הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שורף שומן קלן

Monster

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום לכולם , אני בן 18, 3 חודשים לפני גיוס , רוצה להגיע ל8% שומן עד הגיוס ,כרגע 13% שומן 1.86 ומשקל 81 , נמצא בחיטוב ורוצה להתחיל לקחת קלן של סיירוקס.

רציתי לשאול מה המינונים ?
מהם התופעות לוואי ?
האם יש סיכון בלקיחת הכדורים ?
האם אפשר להתאמן רגיל בחדר כושר ?

תודה רבה לעוזרים!

אני עומד מאחורי התגובה הכל כך פשוטה וחכמה של Trainer .

אתה תגיע ל8% שומן ומה אז ? בעוד כשלושה חודשים יהיה מרץ , עדין קר - תגיעה עם קצת שומן.

במלתחות יש רק חיילים , אין למי להשוויץ בקוביות.

תתעסק בזה לאחר השירות הצבאי .

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שאני רוצה להגיע לא''ש הזה לא בידיוק ביום הגיוס , אני מתכנן עוד חופשה בתאילנד לפני וגם כנראה שאני הולך לעסוק בחדר כושר במהלך השירות

אגיד לך את האמת , 1.86 על 81 קילו כאשר אתה רוצה לרדת לסביבות 75 קילו , לא נשמע טוב בכלל - יש לך תמונה עדכנית ?

יש לי כמה תגובות
Trainer - לדעתי כל אחד יכול להחליט עבורו מתי ואיך ומה הוא יכך- לא מבין את המייעצים שאומרים ׳עכשיו זה לא הזמן מחר זה כן הזמן׳ מה זה משנה הבנאדם כבר קיבל החלטה!
Micros- אולי הבחור רוצה להשוויץ בפני החיילים במלתחות... לא חשבת על זה, זכותו אנחנו חיים במדינה דמוקרטית
Monster- כל שרשור שני פה בפורום מדבר על קלן, על מינון זמן אימונים וכו׳... למה לפתוח עוד נושא ולטחון מים ?
הכל ברוח טובה 😃

יש לך פה בפורום מדריך על החומר,בגדול במידה ויש לך קפסולות של 40 מקג המינון הוא : ימים 1-4: 40 מק"ג -------יום 4-8: 80 מק"ג------יום 8-14: 120 מק"ג .
תופעות לוואי? אומר את מה שהיה לי,רעידות שאי אפשר לשלוט בהן אבל לי אישית זה לא הפריע,פשוט כל מה שקשור לכתיבה בעט היה נראה נוראי.
קצת חום וכאבי ראש בימים הראשונים,לא משהו שאתה צריך לחשוש ממנו לפי דעתי.
לגבי אימונים הייתי לוקח הפרש של כמה שעות בין נטילת כדור לאימון(דופק,לחץ דם..)

יש לי כמה תגובות
Trainer - לדעתי כל אחד יכול להחליט עבורו מתי ואיך ומה הוא יכך- לא מבין את המייעצים שאומרים ׳עכשיו זה לא הזמן מחר זה כן הזמן׳ מה זה משנה הבנאדם כבר קיבל החלטה!
Micros- אולי הבחור רוצה להשוויץ בפני החיילים במלתחות... לא חשבת על זה, זכותו אנחנו חיים במדינה דמוקרטית
Monster- כל שרשור שני פה בפורום מדבר על קלן, על מינון זמן אימונים וכו׳... למה לפתוח עוד נושא ולטחון מים ?
הכל ברוח טובה 😃

עם כל הכבוד לרוח הטובה , אנחנו מנסים להשאר בגדר התמונה הראליסטית - אנחנו פה לתת חוות דעת , יכול להיות שהוא עכשיו הסתכל על זה בהיבט אחר ?

תגובה למחשבה 😃

• פותח/ת השרשור
חברים שלא תתבלבלו בטעות אני סטרייט ומירקוס אל תזלזל

קבצים מצורפים

• 11111.jpg
    11111.jpg
    KB 42.6 · צפיות: 319
הכל ברוח טובה , אינני מזלזל בכלל אני פשוט נכנסתי לקומה מהקור.

לעניינינו , יש לך המון פרוטוקולים מה איך כמה ולמה בנוגע לקלן , גש אליהם - הם יעשו את העבודה

בכל זאת הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ממישהו שניסה את הכדורים
פרוטוקול שימוש קיים בנעוצים והוצע לך כקישור בשרשור.
הקלן של סיירוקס מתאפיין במעט יותר תופעות לוואי לא כ"כ נעימות כגון כאבי ראש שבד"כ נעלמים עם סבילות מסויימת למינון, רעד שילווה אותך במשך כל הסייקל והרגשת לחץ דם גבוה מדי פעם. אם אתה חש בעייפות הוסף מעט קפאין (אני עושה זאת באמצעות אספרסו בטעם וניל של נספרסו...). הכי חשוב, הקפד לשתות והרבה.
הכדורים הם של 40מק"ג אבל ניתן לחצות אותם - תחצה, אל תהיה עצלן, יש פס, תשתמש בו.
הקפד על תזונה מתאימה ואירובי תדיר, שוב, ניתן לקרא בנעוצים ולבצע חיפוש.
השפעה על אימוני כח יחסית אינדיבידואלית, שוב, קיים עניין לחץ הדם והנוזלים.
בהתייחסות לגילך ולסטאטוס שלך (מתגייס) יש מעט הרגשה של מיותר - תחשוב על זה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית