את מחיר החלבון של אופטימום ל 369 ועם משלוח זה כמעט 400 שקל!
עכשיו תגידו לי איך ברוב חוצפתם הם טוענים שהם הכי זולים בארץ......מחיר לפרייארים מתים

אותי מרגיז כל הנושא של החלב שעלה בעולם
שישארו נאמנים ללקוחות וגם ככה המחיר מופקע
הזמנתי ממאסל הואס חלבון ISS
הוא טעיםםםםםםםםםםם ואני שמח שהם לא נפלו בבדיקה
הבאסה שמרוב שזה טוב אתה חושב שאולי החלבון פחות טוב מבחינה ביולגית
100 שקל הבדל זה רצייני
צריך לפרסם שבמאסל הוואס אופטימום יוצא 350 עם משלוח ואז באמת פרייאר מי שיקנה משם
הכל זה פונקציה של פרסום

• פותח/ת השרשור
אחי רק ילדים קטנים שלא מבינים קונים באתר הזה לדעתי ...
ומצחיק אותי כל הפרסומים שלהם שהם שוברים את המחירים בארץ...איזה שוברים הם הכי יקרנים בארץ!
חלבון יוניברסל 3 קילו כולל משלוח עם מוכרים לך ב 349+23 משלוח
אני קונה ב 312 ומשלוח חינם!
קיצר חבל שאי אפשר לצחוק עליהם באתר שלהם כי הם מוחקים את ההודעות האלו מיד

מי בכלל קונה אצל ג.ג?
יש את ספורט פארם ברחובות\אשדוד ואם לא שם אז יש את המאסל האוס הזה גם.

זה פשוט ביזיון, עם משלוח זה קרוב ל400 ש"ח, לפחות יש את ספורט פארם שמוכרים את זה במחיר הוגן יחסית.
ביזיון של רשת.

"המחיר הזול בארץ" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חברה יש לי שאלה:
אני מעוניין להזמין את הiss מחנות מאסל-האוס. התקשרתי לפני זמן קצר לבעל המקום והבנתי שהתשלום הוא בכרטיס אשראי.
עכשיו השאלה שלי, כל התהליך הזה אמין? כאילו של למסור את הפרטים של הכרטיס וכל זה.... ?

קובי (מנהל המקום) בן אדם אחלה, אם אני זוכר נכון אפשר גם לעשות תשלום גוביינא לשליח

דיברתי איתו עכשיו, והוא נראה בן אדם מקסים (על הכיפאק כמו שהוא אומר 😃), ואני לא מפקפק באמינות שלו חס וחלילה.

קח את זה כשאלה כללית. לשלם בכרטיס אשראי בצורה הזאתי נחשב לאמין?

נכנסתי שלשום לאתר שלהם ולא ראיתי את חלבון ה-ISS וגם את קריאטין המונו שלהם ברשימה, זה אומר שהמלאי נגמר? ומשה ה-10% הנחה עדיין תופס?

דיברתי איתו עכשיו, והוא נראה בן אדם מקסים (על הכיפאק כמו שהוא אומר 😃), ואני לא מפקפק באמינות שלו חס וחלילה.

קח את זה כשאלה כללית. לשלם בכרטיס אשראי בצורה הזאתי נחשב לאמין?
כן

נכנסתי שלשום לאתר שלהם ולא ראיתי את חלבון ה-ISS וגם את קריאטין המונו שלהם ברשימה, זה אומר שהמלאי נגמר? ומשה ה-10% הנחה עדיין תופס?

למה יש
http://www.musclehouse.co.il/shop.html?cat=22

כן ה10% כמה שאני זוכר עדיין תופס.

מוזר שלא ראיתי, אבל קריאטין מונו של אופטימום / ISS אין, נכון? יש למישהו מושג מתי זה אמור להגיע או פשוט להתקשר אליהם?

תודה משה על התשובה.
בכל מקרה עוד שאלה שקצת לא קשורה, אני מעוניין לקנות את האבקה של iss, ממה שהבנתי טעם הבננה הוא הכי מוצלח בכל האבקות, ואלו שהשתמשו באבקה הזאתי, איזה טעם מומלץ ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית