נק' מוניטין:
0
- 3
- 0
היי לכם, אני חדשה פה.
שמי מורן, בת 29. שנתיים אחרי לידה (אפשר עדיין לתרץ את הלידה, נכון? ;-P )
מאז ומתמיד סובלת מעודפי משקל כאלו ואחרים. לראשונה מזה 15 שנים אני בתהליך ירידה ללא עלייה במשך השנתיים האחרונות, אבל נתקעתי על 81.5 ק"ג על 1.60, כך שיש לי במינימום עוד 20 ק"ג לרדת. בפעם האחרונה שבדקו לי אחוזי שומן עמדתי על 42%, זה היה על 5 ק"ג יותר מהיום.
אני נמצאת כרגע בשומרי משקל, ונרשמתי היום לחדר כושר - אתחיל עוד שבועיים (יש לי מבחן ענק ואני רוצה להתחיל עם מוטיבציה גדולה).
הייתי רשומה בעבר לחדר כושר ואחרי שקראתי בהמון מקומות יצאתי קצת מבולבלת.
אנא אשרו אם אני צודקת -
עליי לבצע ספורט כ- 3-4 פעמים בשבוע לפחות, אשר יכלול אימון כוח וגם אירובי. חשוב לא לוותר על אימון כוח כדי שלא לפרק מסת שריר.
גירעון קלורי קל ובהצלחה?
האם יש חשיבות משמעותית להרכב התזונה? (בשומרי משקל התזונה מאוד גמישה)
תודה מראש
שמי מורן, בת 29. שנתיים אחרי לידה (אפשר עדיין לתרץ את הלידה, נכון? ;-P )
מאז ומתמיד סובלת מעודפי משקל כאלו ואחרים. לראשונה מזה 15 שנים אני בתהליך ירידה ללא עלייה במשך השנתיים האחרונות, אבל נתקעתי על 81.5 ק"ג על 1.60, כך שיש לי במינימום עוד 20 ק"ג לרדת. בפעם האחרונה שבדקו לי אחוזי שומן עמדתי על 42%, זה היה על 5 ק"ג יותר מהיום.
אני נמצאת כרגע בשומרי משקל, ונרשמתי היום לחדר כושר - אתחיל עוד שבועיים (יש לי מבחן ענק ואני רוצה להתחיל עם מוטיבציה גדולה).
הייתי רשומה בעבר לחדר כושר ואחרי שקראתי בהמון מקומות יצאתי קצת מבולבלת.
אנא אשרו אם אני צודקת -
עליי לבצע ספורט כ- 3-4 פעמים בשבוע לפחות, אשר יכלול אימון כוח וגם אירובי. חשוב לא לוותר על אימון כוח כדי שלא לפרק מסת שריר.
גירעון קלורי קל ובהצלחה?
האם יש חשיבות משמעותית להרכב התזונה? (בשומרי משקל התזונה מאוד גמישה)
תודה מראש